PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 5
map spune:
La multi ani la piersicute, sanatate, bucurii si cat mai multa voie buna!
Saru'mana tuturor pentru urari, ehe am imbatranit dar macar sunt deja de doua ori mamica la 33 deani :))
Noi mai rara pe la net, ocupati tare cu cei doi pitici. Robert mai face cize de gelozie. Ii avem pe amandoi fornaiti un pic. De fapt lui Luca i-a cam trecut si aseara a avut prima baita pentru ca am scapat si de buricel. Robert cam tuseste, a luat si cel mic si tatal lor.
Eu sunt bine, aspir, fca teaba prin casa fara probleme. cel mic plange putinel si doarme bine. Deja a ajuns iar la 4 kg, a depasit de fapt, si a facut falcute.
Se pare ca lui Kaki, asa cum Robert ii spune lui Luca, i s-a facut iar foame. Nu mai stiu daca v-am spus ca Robert spune ca-l cheama Tetea. De unde a scos acest nume nu stim deloc dar asa spune mereu. De vb tot asa cam putinel. discuta mult cu mamaie si a inceput totusi sa mai rupa ceva mai multe cuvinte.
Fug sa-i dau celui mic de papa. VA pupicim si sperm sa avem mai mult timo curand!
leistra spune:
si noi tot o fuga prin livada!
norocuta, vacanta frumoasa in tara, noi doar ce ne-am intors acasa si deja ma gandesc la urmatoarea vacanta la ai mei, speram de sarbatorile de iarna, daca vom fi bine sanatosi!
larissa, multa sanatate!
dariana, felicitari si o sarcina usoara!
Multa sanatate sarbatoritilor de azi si un sincer LA MULTI ANI!
Am uitat sa va spun ca fata mea vorbeste mai bine romaneste decat taica/su, intr/o luna a invatat foarte multe cuvinte si sotul se uita la ea mirat ca nu o intelege, ieri i/a spus TATI, MAMA CUMPARAT COLOTEI!, ca ii luasem sotului boxeri. Dimineata imi cere suculet, ca de la o vreme nu mai vrea lapte, nu stiu de ce, in schimb mananca iaurt, asa ca nu ma ingrijorez inca.
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
julax spune:
LA MULTI ANIEileen Nicole-Alexia27
Sofia-zouzunaki
Nicolae-eugcem
Rares Ioan-Bulinuta27
David-ildiko75
Luca-Consi
Marius-polianaAlexandru Andrei- Cristinap76
Sasha-Scotty
Edward-Maslinutza01
Maria-Tzuni
Norocutza www.terapeut.ro/commerce/cereale-miere-p-1444.html" target="_blank">uite cereale cu miere ,din astea am luat ultima data pentru Alex
Mamaluidavid,superbe pozele si fratiorii
Larissa,sanatate multa!
dariana, felicitari si sarcina usoara!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
norocuta spune:
Buna livada ,
noi suntem din ce in ce mai prietenosi, dar ....dupa ce am explorat casa si gradina vrem afara ...stim ce e poarta si vrem lebertateee
S-a jucat in porumb (boabe) de i-am gasit si in scutec, l-am imbaiat, a dormit si acum a luat-o de la capat de parca nu mai e nimic de facut in gradina asta.
Acum a descoperit ca e singur (cu bunicii) afara si face reclamatie ... dupa mine , cum altfel?! Oricum e mai putin salbatica piersica mea fata de Cairo unde cu greu ii intra cineva in voie.
Leistra multumim de urari. Si sotul meu e optimist si gandeste ca vom reveni in ianuarie. Eu nu prea cred, dar il las sa viseze .
julax multumesc pentru "creale". I-a luat fratele meu unele cu grau si miere si nu i-au placut.
Maine mergem la cumparaturi si sper sa rezolv problema.
Va pup pe toate si va urez o vara speciala!
Bysko spune:
Ce mai faceti fetelor?Nu-mi vine sa cred ca piersicutele implinesc 2 anisori! La multi ani sarbatoritilor de zilele astea! Si multi pupici!
Busra este bine, ne petrecem week-endurile la "baja"- primul cuvant pe care il pronunta sambata dimineata .
Cateva www.totsites.com/tot/busra" target="_blank">poze
julax spune:
Norocutza,tare faza cu porumbulViata la tara...
Bysko,am admirat piersicutza la plajaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
emiliapop spune:
Buna livada,
In weekend venim si noi o fuga in tara sa facem vaccinul de 6 luni fetei si sa vedem ce mai e pe la casuta noastra.
As avea nevoie de un sfat:
1.ce am voie sa iau in avion ma refer la mancare de bebei ptr. Alex ca Eve papa tzatica si ce nu am voie sa iau ?
2. Ce imi recomandati sa iau in avion pentru copii (paturica, papa etc) si pentru noi?
Ptr. Alex pot sa iau apa masurata deja in bibe si lapte praf tot asa masurat in dozator sa ii dau sa pape?
In bilet scrie babymeal la amandoi da nu stiu ce inseamna, adica in ce consta.
Pentru mine si bebei e primul zbor cu avionul si as vrea sa iau doar ce imi trebuie nu lucruri inutile.
Norocutza hai ca te astept cu impresii proaspete de zbor ca voi abia ati aterizat.
merci,
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
nicolica spune:
Emilia, anul trecut cand am zburat cu Philip am luat in avion lapte praf, cutia intreaga, doua biberoane cu apa, biscuiti si mar. Pe toate le-am pus intr-o punga transparenta pentru controlul de siguranta si nu au fost probleme. Dar mai intai m-am interesat la compania cu care urma sa zbor ce am voie sa iau, Lufthansa.
Parca bebelusii pana la 6 luni pot beneficia pe timpul zborului de un Baby Basket, ce trebuie cu cateva zile inaintea zborului comandat la compania de zbor.
Pentru Alex poti cumpara o jucarie noua si foarte important ca in timpul decolarii si aterizarii copiii sa mestece sau sa bea ceva, pentru a nu avea dureri in urechi.
Zbor placut!
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
nicolica spune:
Emilia, am mai avut si doua sau trei borcanele Hipp. O insotitoare e zbor chiar m-a intrebat daca sa-mi incalzeasca unul...dar era cu fructe!
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
pumpkin spune:
Emilia, foarte bine a raspuns Nicolica.
Hai sa-ti spun si eu din experientza personala cu o piersicutza care zboara de la 3 luni.
1. eu totdeauna iau cu mine in avion o paturica. Daca e frig o invelesc cu ea, daca nu i-o pun perna. Unele companii aeriene au pernutze pentru bebei, altele nu. De asemenea iau mai multi pampersi decat mi-ar trebui si cateva randuri de hainutze de schimb (atat pentru accidente cat si pentru cazul in care mi se ratacesc bagajele)
2. noi cand am primit babymeal (pe un zbor foarte lung) continea urmatoarele : un borcanel papa legume cu carnitza, un borcanel fructe, un borcanel desert si (parca) un biscuit.
3. baby basket primesti doar pe zboruri foarte lungi, nu cred ca e cazul lor. In rest baby in your lap (pe romaneste in poala...)
4. in bagajul de mana ai voie sa iei borcanele cu mancare in limite rezonabile si, mai ales, in limitele impuse de compania aeriana si aeroportul de unde pleci. Mie mi s-a intamplat sa ma puna sa gust dintr-un borcanel, desi le-am explicat ca, odata desfacut trebuie mancat repede (si poate nu ii era cupilului foame...). Am mai gustat si apa din biberonul copilului si chiar lapte praf...
5. iau cu mine fructe, biscuiti si stiksuri, un carnetel si creioane de colorat, o jucarie si un balon care suporta mai multe umflari...
6. pentru mine nu iau multe, un rand de schimburi , guma de mestecat, un strugurel si un baton mars/snicker(pe care il mananc pe furis cand doarme Maya...)
7. pentru schimbat scutecul am o gentutza mica ,(pe care o extrag usor din rucsac ca sa nu rascolesc dupa fiecare articol...) in care pun un pampers, o cremutza, un pachet mic de sevetzele-umede si un scutecel pe care sa stea bb la schimbat (eventual iau cu mine si paturica pentru ca masa de schimbat bebelusi e cam tare in avion)
8. eu asa iau, apa masurata in biberoane si trei doze de lapte praf