Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

teo condoleante!

carpatina si la noi la fel s-a intamplat cu rochitele, am cumparat o gramada si afara e racoare si acum chiar ploua rau! Ma bucur ca Ioana e bine acum !

papanash si Puppi e bucuroasa sa-i poata prezenta lui Ghighi noutatile ei; am vazut ca aveti si voi masinuta de la Chicco, nu-i buna de nimic, asa-i? Cred ca ma enervam de dadeam eu banii pe ea, a primit-o cadou de la soacra mea.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aaa, nu stiu daca v-am zis ca am dat link cu poze recente pe mail, pt cine are chef si timp.

Ma duc sa desfac corespondenta...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Ce mare si frumoasa e Lisa !
Are si Puppi aceeasi suzeta de la Avet .

Vazut si doi puiuti minunati la Targoviste !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Sabina, Luy sunteti bine?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Bernix, ai impacat soacra?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Merge... Incercarea de foc e in toi, ca suntem singure, noi fetele, iar Bobo la Buc.
Partea proast e ca soacra-mea e razboinic de gherila, iar io sunt din linia intai - bataioasa, tare-n clont - si nu gasesc momentul potrivit sa incep atacul. Suntem inca in tatonari.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Teo, condoleante!

Nu-i de mirare ca esti intoarsa si tu...
Poate daca-ti povestesc de mine te bine-dispun: Io am plesnit funduletul Degetzicai la un spalat la chiuveta cand nu vroia sa stea si era sa-mi scape din brate. M-am speriat si am dat o palmuta, sa se mai potoleasca o tara din datul din picioare si din zmucit, sa pot termina de spalat toat mizeria de pe fundul ei. A mers. A continuat sa planga, dar fara sa se zbata.
Si-n afara de asta a mai primit o palmuta peste maini, intr-o noapte cand se trezise pe la 3 cu chef de joaca si cea mai buna jucarie era parul meu. Dupa vreo ora de ciufuleala, n-am mai rezistat si am dat bataita la manute. De data asta a ras cu pofta si si-a continuat joaca pana a adormit.

Te simti ceva mai bine?
Din cand in cand calcam cu toate, ca suntem oameni, ce D-zeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:

devylla a scris..

Va citesc, pe cuvant!

Daaaa? Pai atunci... Scoate o foaie si-un creion...Lucrare de control!

1. Cate masini de rufe a calcat Prisi "dintr-o singura lovitura"?
2. Unde sunt Bernix si Degetica acum?
3. Ce a gatit Maria ieri?
4. Unde a fost Mandarina in concediu?
5. Eu.. cand naiba mai slabesc?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Ca tot vorbiti de bb2...
Daca as ramane acu' insarcinata, io as fi tare amarata. Nu ma simt in stare nici fizic, nici emotional s-o iau de la capat. Cel mai tare ma sperie perioada de alaptat (ca vreau sa-l alaptez si pe-al doilea), singuratatea care o insoteste (pe mine nu m-a sunat/vizitat aproape nimeni, ca de, eram ocupata, aveam copil mic)si rutima cresterii unui bblus.
Asa ca bb2 mai are de asteptat 2-3 ani pana la conceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Nana am vazut pozele in parculet cu Teo si am o remarca de facut: ANDREI NU E GRAS…da? (asta apropos de asistenta aia).Cred ca te-ai simtit exact cum ma simt eu cand imi mai spun unii citez”Auzi dar Tudor nu e cam slabut pt varsta lui?”. Stiu ca sunt bebelusi mai pufosi decat el dar si al meu e bine sanatos…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

carpatina - mi-a aratat cum se face masajul...nu e mare scofala.concluzia - va sta in funduletz cand o sa aiba chef!
bernix - te inteleg.eliza mea, desi e foarte cuminte comparativ cu stef la varsta ei, tot mai imi vine cateodata sa-i dau peste manutze(nu i-am dat...inca), mai ales la masa. ma dispera.copilul asta nu mananca nimik.nici laptele nu-l mai bea asa cu pofta.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput