GINECOLOGI CARE FURA DE LA MAMICI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacati spune:

nu asta e ideea...
ideea e ca a spus ca aude ecouri embrionare,iar celalalt medic mi-a spus ca e aberant,ca nu avea de unde sa auda ecouri de moment ce nu e embrion. si nu sunt singura patita cu aceasta femeie...

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Ca sa-ti spun drept, mie imi displace mai mult acel medic care a spus ca e "aberant" ceea ce spune colegul lui (colega).

Mergi la inceput

@fomalhauti : e normal sa iti displaca,daca nu te-ai aflat in viata ta intr-o situatie de a fi nevoit sa platesti 7 milioane jumatate pt analizele de gravida si la o saptamana dupa,inca 4 milioane pentru avort!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ma scuzi, dar si eu fac parte din categoria celor care nu inteleg. daca doamna doctor ti-a spus ca esti insarcinata si nu erai la ce a mai trebuit sa faci avort?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

daca si al doilea medic zicea la fel, ca esti insarcinata, mai erai acum suparata pe primul medic?

Mergi la inceput

NU ERAM INSARCINATA!
se formase doar o vezicula pe care dansa o percepuse ca sarcina de 2 luni!!!!!
si logic ca a trebuit sa fac chiuretaj pentru ca altfel dadeam intr-altele,gen avort spontan
cum poti zice ca auzi ecouri embrionare,cand nu exista embrion in uter?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

daca nu erai insarcinata - dar vezicula vitelina era existenta - atunci erai in cazul de sarcina molara - mola - goala. apare in cazul in care spermatozoidul fecundeaza un ovul defectuos, adica fara material genetic. in acest caz se creeaza placenta dar nu si embrion.
din punct de vedere teoretic esti insarcinata. un avort spontan putea apare in primele 12 saptamani de la UM si era acelasi lucru cu un chiuretaj - doar ca natural.
din cate vad eu a fost o problema de incompetenta sau de aparat ecograf depasit dpdv tehnic.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
citat din mesajul lui andreeacati

NU ERAM INSARCINATA!
se formase doar o vezicula pe care dansa o percepuse ca sarcina de 2 luni!!!!!
si logic ca a trebuit sa fac chiuretaj pentru ca altfel dadeam intr-altele,gen avort spontan
cum poti zice ca auzi ecouri embrionare,cand nu exista embrion in uter?

Stii ce sunt ecourile embrionare si cum se depisteaza?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput