GINECOLOGI CARE FURA DE LA MAMICI
Fetelor,am nevoie de ajutor!
Asta deoarece mi s-a intamplat ce nu as fi crezut vreodata ca mi se va intampla!
Am fost la prima ecografie la dr. Mihaela Popescu. Mi-a spus ca sunt gravida,m-a felicitat pentru "sarcina plasata perfect" si mi-a facut programare la consultatie data viitoare!
Pe rezultatul de la ecograf mi-a scris : ECOURI EMBRIONARE PREZENTE!
Avand o sangerare la 3 zile dupa ecografie (ceea ce nu era normal,desi dansa mi-a spus la telefon ca ar fi o dezlipire de placenta) am sunat-o si mi-a spus ca ma reprogrameaza.Am simtit ca nu e in regula si ca femeia nu se pricepe de moment ce da pronosticuri prin telefon si am mers la alt medic.
AM AFLAT CA NU EXISTA SARCINA!!!!!DECI NICI ECOURILE EMBRIONARE PE CARE DANSA LE SCRISESE PE FISA MEDICALA!M-a mintit pt bani!
Femeia asta se numeste doctor?
Am nevoie de voi,daca ati avut de-a face cu femeia aceasta, sa imi spuneti mai mlte !!!!
andreea
Raspunsuri
Teodora D. spune:
Nu te-a mintit pt bani, e pur si simplu incompetenta. Ecografia trebuia platita si daca erai insarcinata si daca nu erai. In locul tau m-as duce la un alt treilea medic, care sa confirme sau nu al doilea diagnostic.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Cristina_C spune:
O fi inselat-o... echograful (aparatul). Cu vreo 10 ani in urma,un dr. din Iasi, mi-a descris, in urma echografiei, "ovar drept/sau stang inexistent" desi le aveam pe amandoua. Mi-a zis ca ori m-am nascut asa, ori am fost operata si nu mai tin minte. M-a trimis alaturi la o dr. ginecolog care, dupa consultatie, a confirmat ca amandoua sunt la locul lor. Si dr. acela este un medic f.competent din cate am inteles, dar asa s-a intamplat atunci.
psj spune:
fa-ti un test de sarcina(de sange) totusi. In caz ca nu ti-a venit CM, adica sangerarea aia a fost doar ceva trecator. Poate a gresit al 2-lea dr.
andreeacati spune:
nu e vorba despre incompetenta!
e vorba de furt.
si spun asta deoarece 2 analize papanicolau,facute la 2 medici diferiti la distanta de 4 luni,au REZULTATELE IDENTICE,TRASE LA XEROX,FACUTE DE ACELEASI BIOLOAGE SI SEFE DE LABORATOR,doar ca unul imi facea trimitere la colposcopie ,altul la ELECTROREZECTIE,asa cum ma batea dansa la cap.e imposibil la 2 rezultate identice sa ai trimiteri diferite!!!!
in plus,am inteles ca daca ai LSIL (leziune pe col de grad scazut) in niciun caz nu te va pune la 20 de ani sa faci biopsie!!!! intelegi? e vorba de prosteala pe fata! de aceea vreau sa aflu cate femei au mai patit-o cu aceasta asa zisa doctorita!
mai dati si voi un search pe google sa vedeti cate comentarii proaste gasiti la adresa ei!
andreea
Androix spune:
Cu al tau unul in plus...
Pardon, uitasem esentialul. Ce te intereseaza mai mult: cate femei au mai patit-o cu "asa zisa doctorita" sau care e de fapt situatia ta reala?
Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia
andreeacati spune:
Ma intereseaza ambele aspecte,pentru ca vreau sa fac o plangere la colegiul medicilor.
chiar vreau sa aflu mai multe!
adica la un papanicolau cu rezultat LSIL trimiterea e papanicolau si
colposcipie peste 4-6 luni.
mie mi s-a facut trimitere direct la electrorezectie si biopsie ,desi nu era necesar.dar proasta si disperata diind,am dat o caruta de bani ,crezand ca medicul imi vrea bine.
andreea
XIO spune:
quote:
citat din mesajul lui andreeacati
Ma intereseaza ambele aspecte,pentru ca vreau sa fac o plangere la colegiul medicilor.
chiar vreau sa aflu mai multe!
adica la un papanicolau cu rezultat LSIL trimiterea e papanicolau si
colposcipie peste 4-6 luni.
mie mi s-a facut trimitere direct la electrorezectie si biopsie ,desi nu era necesar.dar proasta si disperata diind,am dat o caruta de bani ,crezand ca medicul imi vrea bine.
andreea
In functie de cum arata leziunea sunt mai multe optiuni. Eu as prefera sa ma trimita la biopsie decat sa stea flexata ca am 18 ani si mai incolo sa-mi revin dupa histerectomie.
Eu am fost cauterizata pe col la vreo 17-18 ani .
Iar la ecograf se poate sa fi gresit femeia din "n" motive: ca nu stie sa interpreteze ,, ca nu s-a vazut bine , samd.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Fomalhauti spune:
Andreea, tu poti sa faci plangere...Dar sa stii ca la ecograf nu e ca si cand s-ar uita cineva direct in burta ta. Uite, mie medicul care mi-a spus de patru ori corect sexul copilului, mi-a spus a cincea oara gresit (si la doua ecografii). Cand am nascut sotul meu a spus linistit: "E baiat." Si ginecologul (care nu era cel care imi facuse ecografia, ba nici nu-l cunostea pe medicul respectiv) mi-a spus ca nu exista ecografist care sa nu fi gresit, cine sustine asa ceva, minte. Stiu ca pe aici sunt o gramada de mamici care se plang ca nu li s-a spus una sau alta la ecografie. Dar nu totul se poate vedea ecografic.
Doi: asa cum povestesti tu, este chiar posibil ca doctorita sa nu fi vazut gresit. Unele sarcini dispar in stadii foarte incipiente, de exemplu uneori se formeaza doar sacul, fara embrion. Si se elimina in scurt timp, cu o sangerare.
p.a.ade spune:
Nu trebuie sa te superi dar fetele au dreptate,eu desi am o doctorita foarte buna ,cind am ramas insarcinata la primul eco.nu se vedea nimic si stiam sigur ca sunt insarcinata,abia la o saptamina dupa a reusit sa-i faca poza.In ceea ce priveste posibilitatea unui sac fara embrion iar este perfect adevarat,la mine din doi a ramas doar unul.Sanatate multa si totusi mai cere parerea unui medic.
Teodora D. spune:
Poate schimbi si titlul asta urlator. "GINECOLOGI CARE FURA DE LA MAMICI" ma duce cu gandul la niste doctori care sterpelesc portofelul din posetele mamicilor imobilizate pe masa.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.