PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 12
Tweety7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 tweety cred ca ma confunzi...nu am nimic impotriva ta si nu am mai fost avocatul nimanui...mesajul tau mi s-a parut dur...iar asta Tu la varsta asta nu-i poti tine piept? chiar deplasata..la asta ma refeream cand am zis ca judeci...dar se pare ca m-am bagat aiurea |
Prima data ai fost avocatul Sabinei, dar se pare c-ai uitat.
Aici nu pot sa te contrazic.
Mami a Clarei (18.08.2006) si 12 saptamani
Tweety7 spune:
In ceea ce priveste intrebarea: "Tu la varsta asta nu-i poti tine piept?" pot sa spun urmatoarele:
1. Era o intrebare sincera adresata in ideea de-a primi un raspuns.
2. Nu era o chestie de genul: "auzi, da' tu chiar nu esti capabila sa-i dai un sut undeva daca te deranjeaza? Cum se poate asa ceva?"
3. Era o intrebare pe care as adresa-o la o cafea unei prietene bune care mi se plange de parintele ei.
Nico a inteles sensul intrebarii, dar tu care ai o problema destul de mare cu mine (si nu te confund deloc ) e normal sa vezi altceva. Adica, sa dai spuselor mele cele mai rele interpretari.
Mami a Clarei (18.08.2006) si 12 saptamani
bulinuta27 spune:
tweety eu vad ca tu ma jignesti...mai citeste primul meu mesaj si arata-mi si mie e unde atata inversunare impotriva mea dupa ce l-ai citit bine..eu nu am nici o problema cu tine personal...nu te cunosc...si imi aduc bine aminte cand ai avut tu ceva impotriva mea cand eu eram daramata cu puiul iar tu te-ai simtit ocolita de mine...desi nu era cazul...asa ca nu stiu cine cu cine are dar eu aici inchei subiectul asta..chiar nu am chef de dispute pe forum de nici o natura...nu sunt genu...imi pare rau
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Ma gandeam eu ca s-a incins o discutie ,ca prea s-a scris mult de ieri pana azi.Bine ca s-a rezolvat,dupa cum am vazut in ultimele mesaje si cel mai important mi se pare faptul ca Nicomico si-a rezolvat problema(daca pot spune asa)
Pan auna alta,sa nu uitam de sarbatoritii Zilei
LA MULTI ANI
Alessandro-dana7mi
Maria-Ancutex
Amalia Cristina-Anagia
Ianis Vladut-yanis
Alexia Maria-Adina Nicole
Iulia 32+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
larissa_79 spune:
buli, super pozele. Dar ce va mai plimbati mey!
Noi o sa mergem la munte, la Cheile gradistei incepanad cu 28 august 5 zile. Toata gashca. Adica eu, sotu', Ale' si soacra. O sa mergem si doua zile la mare doar eu si sotu' Cu ocazia asta va adresez si o intrebare zicet-mi si mie un hotel misto bun de mers 2 zile la mare.
Ma bazez pe recomandarile voastre. Eu as vrea Mamaia..doar pentru ca nu imi place Saturn si Venus iar in Eforie nu mai vreau ca am tot fost. Astept ideile voastre...ceva potrivit pentru 2 zile romantice..., sa fie si o terasa pe plaja...ceva...
ca sa va amuz... ( buf zicea ea cand cade)
I-am prin Alexiei codite:
eu: Alexia ti-a cazut coada, hai la mama sa o prindem.
Alexia: coadi, buff!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Muuh spune:
Eu sunt de acord cu Tweety, legat de ce i-a zis lui nico iar pentru nico am urmatorul sfat. atunci cand mama ta vine pe la voi de ce nu ii pui copilul mic in brate? Las-o sa il plimbe, schimbe sau ce mai are nevoie si ocupa-te tu cu preponderenta de fetita in acest timp. Fii la dispozitia ei, colorati, desenati iesiti doar voi doua. Poate suna egoist si crud ce spun dar BB1 are acum mai multa nevoie de prezenta ta psihica decat BB2 de care, cateva ore pe zi, se poate ocupa si altcineva. Daca mama ta nu vrea asa atunci da-i pas. Eu am mai spus-o si o repet decat cu neamuri care sa iti faca zile fripte mai bine singur si linistit. Si da din pacate daca tu o bruschezi s-ar putea ca ea sa isi verse furia, nu in mod constient dar ca o descarcare pe bebe si atunci sa te tii haos. Eu sunt curioasa cum a reactionat cand ai tras-o de perciuni? Ce a parut sa inteleaga din asta? Si inca ceva daca il va trage pe bebe de par ce vei face?
Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)
larissa_79 spune:
Nico, am inteles ca voi aveti apartament. De ce nu luati o femeie care sa te ajute la treburile zilnice sau o bona care sa te ajute cu cel mic? Sigur ca mama e mama dar in atare conditii...mai bine cineva strain, caruia ii poti spune exact ce are de facut.
Ma cam mira comportamentul ei. Adica hai, ma asteptam sa zica ceva soacra dar nu mama ta. Ideea e ca te afecteaza pe tine in primul rand. Si asa e greu cu doi copii mici sa te mai si stresezi in fiecare zi ca vine controlul! Adica nu comenteaza sotul si vine mama sa te streseze...asta-i buna!
Si pe mine ma enerveaza Ale rau de tot uneori, mai ales cand insista mult sa ii dau lucruri cu care nu are voie sa umble pentru ca s-ar putea lovi etc. Fac tot posibilul sa ii distrag atentia iar eu ca sa ma calmez beau o cana de apa, rece.
Si Ale face super mofturi la mancare. Ca sa manance cuminte trebuie sa ii zic fel de fel de povesti incepand de la catelul lui budu care a papat puiu pana la alte grozavii. Nici eu nu mai stiu ce debitez uneori...Am si zile in care n-am chef e povesti la masa...dar chiar si asa mai arunca mancarea. I-am facut o farfuriuta speciala si acolo se duce si duce singura. Mai bine decat in toata casa. Ce sa facem trebuie sa ne adaptam din mers.
Multa rabdare iti doresc si..vrem sa vedem si noi poze cu cei doi copii minunati!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
emiliapop spune:
Hai ca ma bag si eu in hora ca am vazut ca nici o mamica cu 2 copii mici nu a raspuns decat s-a uitat si stiti de ce pentru ca au mai scapat cate una copilului mare (acu ma astept sa aruncati cu rosii)care face numai nazurele de gelozie si cum e superstresant cu 2 copii mici se mai intampla. Stiu ca nu trebuie s.a.m.d stiu si eu toata teoria dar cand ai ca mine o fetita superdulce dar urlatoare din orice si un baietel superalintat care nu suporta sa o vada ca suge de la mine, ca o tin in brate etc si trage de ea sa o dea jos si se pune pe urlat nu mai rezisti. Eu una desi mi-am impus sa nu il ating n-am rezistat la tot vacarmul asta si am reactionat la nervi asa. Evident ca el nu a inteles nimik si a urlat si mai tare si n-am rezolvat nimik decat am terorizat copilul (injurati-ma, huliti-ma asta sunt, asta am facut )dar asa m-am descarcat eu nervos.
Aseara m-am apucat sa iti scriu Nico dar m-am razgandit gandindu-ma sa nu te incurajez astfel daca o sa vezi ca si mie mi s-a intamplat lucrul asta si sa ciufulesti fata mai departe si mi s-a facut mila de tine ca stiu prin ce treci si la fel ca mine ce greu iti e.
Si eu ca si tine cand eram in tara o aveam pe mama care ma ajuta pe de-o parte dar ma extenuase nervos pe cealalta cu cicaleala si ideile ei aiurite despre viata si familia mea pe care de fapt incerca sa o destrame. Mie imi producea asa un stres si o stare de nervi ca imi venea sa ma bat si pe mine ca am adus-o in casa sa ma streseze.
E adevarat asa cum a zis MUHH mai bine singur decat cu stresu' pe cap.
Mai mult maicamea incearca sa ma streseze si de la distanta asa ca acum citez din clasici forumului "senina si cretina" ea zice eu imi vad de ale mele si am reusit si sa ma mai calmez si sa nu mai reactionez la stres si sa imi revars furia pe Alex saracutul.
E bine ce te-au povatuit fetele mai bine scapa de mama si te chinui singura decat un stres in plus sau da-i de lucru cu bebelushul si poate nu mai are timp de remarci rautacioase.Desi cum vad eu din afara si cred ca nu ma insel nu o sa se bage sa aiba grija de bebe ca nu o sa mai aiba timp de observatii si cicalelii.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
Ioana5255 spune:
Hei, hei fetelor time out. Nu inteleg de ce atata atac si vb grele, de parca v-ar sta cineva cu pusca in ceafa. As vrea si eu sa o vad pe mamica, care recunoaste sincer cu mana pe inima ca nu a "atins" sau a tras de "ciuf" copilul si ca s-a stapanit perfect la nervi. Daca exista vreuna printre noi "jos palaria" si trebuie sa ii urmam toate exemplul.
Eu sunt o mamica super stresata. Copiii la varsta asta au nevoie de atentie, ne pun nervii la grea incercare. Si eu pot spune ca am trecut prin multe etape cu Alex. Aveam zile cand la mine era ca la nebuni, sunau clientii din toate prtile, copilul urla, sotul stresat cu mama lui saracul cu nervii la max. Sunt situatii si situatii. Eu am gasit o solutie. Cand nu ma mai inteleg cu Alex, nu mai merge si nu mai merge, cand ma musca si face tot felul de nazbatii sau nu vrea sa isi stranga jucariile, e la ora de figuri cum ii spun eu, incep sa ii confisc din jucarii. Cand a vazut ea ca treaba e serioasa, a inceput sa se potoleasca. Ptr linistea mea am gasit si o femeie, care sa vina zilnic sa imi faca curat si mancare, sa imi calce. Deci aici m-am degrevat total. Am mai mult timp ptr Alex, familie si firma. Cand soacra mea se simte bine o mai ia diminetile afara, cand nu poate, ies eu cu ea, imi fac programul de asa natura sa iesim amandoua, seara stam toti trei in curte, ne ocupam de gradinarit, ne plimbam pe afara, mergem la copii, vizite, cumparaturi etc. Macar o masa o servim impreuna tot familionul. Cu toate astea tot exista momente de ale ei, tipete, urlete. Pediatra mi-a spus ca pana la 4 ani este o perioada foarte dificila si ca trebuie sa ne inarmam cu enorm de multa rabdare. Asta este. Meseria de mama este cea mai grea din care nu iti poti da niciodata demisia. Puii nostri trebuie sa creasca mari si frumosi intr-un mediu sanatos.
In rest noi suntem bine. Ne-am intors de la mare din Bulgaria, saptamana viitoare mai plecam o tura. Suntem clienti fideli la "All Inclusive". Nu am apucat sa facem nici o baie in mare sau plaja. Speram ca saptamana viitoare. Azi am fost la ziua varului lui Alex. Fata s-a simtit super bine. A inceput sa vb binisor. Ma gandeam sao dau la gradi din toamna, am si vizitat cateva, care mi-au lasat un gust amar. Cred ca ma las pagubasa si mai incerc la anul cand o fi fata mai mare. O sa ma duc sa mai vad una in Cotroceni si daca nu imi place, ma dau batuta. La preturile pe care le practica, ar trebui sa ofere super conditii. Am fost si am vizitat si vestita gradinita Olga Gudynn, care nu mi-a placut deloc, iar cand am citit contractul lor, m-am razgandit total. Suna de parca copilul era in proprietatea lor. Totusi inclin sa cred ca Alex va fi mai pregatita de la anul decat de anul asta. Ma voi apuca sa caut din timp, pentru a gasi o gradinita sa cum imi dorec. Ma gandeam la un moment dat sa deschid eu una,dar nu cred ca mai am nervii si energia necesara.
Felicitari proaspetelor gravidutze si mamici. La multi ani piersicutzelor noastre dragi.
Nico desi suna aiurea, cred ca mai bine ai gasi o femeie care sa vina sa te ajute in casa. Macar o platesti, dar poti comenta cand nu iti convine ceva. Problema este ca gasesti greu pe cineva de incredere. Insa potiincerca sa cauti. O solutie ar mai fi sa o dai pe cea mare la gradi si asa iti ramane timp ptr cel mic si casa, de care te vei ocupa asa cum crezi de cuviinta. Eu ma inteleg super bine cu mama si cu soacra-mea, dar cand sunt amandoua in preajma copilului il agita ceva de speriat. Mama ma streseaza mereu, dar de ce umbla desculta, de ce mananca aia si nu aia, e bine asa mama, dar nu ii e frig, dar ai sunat pediatrul, da nu stiu ce. Ea e bine intentionata,d ar pe mine ma scoate din sarite. Suntem generatii diferite si e normal sa existe conflicte. Fiecare traieste intr-un fel, ei ne-au crescut intr-un fel, noi altfel si uit asa se creeaza un cerc vicios.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/