Ana, sa ai o sarcina usoara in continuare, imi place atitudinea ta. Mai ai timp sa gasesti pediatru, pana in decembrie, nu iti face griji.
miki,am fost ,vezi ca dr e in pav B PEDIATRIE,ca pe mine proastele alea m-au plimbat pe la toate receptiile si m-au trimis la alt cabinet unde am stat 40 de min degeaba
dr e foaaaarte draguta.iti raspunde detaliat si stiintific la orice intrebare.il masoara,cantareste,consulta,etc.
eu sant cam derutata ca mi-a recomandat sa ii fac o eco transfontanelara,(la cap)pt ca la nastere a avut 32cm,iar acum are 36.ea crede ca au gresit atunci la nastere,dar pt siguranta e bine sa o fac.
mai intru mai tarziu,ca acum mi-e tare somn,si sa incerc sa dorm un pic ,daca pot.
ANA,BUN VENIT,VB MAI TARZIU.
Mersi mult de tot Carmen pt informatii!! Ce-as mai vrea sa te intreb...i-ai dat sa manance inainte sa mergeti la medic,nu? Ca altfel cred ca ar incepe sa planga pe acolo si nu l-ar mai putea controla dr. Ce ti-a mai zis de picioruse? Am si eu un of...sa nu iasa cracanat! Credeti ca are vreo legatura ca poarta mereu pampers...? Noi ii facem masaj in fiecare seara, inante de baita,dar parca mi-e mila sa-l infas, cum mi-au zis multe persoane...ca cica doarme si mai linistit si i se si mai indreapta oasele.Off, nci eu nu mai stiu ce sa cred
Va invit la cap.12
printesa roz
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei