Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 16
pierrine spune:
Miki, si eu voiam sa-ti dau acelasi sfat, cu sacul de dormit, dar vad ca mi-a luat-o altcineva inainte. Nu-l mai tine infasat, ca nu-i face bine la picioruse. Fa rost de un sac sau confectioneaza-ti unul, si gata, ai rezolvat problema!
freshanana spune:
neatza
raportez consult la medlife cu analize - gaurit 2 maini pt ca nu curgea sange din stanga. nu curgea pt ca eu eram inca sub efectul "placut" desigur al recoltarii secretiei de col . NU MAI VREAU SECRETIE DE COL !!!
am facut si 3 dureroase injectii de maturizare a plamanilor lui bb
urmeaza consultatia pre-anestezica si apoi nasterea in peste 2 saptamani
mi s-a facut frica !!!
la prima cezariana am fost dusa ca nu stiam ce ma asteapta. eram asa senina cd m-au dus in sala de operatii. dar acum stiu ce ma asteapta
am si o intrebare : mi-a spus o prietena ca daca ma ridic prea repede din pat dupa ceza exista riscul sa se deschida operatia. este adevarat ? voi ce credetzi ? (desi ma dau eu curajoasa acum ca vreau sa ma ridic rapid din pat dar parca vad ca o sa zac la terapie 24 ore :-)
o zi buna
36+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
freshanana spune:
voi ati ajuns la discutii despre bbi.
eu mai am inca pana vad bb
36+ Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
miki_bubu spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri, vom incerca si cu sacul, poate asta e solutia:)
Voiam sa va ma intreb ceva...mai putin placut...legat de lohii;mie aproape mi-au trecut,dupa 10 zile, desi eu auzisem ca tin vreo 3 sapt;am fost azi la control si dr a zis ca e ok...eu nu mai stiu ce sa cred:(
Miki
carmen71 spune:
miki,si eu mai am f putin,dimineata,in rest,nimic.
ai depus actele pt trusou,alocatie,etc?e cumva vre-un termen limita pt asta?
bebe al meu doarme numai cu picioarele indoite ca o broscuta
miki_bubu spune:
Carmen, a fost sotul luni si a depus actele;din cate mi-a spus, nu ar fi un termen limita,dar noi ne-am grabit, ca sa terminam odata cu toate hartiile.
L-am inscris si la medicul pediatru, a venit azi sa-l vada, dar nu prea mi-a placut de ea...mi-a zis sa nu-l mai sterg cu servetele umede cand il schimb,sa-l spal la chiuveta; sa nu-l mai dau cu galbenele, ci cu bepanthen; sa nu mananc salate, iaurturi legume fierte (culmea, cam ce ne-a dat si la spital); cred ca nu prea ii agreeaza pe cei de la medlife, s-a uitat cam ciudat cand i-am zis ca am nascut acolo.Miercuri trebuie sa ma duc cu bebe la consult la dr de la medlife(consultul inclus in pret) si daca e mai ok, poate il mut;sau poate are cineva vreo recomandare pentru un medic pediatru la medlife...?:)
Am inceput sa-l mai scot si pe afara pe bebe, noi avem marele avantaj ca stam la curte, si doarme f bine, tot ca o broscuta
pierrine spune:
Pai bine, Freshnana, tu ai deja o cezariana la activ si mai asculti ce iti spune o prietena, ca se deschide operatia daca te ridici prea repede din pat?!Aiurea!!!Nu ti se intampla nimic de genul asta. oricum, fii sigura ca nu o sa-ti vina chiar sa zburzi dupa operatie, oricum vei face miscari mai precaute, ca nu vei avea incotro.Deci nu ti se dechide operatia, OK?!
vali_delide spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki_bubu Carmen, a fost sotul luni si a depus actele;din cate mi-a spus, nu ar fi un termen limita,dar noi ne-am grabit, ca sa terminam odata cu toate hartiile. L-am inscris si la medicul pediatru, a venit azi sa-l vada, dar nu prea mi-a placut de ea...mi-a zis sa nu-l mai sterg cu servetele umede cand il schimb,sa-l spal la chiuveta; sa nu-l mai dau cu galbenele, ci cu bepanthen; sa nu mananc salate, iaurturi legume fierte (culmea, cam ce ne-a dat si la spital); cred ca nu prea ii agreeaza pe cei de la medlife, s-a uitat cam ciudat cand i-am zis ca am nascut acolo.Miercuri trebuie sa ma duc cu bebe la consult la dr de la medlife(consultul inclus in pret) si daca e mai ok, poate il mut;sau poate are cineva vreo recomandare pentru un medic pediatru la medlife...?:) Am inceput sa-l mai scot si pe afara pe bebe, noi avem marele avantaj ca stam la curte, si doarme f bine, tot ca o broscuta |
Felicitari din tot sufletul, tie si lui Carmen, sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatosi.Scuze, am fost plecata si nu am apucat sa va felicit!
Daca ai dubii in ce priveste pediatrul, nu sta pe ganduri, schimba-l...E f. important sa ai un medic cu care sa poti comunica, iar sfaturile date de acest medic mi se par aiurea. Un medic f. bun la Medlife este Dr. Marcu, e sefa clinicii de pediatrie si la fel de buna este dr. Miruna Georgescu. Sfatul meu este sa te orientezi si in functie de cat de aproape stai, pt. ca nu va fi deloc usor sa traversezi orasul cu bebe mic.Daca ai timp, vezi ca e un topic despre pediatri la "parintii intreaba...", poate te ajuta. Oricum la Medlife mi se par buni si rabdatori pediatrii! Bafta!
Pup toate fetele si toti bebeii...bubu a mea azi a facut 8 luni...si nu vrea decat sa mearga in picioare si de-a busilea...asa ca nu mai am timp de forum, dar mai intru putin seara, dupa ce adoarme!
PS: Stiti cumva daca Mendez e in concediu? Ca as vrea sa merg la un control! Va pup!
printesa roz
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
pierrine spune:
Carmen, bebe al tau a fost in prezentatie normala sau pelviana? Ca pelviana justifica pozitia picioruselor de care zici tu. Bebele meu a fost in pozitie pelviana si statea tot timpul ca o broscuta(cat am stat in maternitate) nici macar la baita nu si-a intins piciorusele. M-am externat cu el cu recomandarea de ecografie de sold si consultatie la chirurgul ortoped, ca vezi Doamne are risc de displazie de sold din cauza pozitiei. L-am dus la ambii medici sa "se caute" si ambii l-au gasit sanatos tun si cu piciorusele normale. Dar deh, eu proaspata mamica, m-am panicat cumpliut cand l-am vazut ca el nu isi intinde piciorusele deloc (repet, cat am stat in maternitate).O data ajunsi acasa in timp bebe s-a intins de s-a facut un lungan, nu mai sta ca o broscuta deloc, nici cand doarme. Dar tot l-am dus la cei doi medici, ca sa fiu eu sigura!!