Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui puselu

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

quote:
citat din mesajul lui puselu

Fetelor ,

a luat cineva adidasi NIKE?SE POTRIVESC NUMERELE?

Da, se potrivesc. i=am luat sotului 2 perechi si ii vin la fix

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Adica se potrivesc cu nr.romanesti ?pt ca pe prima pagina scrie ca tb. luati cu un nr. mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui aissa

Ce-i aici frate? Bar de negrii?

Cris

Mai rau! Ce faci, doamna? Ai hotarat sa ni te alaturi? ca si-asa esti rara avis

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Nuuuuuu, a scris 2 vorbe si iar dispare juma de luna. Sper sa ma contrazica!

Mergi la inceput

Uite www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-femme-jupe.aspx?categoryid=32406815&ps=asc&pagenumber=3" target="_blank">fusta aia misto e ca aia roz de 6 euro, da' nu's de ce in poza nu se vad nici plii, nici dantela

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Miki dar tu cand ti-ai luat-o? la reducerile de acum? ca si mie mi-a facut cu ochiul, dar nu aveau marimi mici, adica 36, 38

Mergi la inceput

In ziua aia "fatala" cu preturi mici. Am luat-o cu 1,20

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

In ziua aia "fatala" cu preturi mici. Am luat-o cu 1,20

cristina d.

Mda...din pacate artunci nu am fost pe faza...de fapt a fost ca un facut sa am 6 sedinte intr-o zi..si nu am apucat sa comand nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sunteti foarte haioase hehehe, am fost o saptamana plekata si cand m-am intors ieri am savurat 2 capitole dintr-o suflare :), mi-a venit si un colet intre timp, cel din 27, acum il astept pe cel din 28.

Multe lucruri le aveti si voi dar vreau sa fac ceva precizari :pantofii astia www.laredoute.fr/vente-joggers-skechers.aspx?productid=324090777&documentid=521408&categoryid=23112826&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sport sunt cam uratei, nici in poza nu arata ei foarte bine dar in realitate sunt grosolani, sotul zice ca la pretul asta merg la padure :)

Pantalonii www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-coton-stretch-droit-taille-normale.aspx?productid=324130344&documentid=299108&categoryid=22904855&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia sunt foarte frumosi dar imi vin scurti, am doar 1,70, imi pare rau ca imi placeau cred ca ii mai tai putin si ii fak 2/3.
www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-on-n-est-pas-des-anges-denim-stretch-slim-taille-descendue.aspx?productid=324114921&documentid=299108&categoryid=31640743&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia ii recomand desi nu sunt negru profund da sunt foarte mishto.

In rest multe lucruri care s-au tot pus pe aici :) astept urmatorul colet cu nerabdare sa imi vina faimosul termometru pentru tampla si daca nu e bun sa fugaresc barbatul ca el m-a batut la cap 2 luni sa il iau.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Uite Clau de ce nu merge economia: ca fac unii 6 sedinte pe zi! Te luai de mine ca am plecat vineri cu o ora mai devreme, da' oamenii astia? Uhh, zi-mi tu, cand mai muncesc?

cristina d.

Mergi la inceput

miki, ca intotdeauna, ai dreptate!

Mergi la inceput