Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 18
carmen71 spune:
MIKI,eu stau pe sos.Chitila,dar doar de vreo 3 ani si nu cunosc mai pe nimeni pe aici.sa vad ce imi recomanda si mie med de fam,dar baza imi e tot la medlife.dar nu pot sa merg pt toate nimicurile la ei.
cum a ramas buricul lui Bubu,s-a vindecat de tot ca ol meu mai are o crusta,o coaja ceva rosu.ii dau in continuare cu alcool si pudra.
carmen71 spune:
fetele cu vechime mai mare,voi ati purtat centura,burtiera?
e posibil ca de nervi,suparare sa nu mai ai lapte?
pierrine spune:
Da, Carmen, e posibil sa nu mai ai lapte de nervi, asa ca mare grija, menajeaza-te!
Burtiera nu am purtat, ca nu a fost cazul. Daca operatia ti s-a vindecat frumos si nu te "tine", nu ai nici un fel de disconfort la taietura si uterul nu se mai contracta, poti purta, dar nu te strange prea tare si oricum daca simti cea mai mica jena da-o jos.
Bravo ca ai reusit sa faci programarile in aceeasi zi pentru bebe!
carmen71 spune:
pierrine,eu ma straduiesc sa ma menajez,dar poti cu o soacra pe cap?
ea le stie pe toate.daca ar putea sa-i dea si sa suga cred ca nu as mai pune mana pe el...
miki_bubu spune:
Carmen, se pare ca stam relativ aproape:) Am vb cu o vecina care a nascut cam cu 2 sapt inaintea mea si ea si-a inscris fetita la o dr pediatra la dispensarul de aici de la noi (e in statie la 300, daca stii), nu la cea la care suntem noi, si a zis ca e f multumita; a venit acasa si a consultat-o amanuntit si i-a rasp la orice intrebare; o sa ma interesez cum o cheama si daca vrei, o sa-ti dau mai multe date.
Stiu si eu cum e cu soacra, din pacate:( Poate e si starea mea de acum, dar mi se pare ca ma trateaza ca pe o persoana pe patul de moarte; vine tot timpul pe capul meu, nu ma lasa sa fac nimic, a venit chiar sa-mi faca si curat in camera(de asta e obsedata - curatenia);nu spun ca eu traiesc in mizerie, dar eu am o "dezordine ordonata" a mea....asa tre sa o intreb pe ea tot timpul si asta ma enerveaza;vorba ta....bine ca-l alaptez pe bubu, ca altfel...as putea sa plec:)
Buricelul arata destul de bine, zic eu..tot asa, are o coaja rosie, ca o crusta, pe care o dau cu alcool medicinal si apoi cu pudra....sa vad cum se vindeca; mie mi-a zis mama sa-i pun un ban, in tifon, deasupra buricelului, daca nu se retrage curand, si o sa arate f bine (in cazul meu asa a fost:)).
A...am si eu o intrebare...vreau sa incep sa-i dau bonisan pt colici, si de luni tre sa incepem cu vigantol, dar nu stiu cand sa i le dau: inainte sau dupa ce mananca?sau nu are importanta..?
carmen71 spune:
miki,de ce crezi ca are colici,ce face?
eu i-am dat deja vigantol.ii dau inainte de supt,ca la sfarsit vomita,si cred ca il dau degeaba.dar asta e din capul meu,nu o lua ca regula.mie mi-a zis sa-i dau din a 7a zi,probabil e mai micut,
miki_bubu spune:
E foarte agitat, da tot timpul din manute si picioruse!!Mai ales cand e treaza, dar si cand doarme.Nu stiu daca e de la colici,dar am incercat cu siropul, poate se mai linisteste...Noapte doarme max 3 ore si apoi sta vreo ora pana sa adoarma la loc.
Eu tre sa-i dau vigantol de luni, asa mi-a zis, din a 14-a zi.
pierrine spune:
Carmen, imi permit sa-ti dau un sfat, apropo de soacra. Trebuie neaparat sa ai o discutie cu ea, sa-i explici politicos dar ferm ca atitudinea ei, desi bine intentionata, iti face rau. Daca vrea sa fie de folos, in primul rand nu e cazul sa te mai trateze de parca ai fi o pustoaica de 20 de ani, care nu stie cu ce se mananca lumea asta. Esti o femeie matura, cere-i sa te trateze corespunzator.
Stiu ca e mai greu sa o abordezi la modul asta, dar roaga-l macar pe sotul tau sa o "struneasca". La urma urmei e mama lui, trebuie sa inteleaga asta.
P.S.Sper ca nu te-am suparat ca m-am amestecat in problema asta.
freshanana spune:
pe aici nu mai scrie nimeni ? toata lumea creste copii ?
eu am ramas singura care nu a nascut inca ?
va da voie la medlife cu papuci de casa proprii? eu vreau sa imi iau papuci de casa, sosete, vreo 2 camasi de noapte, tampoane de san si tampoane always, prosoape, pasta de dinti si periuta, o perie de par, ap foto , tel mobil cu incarcator si altele de care nu imi aduc aminte. pot sa le iau pe toate acolo ?
si la externare tb neaparat sa iau copilul in ceva scoica sau cos ? nu pot sa il duc in brate ? au vreo obiectie ?
36+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
carmen71 spune:
merci,pierrine,de 2 zile nu o bag in seama deloc,si ma simt f bine.asa m-am gandit si eu,sa am o discutie serioasa cu ea,dar am zis sa fiu calma si linistita,sa nu ajung sa ma cert cu ea si sa terminam definitiv.apropiate nu am fost niciodata pt ca "nu ne potrivim",dar am respectat-o,si atata tot.pana acum am tot lasat de la mine,dar acum nu mai pot.probabil sant acum si cu psihicul mai la pamant de oboseala,ca ma deranjeaza aproape orice vorba de-a ei.parca are impresia ca acum daca am facut un copil,m-am legat la maini si la picioare,si ea poate sa zica orice.vrea sa cresc copilul dupa regulile ei de acum 40-50 de ani.il oparea mititelul la baie,de mi se rupea sufletul.de 2 zile ii fac eu baie,si ea nici nu l-a mai vazut la fata.i-a zis sotul sa ma lase in pace sa ma ocup eu cum vreau de el,ca e al meu si nu ii vreau raul.(ma mir,ca e tare mamos,dar i-am zis ca plec daca nu ma lasa in pace)si i-a tratat si el cu indiferenta ,mai ales cand a vazut ca nu mai aveam lapte.
hai ca te plictisesc,dar n-am cui sa ma plang si eu!