Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 14
sim_stoian spune:
Teo, ai citit ca Ioanatugs e ? Ma bucur enorm pentru ei.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui devylla
Yuuuhuuu in sfarsit am terminat un manual....yuuhuuu.Grea domne' japoneza asta!!!
Am pus un video...ce "bine" incep ziua!!!
http://bebelinaerika.blogspot.com/
Acu' ma duc sa mai stang pe-aici...
Adi multumnim de incurajari,va pupacim si noi.
Ce-i cu pozitia in somn?Erika m-a mostenit in totalitate...o culc la ea in pat si-o gasesc in patul nostru pe lat,intinsa ca o placinta.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Brava cu felicitari pentru manualul ala terminat!
De Erika, ce sa mai zic, m-a dat gata.
Povestesti asa frumos transformarile ei de zi cu zi. Am ras de m-am prapadit la cum ai descris ca rade la oameni pe strada: asa-i si Degetzica mea. II plac toti, iar daca stam pe banca in parc, isi alege o victima si ma cara de manuta pana la banca pe care sta bietul om sa se hlizeasca la el. Si rade, si rade, si striga si face giumbuslucuri pana e bagata in seama, dupa care fuge. Joaca un fel de prinsea cu toata lumea.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
prisi spune:
buna seara
nu ne dati la disparuti, nu am avut net de la ultima ploaie, acum merge vai mama lui, dar macar pot sa citesc ceva, dar tot raul spre bine ne-am mobilizat si am facut contract cu altii sper sa se miste repede cu instalarea, iar serviciile sa fie mai bune
in rest suntem bine , Carpatina, Miru nu mai are nici o problema, dr Oros crede ca totusi a fost o indigestie ca altfel dura mai mult refacerea, vineri am fost la revizia de 10 luni si nu a luat nici macar 1 gram dar e multumitor ca nu a scazut din cauza problemelor, dar in schimb a cresut 2,5 cm avem o lungana de 77 de cm si 8,5 Kg , in rest e o rasfatata mami-dependenta, de cum intru in casa ma asteata la usa sau in urmatoarea secunda e la usa si pana la somn e calare pe mine, o mai las cate putin singura pentru unele treburi urgente si urla efectiv si plange cu niste lacrimi de crocodil din prima secunda, cred ca vecinii cred ca o maltratez...off ce copil rasfatat am facut
cred ca de la cele 5 masini de calcat m-am defectat , de ieri ma chinui sa calc 2 si nu reusesc...asa ca jos din top
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
mihailescu teodora spune:
quote:
citat din mesajul lui sim_stoian
Teo, ai citit ca Ioanatugs e ? Ma bucur enorm pentru ei.
Jurnal de calatorii
Daaa,am si vb cu ea.Mi-a dat telef dupa ce si-a facut Beta Hcg,sambata in z 11.Eram si eu coplesita de emotie si fericire pt ei!A zis ca pe la sf lunii ne asteapta sa sarbatorim.Poate vii si tu cu Stefan,ar fi ff frumos.
Si Laura69Silk are un baietel,Luca Cristian!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
mai bag o tura de calcat , oricum nu ajung la performanta de 5 masini, macar 2
pupici si multa sanatate !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Sunt si io curioasa: ce face Ghighi cat ii iei tu painea de la gura lu' tanti Mimi?
De vreo sapt Degetzica ii stiga continuu pe baiatul tau. Cred ca-i musai sa le facem cunostinta.
prisi spune:
multa sanatate piticilor bolnavi si pupam si degetelul lui Stefan
Gabitz poate totusi nu e nik grav, te asteptam cu vesti bune
eu cred ca am gasit metoda sa o intarc pe Miru , dar cum sa o fac sa bea lapte, azi am stat afara de la 5 jumatate la 9 jumatate, am luat masa de seara in parc(banana, biscuiti, pufuleti) si a adormit pana am ajuns acasa, da ce somn... i-am schimbat scutecul , i-am pus alt body si nu a fost deranjata, dormea tun, dar azi nu a vrut sa doarma decat de dimineata la 11, acum sper sa doarma bine si la noapte ca inca se mai trezeste de 3 ori pe noapte , o data sa bea lapte si de 2 ori apa, cred ca o sa incerc sa ii pun laptic in cana la masa de noapte
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
sim_stoian spune:
Teo, cu mare placere vin daca e pana pe 1 august intalnirea. Incepand de pe 1, ma apuc de operatiunea 'bagaje si cumparaturi pt concediu'. Pfii, ce bucuroasa sunt!
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Marta, ma bucur sa aud vesti bune de la voi.
Lui Stefan i s-a mai dezumflat degetul, cred ca e pe drumul cel bun. Sa vedem cum arata maine. Cum baiatul a adormit, ma duc sa il mut la el in patut ca am nitica treaba cu tati . Noapte buna.
Jurnal de calatorii
Happiness_4_us spune:
Intru rapid sa pun cele 4 fotografii facute ieri in parc.
Mariaaaa, maine incerc sa fim acolo la 19.
In parc cu Teo
Cuscra Mariei,Teodora, condoleante si fii tare, iar cu colega de servici fii ferma si nu ierta nimic!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitz78
eliza are picioarele rau in afara.si nu vrea DELOC sa stea in funduletz singura, doar sprijinita sta nitel apoi se arunca pe spate.deh...nu-i roxana aici sa ma "calmeze", ca stiu ca si ea avea aceleasi griji cu andrei la un moment dat...
pup.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Scrisesem un mesaj lung si s-a pierdut. M-am enervat.
In rezumat, parerile privind tal valgus-ul si corectarea lui sunt impartite. Unii recomanda atele gipsate (aproape imposibil de folosit la noi cu copil agitat, caci trebuie imobilizate picioarele, fixate in atele in pozitia corecta si infasurat piciorul strans cu fasa. Indicatia a fost sa stea cu ele toata noaptea, 2 sapt.) Nu le-a purtat niciodata. Ar mai fi fost nevoie de o persoana pe langa mine si taica-su sa le putem pune corect. Altii zic ca atele astea nu-ti garanteaza ca piciorul isi va corecta pozitia vicioasa si recomanda masaj. Io i-am tot prestat Degetzicai, da' fara cine stie ce rezultate. O s-o mai duc la toamna la control, sa vedem cum mai stam.
Parerea mea e ca in final vom ajunge la ghete ortopedice.
Despre statul in fund, intr-adevar te-ar lamuri bine Roxana.
Ce pot io sa-ti zic e ca, daca face alte chestii cum ar fi ridicare in picioare sau incercari de-a se ridica, plus chestii cognitivo-emotionale ca recunoasterea persoanelor apropiate, reactiile la tonul vesel/trist/rastit, manuirea obiectelor, analizarea lor, ducerea la gura, n-ar trebui sa-ti faci prea mari probleme.