Nasterea la Medlife (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

pe aici nu mai scrie nimeni ? toata lumea creste copii ?
eu am ramas singura care nu a nascut inca ?

va da voie la medlife cu papuci de casa proprii? eu vreau sa imi iau papuci de casa, sosete, vreo 2 camasi de noapte, tampoane de san si tampoane always, prosoape, pasta de dinti si periuta, o perie de par, ap foto , tel mobil cu incarcator si altele de care nu imi aduc aminte. pot sa le iau pe toate acolo ?

si la externare tb neaparat sa iau copilul in ceva scoica sau cos ? nu pot sa il duc in brate ? au vreo obiectie ?

36+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

scuza-ne,dar stii cum e fiecare cu ce il doare!si daca gravidute vad ca nu mai sant pe aici...ai ramas singura?cand intri in randul mamicilor?
hai sa-ti spun,eu mi-am luat de toate de acasa,dar nu am folosit decat cosmeticele,de spalat,nu te gandi la farduri,si tampoane de san,in rest nimic!
nu iti face prea mare bagaj,ca nu ai nici timp,nici chef de ele.o sa-l ai pe bebe si nu iti mai trebuie nimic!
nastere usoara,si te asteptam aici

Mergi la inceput

copilul il iei cum vrei,nu-ti cere nimeni cos sau portbebe

Mergi la inceput

copilul meu doarme de aproape 5 ore,afara,o avea ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

carmen bucura-te ca doarme
cred ca ii prieste aerul de afara
asa dormea si al meu : cum il scoteam afara , cum adormea
nu cred ca are nimik

multumesc de raspunsuri
farduri si creme nu ma gdeam, dar papucii lor nu imi plac, eu fara sosete nu pot sta ca imi e frig, si camasile mele de noapte sunt mai subtiri ca ale lor. si ce am zis ca mai iau cu mine am considerat ca nu au ei acolo (pt ca nu stiu ce au si ce nu au. si eu dc nu le iau de acasa cine mi le aduce din cta)

36+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Freshnana, te citesc de multa vreme, dar nu observasem ca esti din Constanta. Ia ce vrei cu tine si ce crezi ca iti va face sederea mai confortabila. Papucui si camasa de noapte ti-as fi spus oricum sa iei
(asteptam sa se apropie termenul ca sa-ti dau indicatii privind bagajul), ca ale lor lasa mult de dorit. Daca vrei sa experimentezi, cere-le de curiozitate o camasa de noapte si o sa-mi dai dreptate. Nu e nevoie sa iei cos pentru copil la externare, il poti lua in brate.
P.S. Si nu te mai plange ca ai ramas singura burtica, in curand o sa ni te alaturi si tu la "despre cresterea copiilor"!

Mergi la inceput

Carmen, ma bucur ca esti pe drumul cel bun in chestiunea "soacra"!Eu, din fericire, nu am nici o poroblema cu a mea. In primele dati, cand venea la noi sa vada bebele, nici nu indraznea sa-l ceara sa-l tina in brate, de teama sa nu ma supere. Pana cand i l-am dat o data, ca mi s-a parut ca l-ar vrea si a fost in al noualea cer!
Mi-a fost si mila de bebele tau, cand ai zis ca il oparea la baita. Bietul mititel, in loc sa fie o placere baia!...Bine ca ai luat masuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

multumesc de raspunsuri pierrine
dar orele la care scrii ma cam sperie
desi am trecut prin cresterea unui copil deja...ora 3 si ora 4 ? voi nu dormiti ?
la noi primul bb nu dormea decat 2 ore apoi sugea iar 2 ore etc etc. eram legata de casa . si moarta de somn
sa ma pregatesc psihic sa o iau de la capat :-)

36+ Vlad Alexandru

puiutz
poze
puipui

Mergi la inceput

Freshnana, nu te speria. Bebele meu nu are nicio vina pentru orele la care scriu. El se trezeste sa manance o singura data pe noapte, la 3 sau 4, uneori chiar la 5 dimineata si dupa ce papa adoarme imediat. Eu sunt nebuna care in loc sa se duca frumos la culcare dau o raita pe forum.Ziua am mai putin timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

Buna fetelor

nu am mai scris de multisor pe aici dar am citit tot si sunt foarte incantata mai ales de discutiile despre copii

dar in spirit de solidaritate cu fresnana, m-am gandit sa imi mai impartasesc si eu opiniile si gandurile pe aici. prea multe intrebari nu am pentru ca orice nelamuriri am avut sau s=au ivit pe parcurs am gasit raspunsul aici pe forum.

Miki_bubu si eu am o problema asemanatoare ca tine, cu pediatrul, desi tu esti o norocoasa ca stai relativ aproape de medlife, sper sa nu ma insel, asa am inteles

dar eu stau la 20km de bucuresti si nasc in decembrie si mi-ar fi foarte greu sa vin pana aici, mie mi-ar trebui un pediatru bun mai la marginea orasului, in cartierul pantelimon sau titan. Daca aveti recomandari le ascult cu placere. Of, ce probleme imi fac, si mie deabia a inceput sa imi creasca burtica, sunt fericita ca arat si eu in sfarsit a graviduta.

Si de vreo 2-3 saptamani am inceput sa il simt pe bebe, sunt asa de fascinata de miscarile lui!!!!! Este un sentiment superb de implinire, numai cand il simt ca se misca, este asa de frumos si de fiecare data sunt emotionata! Cred ca toate mamicile s-au simtit ca mine
!!!!!!!!!!

Carmen, tine-o tot asa cu soacra, nu te lasa, e copilul tau si dreptul tau sa il cresti cum vrei tu si crezi tu de cuvinta, nu dupa metode invechite de zeci de ani. Eu am oroare de asa ceva si nu suport de pe acuma nici un sfat de asta cu iz invechit, chiar poate unele persoane ma cred increzuta, dar le rad in fata si le dau explicatii stiintifice la aluziile lor., poate se desteapta si lumea asta odata.

Stiti care a fost cea mai tare faza de care rad si acum cand imi aduc aminte: de explicatie precum arsurile apar in momentul in care incepe sa creasca parul la copil!!!!!!!!HA HA HA HA HA HA

sa-mi povestiti si mie alte intamplari amuzante de genul acesta.

In speranta ca nu v-am plictisit prea mult, va salut pe toate si pe toti copilasii din burtici si nou nascuti si frumosi!

Revin saptamana viitoare, am control la Mendez pe 18, pe la 17:40, dupa ce fac eco morfo-fetala de trim II, am la Dr. Steriu Mihaela. Deabia astept sa il vad pe bebe, ca data trecuta la 4 luni nu a vrut sa imi arata fata, poate acum////

Va pup pe toate

Ana 23+ (Tiberiu Gabriel) DPN: 13.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana.6602 spune:

De vreo cateva saptamani am devenit foarte emotiva, de fiecare data cand vad sau aud ceva induiosator ma podesc lacrimile! Hormonii sarcinii bata-i vina!

Ana 23+ (Tiberiu Gabriel) DPN: 13.12.08

Mergi la inceput