Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

Uite Clau de ce nu merge economia: ca fac unii 6 sedinte pe zi! Te luai de mine ca am plecat vineri cu o ora mai devreme, da' oamenii astia? Uhh, zi-mi tu, cand mai muncesc?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Sedinte constructive, dragutza! Sefi noi, pretentii noi, reorganizari, campanii de promovare pentru toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Iar am calcat pe bec! Am uitat de alegerile parlamentare (la campania asta te refereai, nu?)

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asa deci, rara avis! Ce sa fac mai, daca nesuferitii astia nu mi-au dat acces la .com la munca. Am ajusn sa calaresc culinarul si mai grav, daciaclubforum, in zilele cand somez. Altfel, de acasa, slabe sperante sa apuc sa scriu prea mult.
Acum de exemplu, dra Ale, care face experiente sa vada care da in apoplexie mai rapid, nu a dormit azi si acum este drogata, a iesit al meu afara si intr-o ora s-au intors ca nu mai rezista cu ea pe strada. A mea nu prea vrea rochii, ca vorbeati de asta, e mai baietoi, darrr se incalta numai cu ce vrea ea. Acum de exemplu am de ales, fie o las in balerini fie o las in papuci. Nu vrea cu sandalele neam. I se pune asa cate o pata pe creier si nu scapa de ea usor.

Plus ca...nu pot sa cred ca deja s-a dus concediul pe anul asta, imi vien sa plang, vreau la mare din nou (sper sa mai trag o tura scurta luna viitoare dar nu pot fi sigura, mai ales la cat de gol e cardul...)

Mergi la inceput

Nu mey la campaniile noastre de promovare a produselor...in general la orice publicatie, aceste promovari se fac toamna...prinde mai bine la public cica...

Mergi la inceput

Miru, normal, toamna, lumea are bani! De pus muraturi, de facut zacusca... Stiu sefii tai ceva, da' nu prea bine
Aissa, lasa ca se-aduna iar banii pe card! Nu vezi ca de pe LR nu mai ai ce cumpara? Si-apoi voi sunteti asa aproape de mare... Puteti sa dati o tura, sa prospere si "hotelierii" de pe litoralul romanesc

cristina d.

Mergi la inceput

Sincer? M-am uitat la ce preturi afiseaza astia de la noi (la similar cazare si masa cu BG) si....sunt nesimtiti de-a dreptul. Prefer sa ma duc 4 zile tot in Bg decat o sapt aici. Incerc sa mai ajung odata, in ultima sapt din august, sa vedem daca ne si iese.

Mergi la inceput

uite-asa, impreuna cu voi am mai trecut peste o zi de munca...ma retrag si eu spre casa...desi as avea chef mai degraba de o plimbare decat de condus masina pana acasa

si mai trec si pe langa Herastrau, in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
M-ati traumatizat forever ca am aflat ca din ultimul model au dispo si nr. 50-52 Oh, My God!

Iti dai seama ca ti-ai pus toate persoanele plinute in cap

Mie, in schimb, chiar imi plac rontunjimile, asa ca...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui rall

quote:
M-ati traumatizat forever ca am aflat ca din ultimul model au dispo si nr. 50-52 Oh, My God!

Iti dai seama ca ti-ai pus toate persoanele plinute in cap

Mie, in schimb, chiar imi plac rontunjimile, asa ca...

Imi pare rau daca ranesc sentimente, dar la marime fr. 50-52, persoanele nu se mai pot numi "plinute" decat daca e vorba de un barbat
Totusi, 50-52 fr. inseamna 54-56 ro.

Si nu, nu am nimic cu persoanele plinute.
cristina d.

Mergi la inceput

quote:

Imi pare rau daca ranesc sentimente, dar la marime fr. 50-52, persoanele nu se mai pot numi "plinute" decat daca e vorba de un barbat
Totusi, 50-52 fr. inseamna 54-56 ro.

Si nu, nu am nimic cu persoanele plinute.
cristina d.

Se numesc obeze de gr.II

Mergi la inceput