*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
ginye bine ai revenit , da sa faci masterulsa nu treaca timpul, insa nu exagera cu miscarile acuma...sti cum nu zi hop pana nu sari gardul
andy concediu placut
mav La multi ani!!! sa fi fericita si tu si bb mic a si wow de pozici
babizapy tin pumnii pentru surioara ta sa ne dai vesti despre cum a fost...sti tu tot
loren@ imi pare bine sa aud ca ai prin culoare, insa stai nitel cumintica si evita soarele sa treaca tantile contractile...na na le dam bataita sa plece de la tine
leeloo La multi ani fericiti impreuna
alexa felicitari pentru rez bune de la analize
anes eu zic ca bb e mic si inca mai are timp sa isi desfaca cordonul..cat despre col stai si tu cumintica ca daca nu
andreyutza la intrebarea ta raspunsul este Da
flori trece ea si greata...curaj
Maria K e semn bun daca iti este rau...cel putin asa ma incuraja sotul 'iti este greata?...da...a atunci stau linistit bb e bine '
fetelor la senzatia de greata produsa de fapta in sine ma alatur si eu e de gen no comment si nu vreau sa fac pacate
eu numai ce terminai cu banca, plati facturi....bla bla acuma astept ziua de joi cu niste emotii...
sper sa nu fi sarit pe cineva daca da..astept piatra
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La multi ani Mav ! Sanatate si mult noroc !

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Anes, Diana va pup si va multumesc. Va multumesc ca desi au trecut doua saptamani inca imi sunteti alaturi si va ganditi la mine. Ati ramas printre putinele persoane care nu au disparut din viata mea odata cu sarcina.Multumesc

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Am vorbit cu adminii si mi-au spus ca parola se poate reseta. Daca aveti vreo banuiala cine ar fi putut face asta, dati PM, va rog.

Pt a evita astfel de situatii in viitor, am rugamintea sa va ginditi la un numar de maxim 3 persoane care sa stie parola userului comun de pe DC si numai lor le voi trimite noua parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna fetele!

Amalia, Criss703, WndyCtyGirl, Ramo, Bravegirl, Ginye, Nebunica, Andreyutza si Miky_ea va multumesc din suflet pt urarile de bine pt sora mea. A nascut prin cezariana o fetita frumoasa, grasuna de 3,480 si 51 cm. Am fost atat de emotionata ca nu am putut dormi toata noaptea.

Andy vacanta frumoasa si distractie placuta!

Mav LA MULTI ANI FERICITI ! SA AI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!

Leeloo felicitari pt aniversare!

Babyzapi fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Elilov mersi mult

Babyzapi fericita 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna fetelor

ce mai faceti? sper ca toata lumea e bine si sper sa aud numai vesti bune!!!

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna fetelor!
Mav LA MULTI ANI si muuuulta sanatate! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina frumoasa in continuare, un bebic sanatos si o nastere usoara!
Wow, sunt suuperbe pozele de la munte!! N-am mai fost la munte de nu mai stiu cand si mi-am clatit ochii cu mare placere cu ce am vazut in pozele voastre! Sunteti tare frumoasi cu totii, iar tu esti o mamica radioasa si frumoasa!
Loren@ multa sanatate si sa scapi o data de contractiile alea! E bine ca stai la curte si ai iesit la aer.
Leeloo multi ani cu sanatate si intelegere alaturi de sotul tau! Ma bucur ca ai inceput sa simti bebicul atat de bine! Asta e perioada cea mai frumoasa a sarcinii si bucuriile si satisfactiile sunt maxime!
Anes din cate stiam eu, bebe se mai poate rasuci in asa fel incat sa se desfaca din cordon. Timp mai are suficient! Ma bucur ca a luat bine in greutate! Ti-a dat repaos pentru colul intredeschis? Sa ai grija de tine, multa sanatate!
Flori pup dulce sa treaca o data greturile alea!
MariaK multa sanatate! Trece ea si greata asta...merita orice perioada, ca sa ne putem tine bebicii in brate! Iti doresc sa fie cat mai scurta perioada de rau!
Catalina te pup dulce si ma bucur din suflet ca intri pe la noi! Iti simt mult lipsa aici Te rog, sa nu ne ocolesti, zic eu ca suntem niste fete inimoase si dragute si ai sa te simti mereu bine cu noi! Multa sanatate!
Mirtha ce mai faci? Abia de ai mai dat un semn de viata zilele astea... Ce face Eva?
Babyzapi sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea! Multa sanatate si ei si mamicii, sa aiba mamica laptic din plin si bebelina sa fie cuminte si mancacioasa!

Imi pare rau ca nu s-a putut intra nici acum pe contul comun. Ca si voi, nu inteleg cum o graviduta poate sa se gandeasca sa faca asa ceva... Refuz sa cred ca avem persoane atat de rau intentionate in randul nostru. Sper ca totul sa se fi produs dintr-o eroare!

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
fetele ce spuneti cum facem cu parola si cine va avea parola?
eu spun ca cele ce stiti sa faceti un nou capito sa aveti parola si userul Maria k, Amalia si Otilia sau propuneti voi... eu zic sa votam...am vota secret dar na nu se poate asteptam juristul sa observe validitatea actiunilor Mirtha ce spui...
eu va pup si sper sa ajungem la o decizie comuna
va pupacesc
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov esti o dulce dar sincer eu nu ma pricep atat de bine la asa ceva...mi-a luat ceva pana i-am dat de cap astuia si-n plus nu intru asa des ca voi.., pentru ca ziua nu sunt pe net, nu am net la servici.
Dar sustin cu draga inima pe celelalte fete!

Ami, mamica lui David Alexandru (6 ani si 11 luni)
si 24+ Luca Gabriel

Mergi la inceput