Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui puseluquote:
citat din mesajul lui ursuleataquote:
citat din mesajul lui puselu
Fetelor ,
a luat cineva adidasi NIKE?SE POTRIVESC NUMERELE?
Da, se potrivesc. i=am luat sotului 2 perechi si ii vin la fix
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
Adica se potrivesc cu nr.romanesti ?pt ca pe prima pagina scrie ca tb. luati cu un nr. mai mare.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui aissa
Ce-i aici frate? Bar de negrii?
Cris
Mai rau! Ce faci, doamna? Ai hotarat sa ni te alaturi? ca si-asa esti rara avis
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
Uite www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-jupe.aspx?categoryid=32406815&ps=asc&pagenumber=3" target="_blank">fusta aia misto e ca aia roz de 6 euro, da' nu's de ce in poza nu se vad nici plii, nici dantela
cristina d.
mirunajr spune:
Miki dar tu cand ti-ai luat-o? la reducerile de acum? ca si mie mi-a facut cu ochiul, dar nu aveau marimi mici, adica 36, 38
miki68 spune:
In ziua aia "fatala" cu preturi mici. Am luat-o cu 1,20
cristina d.
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
In ziua aia "fatala" cu preturi mici. Am luat-o cu 1,20
cristina d.
Mda...din pacate artunci nu am fost pe faza...de fapt a fost ca un facut sa am 6 sedinte intr-o zi..si nu am apucat sa comand nimic
alinam spune:
Sunteti foarte haioase hehehe, am fost o saptamana plekata si cand m-am intors ieri am savurat 2 capitole dintr-o suflare :), mi-a venit si un colet intre timp, cel din 27, acum il astept pe cel din 28.
Multe lucruri le aveti si voi dar vreau sa fac ceva precizari :pantofii astia www.laredoute.fr/vente-joggers-skechers.aspx?productid=324090777&documentid=521408&categoryid=23112826&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sport sunt cam uratei, nici in poza nu arata ei foarte bine dar in realitate sunt grosolani, sotul zice ca la pretul asta merg la padure :)
Pantalonii www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-coton-stretch-droit-taille-normale.aspx?productid=324130344&documentid=299108&categoryid=22904855&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia sunt foarte frumosi dar imi vin scurti, am doar 1,70, imi pare rau ca imi placeau cred ca ii mai tai putin si ii fak 2/3.
www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-anges-denim-stretch-slim-taille-descendue.aspx?productid=324114921&documentid=299108&categoryid=31640743&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia ii recomand desi nu sunt negru profund da sunt foarte mishto.
In rest multe lucruri care s-au tot pus pe aici :) astept urmatorul colet cu nerabdare sa imi vina faimosul termometru pentru tampla si daca nu e bun sa fugaresc barbatul ca el m-a batut la cap 2 luni sa il iau.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
miki68 spune:
Uite Clau de ce nu merge economia: ca fac unii 6 sedinte pe zi! Te luai de mine ca am plecat vineri cu o ora mai devreme, da' oamenii astia? Uhh, zi-mi tu, cand mai muncesc?
cristina d.