Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Cred ca cel mai bine e sa-l imbrac si sa-l scot in parc acolo macar daca tipa nu stresseaza vecinii.Am uitat sa va spun ca la noi in gradina locuiesc doua vulpite

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Myral, si Ghighi e mare fan servetele, de orice fel, le baga in gura cu mare rapiditate .....

Bikmaria ( cineva, odata ti-a zis bigmaria, am uitat cine ), noroc ca am citit acum de ciolanul cu fasole, ca te trezeai cu mine acolo....sunt mare fan. Cred ca-i mancat deja....sau nu ? unde pleaca alex in cantonament ?

Bernix, 'tutunul dauneaza grav' eu fumez de vreo 22 ani si pot contrazice chestia asta, iete ce baiat frumos si destept am facut . Ghighi e onorat de faptul ca si Degetica-l striga ( mai zicea si Cecilia de Cristi ), io ce sa mai zic...
cand fac treaba ori doarme ( acum se da singur jos din pat, asa ca nu mai am frica cazaturilor ), ori sta pe langa mine. Acum a imprastiat toate dvd-urile si cd-urile in mijlocul sufrageriei si le bate ....

Sim, ce treaba aveai cu tati aseara ? ai rezolvat-o sau nu ? cum mai e unghia lui Stefan ? leac babesc: aloe vera, frunza pusa la buba.

Nana, ce frumoase mamici , de bebei nu mai zic....Ma bucur ca va prieste concediu, Ghighi multumeste pentru pupici si ii intoarce dublati lui Andrei cel frumos si curajos.

Gabitz, imi pare tare rau, totusi mai mergeti si pentru alte opinii, mi se pare dur sa-i puna atele, poate rezolvati cu masaj.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:

devylla a scris..

Va citesc, pe cuvant!

5. Eu.. cand naiba mai slabesc?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pai fata draga,tu te simti foarte bine in pielea ta...ce-ti trebuie sa slabesti?Asa ca lasa apa plata cu lamaie pentru altele

ahaaaa si ciolanu' ala si fasolea...ahhh,n-am mai halit de vreo 3-4 ani....io cand naibi o sa am concediu???

Hahaha Erika e in mijlocu' mesii din sufragerie si plange de zor...nu mai stie sa coboare

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Vaaai ce copii nazdaravani avem.M-am mai linistit atuncinu e numai al meu neastamparat.Va pupicesc am plecat

teo

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui moldoveanca

Neata mai e cafea,sau ati baut-o toata?Vladut s-a trezit cu urlete nu mai stiam cum sa ma misc mai repede sa-i pregatesc laptele. A papat si apoi iar urlete ca se saturase .Deci nu stiu ce sa ma fac sa-l las sa planga?L-am lasat ieri si a plans pana s-a invinetit la fataHelp me please

teo

Doamne, cum sa-l lasi sa planga? te cred ca esti extenuata dar nu plange din distractie sa te supere pe tine. Poate-l doare stomacul, o ureche, poate i-ai taiat pra mult o unghie, poate s-a speriat de ceva, poate si-a rasucit vreun degetel, sunt sute de motive de suparare si cum ei nu pot spune ce-i deranjeaza, se manifesta plangand.
mai bine ia-l in brate, fa-i un masaj cu ulei sau crema, mangaie-l peste tot ( si asa vezi si pe unde ar putea sa-l doara ), da-i apa plata, poate-i e sete...numai nu-l lasa sa planga, o sa se creada singur pe lume.....alinta-l mami caci daca noi nu-i rasfatam si nu le alinam durerile, cine s-o faca ? bona ? educatoarea ?

bea o cafea tare, Christina a facut o cafea tare buna, si te remontezi.
si da-i incolo de vecini, numai la ei nu trebuie sa te gandesti, copilul mic e imprevizibil , nu raspunde la comenzi

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Mada, concediu placut ! Si in bucuresti e frig, la munte o sa fie si mai si, asa ca pune haine groase-n bagaj ( sau ai plecat deja ?)

Carpatino, iar nu raspunzi la intrebari .....
1.ce face trandafirasul ?
si 2. te bagi la bb 2? io m-as baga dar n-am cu cine .... nu-l mai conving pe-al meu .... i-am reamintit ca io-s foarte persuasiva-n strainatatzuri asa ca, nu se stie....

Devylla, am vazut-o pe frumoasa Erica cum ii calca pe urme lui Ghighi si se siue in pat, tre's-o inveti sa se si dea jos din pat, sa nu se accidenteze. pupici multi de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui moldoveanca
Deci nu stiu ce sa ma fac sa-l las sa planga?L-am lasat ieri si a plans pana s-a invinetit la fataHelp me please

teo

Haide mai.. cum sa-l lasi sa planga? Incearca sa-i distragi atentia... sa te joci cu el... daca tot plange poate-l deranjeaza ceva...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
azi am fost la budimex, i-a facut si o radiografie la sold, bineinteles n-are nimik....mama nebuna!i-a facut atele, a zis sa le pun noaptea si ii fac masaj de 3 ori/zi.sa vedem....
multzam pentru sfaturi si incurajari.
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui papanash
Carpatino, .....
. te bagi la bb 2? io m-as baga dar n-am cu cine .... nu-l mai conving pe-al meu ....

... si vrei sa te bagi cu mine?
Pa' vremea cand am fost io la scoala si-am studiat anatomia... nu era cu putinta chiar daca era dorinta.. crezi c-au schimbat astia ceva intre timp?

Jos palaria pentru curajul tau (chiar daca e numai pe vorbe acu')... eu m-am oprit.
Da' al tau de ce nu mai vrea? Ii e frica ca-si pierde camera cu carusel?

Edit... Trandafirul face bine, multumim de intrebare

=====================

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui papanash
te bagi la bb 2? io m-as baga dar n-am cu cine .... nu-l mai conving pe-al meu .... i-am reamintit ca io-s foarte persuasiva-n strainatatzuri asa ca, nu se stie....

Nu se stie... daca mai plecati?

=====================

Mergi la inceput