Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mada, concediu placut!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Bernix, ai impacat soacra?

Gabitz, si eu iti doresc ca micuta sa fie OK. Cat despre control, eu l-as face .. mai bine sa ma linistesc decat sa stau cu indoiala in suflet.

Sim, abia pe 1 incepi cumparaturile pentru concediu? Da' cand plecati? O sa trimit si eu diseara niste bani pentru Silviu... offf

=====================

Mergi la inceput

Pai daca Luy nu-i in concediu.. atunci unde e? Stie cineva? Sper ca nu-i e rau din nou..

Mariana si Eliza ... unde sunteti fetelor?

De Annisia stie cineva cand vine din concediu?

=====================

Mergi la inceput

Maruntescuuuuuu!

Sabinescuuuuuuu!

Mah, ce-i chiulul asta?

=====================

Mergi la inceput

Papanasho, ce faci, bei cafele cu socrela? Hai ca m-am produs azi si pentru ieri...

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Sim, nu stiu ce vrei sa insinuezi ....adica de okii soacrei ?

Socrela vine pe seara, asa ca am tras azi o tura de aspirator prin toata casa, acum ma pun pe gatit, fac o pulpa de miel la cuptor si o ciorbita de cartofi. Mai, tot vorbiti de mancare, pe-aici sunt si burtici care citesc ( cred) , le facem pofta.....

ieri n-am mai reusit sa intru, n-am avut loc de barbatu-meu, nu stiu domnule ce sta toata seara pe forumuri

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Am si inca o veste buna ( asta cu vizita soacrei e tot buna, mai sta cu Ghighi si ma lasa sa ma desfasor ) : maine imi vine noua menajera......

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Mai, sa nu faceti ca mine, am mochete uni in camere si bucatarie, verde inchis si albastru inchis, orice scamutza se vede, stau toata ziua sa culeg de pe jos ca altfel le culege Ghighi si le baga-n gura , de-abia astept sa scap de mochetele astea afurisite

Mergi la inceput

Teo, condoleante !
vezi ca violarea corespondentei e caz penal, ai grija cu tipa.
iar cu rabdarea , te cred si eu vad la sot cat de varza-i seara cand ajunge, de-asta aman intoarcerea la job, daca si eu vin asa obo acasa ( si sigur asa va fi) saracul baiat o sa fie confuzat, o sa zica la bona mama 1 ( v-am zis ca nepoata mea asa-mi zicea mie, pe maica-sa o vedea doar in weekend, lucra la 300 km departare ).
Eu cred ca , colegoasa-i geloasa pe silueta ta, vezi, ti-am zis eu sa pui capat procedurilor de impachetare ?

Mai da-ne vesti despre Rox daca mai ai . Pupici multi lui Mihnea cel suparat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Neata mai e cafea,sau ati baut-o toata?Vladut s-a trezit cu urlete nu mai stiam cum sa ma misc mai repede sa-i pregatesc laptele. A papat si apoi iar urlete ca se saturase .Deci nu stiu ce sa ma fac sa-l las sa planga?L-am lasat ieri si a plans pana s-a invinetit la fataHelp me please

teo

Mergi la inceput