Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 12
sim_stoian spune:
Teo, te inteleg, si eu stau prost de tot cu nervii zilele astea. M-a 'citit' si dr Oros si incerca sa ma incurajeze, m-a intrebat daca nu poate sta nimeni cu Stefan cateva zile ca sa ma odihnesc. Pai intrebarea corecta e: sta Stefan cu cineva cateva zile??
Am citit la umanitare despre cazul micului Silviu, trist tare . O sa viram si noi niste banuti pentru el, poate cititi si voi si donati cat puteti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984
si blogul lui:
http://silviug.wordpress.com/
Eu o sa virez direct in contul Nicoletei, in BCR.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
mihailescu teodora spune:
Sim,imi pare tare rau pt Stefan,saracutul!Ce bine-mi pare ca a functionat si la voi ciorbita acra de gaina!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
sim_stoian spune:
Of, Teo, condoleante . Imi pare tare rau sa aud de problemele de sanatate ale bunicului tau Doamne ajuta, poate totusi exista si alta solutie.
Jurnal de calatorii
mihailescu teodora spune:
Sa nu mai spun ca azi colega mea nu a fost,dar ieri dupa ce am plecat eu a intrat pe calc meu din birou,a folosit outlook expresul si nu s-a delogat,asa ca(,) curiozitatea feminina din mine a scotocit putin prin mailurile ei(stiu ca nu-i frumos,nu dati cu rosii) dar am aflat niste lucruri deloc placute pt mine de-acolo,asa ca m-am indispus inca de dimineata!
Dar deja am pus-o la punct,astept reactiile ei!O sa-i pice mecla!
Acum s-a mai si kkt pe el Mihnea,dupa ce-i facusem dush acum juma de ora din cauza ciorbei
Ma duc,ma cheama datoria!
Sim,poate vb mai tz!
Si colac peste pupaza,am stat in trafic o ora jumate azi,simteam ca explodez!Desi mergeam pe splaiul Dambovitei cu 110 km/ora,primeam flash-uri si claxoane sa eliberez banda,ca deh,erau oamenii grabiti!Dar nu m-am dat nici de fraiera la o parte!Sa se descurce....
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
sim_stoian spune:
Vorbim, Teo, la 7.30 ajunge D acasa si il fac bona de lux asa ca sunt available. 110, duamna?
Eu tocmai l-am schimbat pe kkcios, se facuse pana la gat .
Jurnal de calatorii
bikmaria spune:
hop si eu ,am aterizat de la munca si sunt pusa pe fapte mari :am o fasolica cu ciolan in lucru ,masina de spalat in functiune ,rufele (vreo 3 masini )asteapta sa fie calcate ,Alex vrea sa-l ajut sa-si faca bagajul ca pleaca in cantonament ,Teo vrea pa pa ,trebuie musai sa fac si ceva smotru prin casa ..
gata ,m-am odihnit destul ,am ascultat si doua stiri la Pro TV ,acum merg sa termin treaba
bikmaria spune:
Mai duamna cuscra ,pai la 110 km se ridica permisul pentru 3 luni ,se da o amenda de 450 ron si ceva puncte ..dar e bine de stiut ca mergi cu 110 km ,in acest mod in max o ora poti ajunge la Targoviste (apropo -RUSINICA ,sa treci tu pe langa casa nurori tale si sa nu dai un semn de viata )
sim_stoian spune:
Am corectat mesajul de dimineata, am fost la Real Berceni, nu la Carrefour Vitantis. Aaaa, mi-a placut mult pescaria de la Real, am luat pastrav proaspat, pangasius, stiuca, scrumbie si trunchi de crap. Excelent aprovizionata, nu se compara cu cea de la Real Vitan.
Jurnal de calatorii
myral spune:
Eu mamica rezistenta la stres???? Eu care nu fac nimicCe sa zic de mamicile care lucreaza sunt adevarate eroine, nu stiu cum fac fata si mai stau si departe de puii lor.Teo draga de tine prin cate mai treci, chiar nu stiu cum faci fata.Normal ca nu mai ai aceeasi rabdare cu copilul.Maria si tu la fel.Si Piciulika am vazut cat de greu ii e si cu serviciul, de ce nu poti renunta acum daca vrei binenteles?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Cred ca Elisa a mancat o bucatica de servetel sper ca nu are nimic, deci gata cu forumul, ma pregatesc ca vine si tati.Ah si plange ca i l-am luat, ii placeaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)