Mamici norocoase de sept-oct 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
monica_dicut spune:
ANCA & CARLA
Abia astept sa vii sa ne spui ca e totul ok , bafta multa multa.
Asa, io sunt fan Napolact ("ca odinioara" ) CHiar am resimtit gustul laptelui si al untului de la vaca strabunicii. But that's just me. Intamplator sunt printre clientii mei si chiar am fost la ei la fabrica (numa cea de la Baciu) si am ramas super incantata. Dar chiar nu vreau sa le fac reclama si mai sunt si off-topic asa ca ma opresc aici
300, esti tare cu vata, sa sti ca si eu pt spital tot asta am luat primul lucru. Da inca nu le-am varat in valiza . Intre timp io am mai achizitionat fo' 10 camesi de noapte sa fac parada modei prin spital
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
31+ Cuculetz Andrei
AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 8+ SAPTAMANI
AMR 61 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI
300 spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
citat din mesajul lui 300
Cand se intra in 7 luni, la cate saptamani? Si apropos de luni, babytza felicitari pentru alea 8 adunate!
27+ fara nume
3OO, tu tocmai ai intrat in luna a 7a daca ai 27 saptamani implinite!
Si fetelor, babytza e in luna a 7a, voi de ce o felicitati pt 8 luni?
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 68 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Eva neuronul meu gravid si plin de pofte e de vina pentru confuzie
sapte luuuni! se explica burtoiul meua sa, credeam ca de la 28 de saptamani sunt in luna a saptea. Bine si asa...
27+ fara nume
piolica spune:
alina, la cum arata alexa de bine imi dau seama ce mamica gospodina esti tu.
CD_27, pentru ce ti-ai luat vata? hai ca eu sint aeriana...
si eu ma duc maine sa vizitez spitalul (mai bine zis hotelul de 5 stele, avind in vedere ca voi vorbi cu un key account manager, acolo nu vom fi pacienti, ci clienti) si am o gramada de intrebari sa le pun, insa nu ma prind la faza asta cu vata. pentru ce ai nevoie?
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui alexa si mami
eva, super tare , dar nu zic nik, fiecare cu parerile lui deci, se mai petrec intimplari nefericite si-n franta asa-i?
Normal, romanii cu alcoolul, francezii cu dansul, si cu alcoolul, , ca doar mame denaturate sunt in toata lumea! De ce? Tu credeai ca Franta e plina de madonne? Sorryyyyy, big disappointment!
30+ LUCA
VINE LUCA !!!!
AMR 68 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
alexa si mami spune:
dulce piolica. iti respect f mult parerile, deh virsta isi spune cuvintul (este un compliment, sper ca nu te superi).
nu e vorba numai de greutate, e vorba de cum e proportionata "sunculitza":) mai vb peste citeva luni. o sa vedeti din prima un copil hranit sanatos, asa cum spui tu cu papa pregatita de minutza ta, si unul indopat cu fast food, semi preparate, conserve si dulciuri. si unii si altii sunt dolofani, dar...
alexa simami
musettepink spune:
quote:
citat din mesajul lui piolica
alina, la cum arata alexa de bine imi dau seama ce mamica gospodina esti tu.
CD_27, pentru ce ti-ai luat vata? hai ca eu sint aeriana...
si eu ma duc maine sa vizitez spitalul (mai bine zis hotelul de 5 stele, avind in vedere ca voi vorbi cu un key account manager, acolo nu vom fi pacienti, ci clienti) si am o gramada de intrebari sa le pun, insa nu ma prind la faza asta cu vata. pentru ce ai nevoie?
31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Vata iti trebuie sa-ti pui in loc de tampoane pt lohii.dar banuiesc ca la spitalul unde vei naste tu de 5 stele iti dau ei tampoane speciale nu trebuie sa-ti aduci tu vata ca la noi.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!
31+LUCA
300 spune:
Piolica, la noi in romanica uneori vii cu vata la tine ca in spital poate au, poate n-au. Se inveleste in comprese sterile, se dezinfecteaza si se foloseste pe post de tampoane in primele ore dupa nastere. Cel putin eu asa retin.
la spital sterilizeaza vata lor sau a altora, si pe a ta o dau la sterilizat daca o aduci. Nu astepti tu pana o sterilizeaza pe-a ta.
Nu va cruciti, s-a discutat la cursul de care am mai vorbit. Important: nu toate spitalele din romania se confrunta cu asemenea penurii, dar s-au intalnit cazuri, iar CD si-a luat o masura de precautie, iar eu voi face intr-adevar la fel. Nu o data cereau si algocalmin de la pacienti ca ei nu mai aveau...
27+ fara nume
Muuh spune:
Ma bag si eu in seama.
Iaurt puteti face si fara iaurtiera, laptele de tzara fiert (ca la noi mai exista inca) sau lapte proaspat (din magazinele bio de pe alte meleaguri) lasat la racit, pus un iaurt in el si lasat vreo 12-24 de ore la temperatura camerei. E tare bun si tinut la frigider rezista si doua saptamani, la mine cel putin a rezistat fara probleme.
Legat de Danone, nu e dracul asa de negru precum pare. Am o colega la odiseea cu Alexei care lucreaza acolo. Ea si pitica ei consuma Danone. Nu sustine ca sunt cele mai pure dar ne-a explicat ca nici asa chimice precum ni se par. Eu nu iau pentru ca dupa cum ati vazut mai sus ni le facem in casa dar asa cand am nevoie de o smantana sau cand ne destrabalam in junk food mai iau chiar si Danonino pentru Alexei.
Celule stem....??? Off, off mai mai. Nu m-am decis inca, mai rumeg.
Eu astazi am terminat CIC -ul si am intrat in prenatal si mi-am dat si demisia, cate lucruri intr-o singura zi domnule. Stiu, stiu, mi-au murit laudatorii.
Miruna 30+ si Alexei (13.07.2006)
alexa si mami spune:
miruna, felicitari pt "treaba" facuta azi!!!:) cum ati petrecut ieri?
alexa simami