Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 17
carmen71 spune:
da,pierrine,tot in prezentatie pelviana a fost.mi-au spus de ecografie,l-am programat la o luna,pe 1 sept.de chirurg nu mi-au zis.
si avea si caputul cam tuguiat in spate,dar acum s-a indreptat,cred...sau m-am obisnuit eu cu el?!
pierrine spune:
Capul tuguiat in spate e tot de la pozitia pelviana. Zici ca nu ti-au spus sa-l duci si la chirurgul ortoped...Eu zic ca nu ar strica, mai ales pentru linistea ta. In plus, ortopedul il analizeaza pe bebe din toate punctele de vedere, il palpeaza peste tot, ii ia la verificat fiecare muschisor, il intoarce si pe fata si pe spate...In fine, il cheama Radu Spataru, mi s-a parut foarte competent, a facut o consultatie ca la carte. Chiar mi-a placut de el( si nu spun asta doar pentru ca mi l-a decretat pe bebe OK).
Daca te hotarasti sa mergi si la el, ai grija la programari, sa ai intai ecografia(logic, de fapt). Si sa faci programarea din timp, e foarte ocupat(nici nu ai idee cati copilasi cu probleme au nevoie de el) si nu are ore la medlife decat vreo doua zile pe saptamana, daca nu ma insel.
pierrine spune:
Carmen, 1 sept. pica intr-o zi de luni, cand dr. Spataru are program incepand cu ora 18.00. Vezi poate reusesti sa-l duci pe bebe in aceeasi zi la amandoi. Eco costa 60 lei, consultatia la Spataru 90. Dar nu cred ca mai conteaza banii cand e vorba de bebe!
A, am uitat sa-ti zic de capul tuguiat...Trece de la sine,intr-adevar, nu ti se pare.
pierrine spune:
Vali, acum am citit mesajul tau.Mendez e in concediu incepand de astazi, 08.08.08, pana in 17.08. Revine la serviciu in data de 18.08.
carmen71 spune:
merci pierine!
ce matinala esti!credeam ca numai eu intru la ore din astea ciudate.
sun azi,daca raspund fetele,ca am mai sunat odata de am ametit si nu mi-a raspuns nimeni,si incerc sa fac programare.
lui danut i-ai luat cantar din ala de copii?cat a costat?
carmen71 spune:
multumim VALI!si te intelegem ca nu ai timp,ca mai avem "putin" si o sa fim si noi probabil la fel de ocupate.
pierrine spune:
Carmen, i-am luat lui bebe cantar din Carrefour Pitesti, in primele zile dupa ce s-a deschis magazinul. Cred ca am prins o promotie sau ceva de genul asta, ca m-a uimit din cale afara pretul:150 lei. Este un cantar Tefal, electronic, cu memorie, imi afiseaza si diferenta de greutate fata de ultima cantarire. Eu imi trimisesem sotul si mama, le-am dat ditamai lista de cumparaturi si i-am prevenit ca un cantar e cam 300 lei sau mai bine(ca asa stiam atunci). Cand au venit acasa cu cantar de 150 lei am crezut initial ca fac misto de mine si mi-au luat cantar mecanic, dar nu...
Ei, am intrat azi-noapte la ora aia imposibila ca i-am dat lui bebe sa pape si apoi am pus biberoanele la sterilizat. Pana s-a terminat programul de sterilizare am dat o raita pe forum.
miki_bubu spune:
Carmen,eu stau in sectorul 1, cam la 10 min de medlife,de asta am intrebat...plus ca vizitele la pediatru intra in asig mea de la serviciu,ceea ce e f bine
Vali,multumesc mult pentru sugestii
In ceea ce priveste buricul, a cazut de marti si acum il dau cu spirt medicinal;dr de ieri mi-a zis sa-l dau si cu baneocin pudra,n gaurica ce i-a ramas...
Abia astept sa mergem s la dr de la medlife,sa vedem ea ce zice..apropo,se numeste Cozinov Alexandra,mi-a recomandat-o dr neonatolog;ati fost cumva la ea sau ati auzit ceva de ea...?
carmen71 spune:
PIERRINE,am reusit sa fac programare asa cum ai zis tu,tot pe 01,eco la ora 16,la dr la 18.merci!
MIKI,si eu tot in sect.1 stau,hai sa ne interesam de medici pediatri buni.luni merg eu la dr Cozinov,si iti spun ce si cum.sa-mi fac o lista cu intrebari,ca de obicei ma zapacesc si uit.daca ai vreuna,spune-mi ,
miki_bubu spune:
Carmen, e o idee super! Tu pe unde stai,mai exact? noi stam pe la piata chibrit, si avem un dispensar aici aproape, de aceea l-am inscris deja la o dr acolo;mi-a recomandat-o dr de familie, care e o draguta, dar de data asta s-a inselat...sau poate sunt eu prea pretentioasa;as fi vrut totusi la medlife pt ca mi se par dr de acolo mai draguti, mai rabdatori,iti explica totul cu calm, nu te zorec pt ca mai au inca 10 pacienti la usa. Dar si daca as gasi un dr bun la o policlinica sau ceva, ar fi ok.Sa stiu doar ca ma pot baza pe ea oricand e nevoie si are timp de noi.
Abia astept sa aud parerea ta despre dr Cozinov;sper sa fie ok;eu am inceput deja cu lista, si pe masura ce imi mai amintesc ceva, mai adaug