Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
Muuh spune:
quote:
citat din mesajul lui 300
Piolica, la noi in romanica uneori vii cu vata la tine ca in spital poate au, poate n-au. Se inveleste in comprese sterile, se dezinfecteaza si se foloseste pe post de tampoane in primele ore dupa nastere. Cel putin eu asa retin.
la spital sterilizeaza vata lor sau a altora, si pe a ta o dau la sterilizat daca o aduci. Nu astepti tu pana o sterilizeaza pe-a ta.
Nu va cruciti, s-a discutat la cursul de care am mai vorbit. Important: nu toate spitalele din romania se confrunta cu asemenea penurii, dar s-au intalnit cazuri, iar CD si-a luat o masura de precautie, iar eu voi face intr-adevar la fel. Nu o data cereau si algocalmin de la pacienti ca ei nu mai aveau...
27+ fara nume
Se sterilizeaza vata???? No way, sau cel putin nu la Elias unde la toaleta cum ii zic ei te duci cu pachetul propriu si personal de vata si cu fasa sterila. Asistenta iti face somoiogul din pachetul tau nu sterilizeaza nimic. Si sa stiti ca la cezariana, din a doua zi puteti folosi linistite tampoane normale dar de dimensiuni mai mari.
Miruna 30+ si Alexei (13.07.2006)
andy.p spune:
Nici la noi nu se sterlizeaza nimic,no way...Fiecare cu pachetul de vata sterila si atat.Pe noi nici la cezariene nu ne-u lasat cu tampoane..dupa ce am ajuns acasa
30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
Muuh spune:
Alina am rupt pingelele ca sa zic asa. Eu am fost nasa de botez si am botezat o finuta...Miruna. Apoi la restaurant am sarbatorit asa: botezul finutei, pe tatal finutei (born on the 13 of July), pe Alexei, pe baiatul unor prieteni nascut pe 12 iulie. Deci ce sa mai zic am dat in bulimie de torturi si de cadouri Alexei. Si vad ca de ieri a intrat intr-o mega agitatie care sper sa ii treaca totusi in doua - trei zile.
Muuh spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Nici la noi nu se sterlizeaza nimic,no way...Fiecare cu pachetul de vata sterila si atat.Pe noi nici la cezariene nu ne-u lasat cu tampoane..dupa ce am ajuns acasa
30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
Oficial nici pe noi dar cine ma mai controla dupa ce imi faceau toaleta???? Pe mine m-a invatat asistenta de la salon de tampoane, mai e si de cum te simti de comod.
monica_dicut spune:
Miruna, pai sa-ti traiasca. Finutza banuiesc io a cui este sa le traiasca. Moamaaaa ce de evenimente la un singur loc. Foarte frumos
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
alexa si mami spune:
quote:
citat din mesajul lui Muuh
Alina am rupt pingelele ca sa zic asa. Eu am fost nasa de botez si am botezat o finuta...Miruna. Apoi la restaurant am sarbatorit asa: botezul finutei, pe tatal finutei (born on the 13 of July), pe Alexei, pe baiatul unor prieteni nascut pe 12 iulie. Deci ce sa mai zic am dat in bulimie de torturi si de cadouri Alexei. Si vad ca de ieri a intrat intr-o mega agitatie care sper sa ii treaca totusi in doua - trei zile.
super tare petrecere!!! sa va fie de bine! pup nasica si finutza, frumos nume alexei cum se "simte" la onorabila virsta?
alexa simami
Muuh spune:
quote:
citat din mesajul lui monica_dicut
Miruna, pai sa-ti traiasca. Finutza banuiesc io a cui este sa le traiasca. Moamaaaa ce de evenimente la un singur loc. Foarte frumos
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
Da, da pe fetita lui Redes am botezat-o.
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Muuh
Ma bag si eu in seama.
Iaurt puteti face si fara iaurtiera, laptele de tzara fiert (ca la noi mai exista inca) sau lapte proaspat (din magazinele bio de pe alte meleaguri) lasat la racit, pus un iaurt in el si lasat vreo 12-24 de ore la temperatura camerei. E tare bun si tinut la frigider rezista si doua saptamani, la mine cel putin a rezistat fara probleme.
Legat de Danone, nu e dracul asa de negru precum pare. Am o colega la odiseea cu Alexei care lucreaza acolo. Ea si pitica ei consuma Danone. Nu sustine ca sunt cele mai pure dar ne-a explicat ca nici asa chimice precum ni se par. Eu nu iau pentru ca dupa cum ati vazut mai sus ni le facem in casa dar asa cand am nevoie de o smantana sau cand ne destrabalam in junk food mai iau chiar si Danonino pentru Alexei.
Celule stem....??? Off, off mai mai. Nu m-am decis inca, mai rumeg.
Eu astazi am terminat CIC -ul si am intrat in prenatal si mi-am dat si demisia, cate lucruri intr-o singura zi domnule. Stiu, stiu, mi-au murit laudatorii.
Esti mortala! Ma declar laudator!!!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 68 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui alexa si mami
dulce piolica. iti respect f mult parerile, deh virsta isi spune cuvintul (este un compliment, sper ca nu te superi).
nu e vorba numai de greutate, e vorba de cum e proportionata "sunculitza":) mai vb peste citeva luni. o sa vedeti din prima un copil hranit sanatos, asa cum spui tu cu papa pregatita de minutza ta, si unul indopat cu fast food, semi preparate, conserve si dulciuri. si unii si altii sunt dolofani, dar...
alexa simami
pai sa stii ca l-am luat ca pe un compliment eu v-am zis ca am 35 de ani, dar ma simt ca la 25... eu cred ca nu o sa ma simt batrina nici la 80 de ani.
ai mare dreptate in ceea ce priveste alimentatia. eu pregatesc aproape tot acasa, plus ca inventez destul de multe retete. maica-mea a ramas masca cind a vazut cite chestii fac, eu fiind genul maninc pe un colt de masa si gata. insa de cind sint cu al meu francez, gindesc exact pe invers. masa e masa, trebuie sa mincam sanatos.
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)