*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*
Raspunsuri - Pagina 11
mamiseli_11 spune:
quote:
citat din mesajul lui Alé
Am vorbit cu adminii si mi-au spus ca parola se poate reseta. Daca aveti vreo banuiala cine ar fi putut face asta, dati PM, va rog.
Pt a evita astfel de situatii in viitor, am rugamintea sa va ginditi la un numar de maxim 3 persoane care sa stie parola userului comun de pe DC si numai lor le voi trimite noua parola.
Eu propun ca cele trei persoane care au parola de la userul DC sa fie Maria, Mav si Otilia. Oricum ele s-au ocupat pana acum de contil nostru. Pupici.
Mihaela 21+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
oceanborn spune:
aa, am uitat toti voiam sa intreb, fetelor care aveti copii, ati folosit sterilizator pt biberon, accesorii?. cat e de util? am auzit pareri diferite..(nu de alta dar e sezon de reduceri pe aici si am vazut la jumatate de pret..)
20+
mamiseli_11 spune:
quote:
citat din mesajul lui oceanborn
'Neatza buna fetelor!!
Babyzapi felicitari pentru nepotica, multa sanatate la mamica si la bebe!
Leeloo casnicie fericita in continuare va doresc si multa iubire!
De parola...no comment!!! e cel mai bine ca doar persoanele care stiu sa deschida capitole noi sa aiba parola de la userul comun.Asta doar daca vor sa o faca si de acum incolo( pt ele, Otilia, Mav, MariaK si daca mai e cineva sry nu mai stiu..)
Daca facem un mail comun, pot trimite aproape tot ce era in cel vechi ,pt ca am redirectionat majoritatea mailurilor pe mailul meu personal,banuiesc ca nu sunt eu singura care a facut chestia asta dar am timp destul ...spre deosebire de fetele care lucreaza .
O zi frumoasa va doresc tuturor!
20+
Te rog, vreau si eu ce era pe mailul comun ca pe mine nu m-a dus capul sa le redirectionez, am zis ca le citesc direct de acolo cand am nevoie. Cand ai timp, adresa mea este mamiseli_11@yahoo.com
Mihaela 21+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele
futuremother spune:
buna dimineata fetele ! azi e mai racorica, ce bineee eeeee !!!
oceanborn nu ti- as recomanda sa iei inainte, eu am ramas cu ele .... fetitza mea nu a baut nimic niciodata cu biberonul si asta pentru ca pana la 6 luni a supt la san iar apoi a mancat si baut doar la linguritza si asta pentru ca nu suporta bieronul nu pt ca nu as fi vrut eu sa- i dau. si ma inarmasem si eu cu tot felul de tetine cu tot felul de functii, la tot felul de preturi si pana la urma tot cu linguritza si cu paiul am facut treaba. uitandu- ma in urma, acum imi place ca nu am sterilizat la biberoane dar atunci .... imi doream macar supica strecurata sa o bea cu bibe sau cerealele ....
21+ si mamica
oceanborn spune:
Mersi de raspuns Futuremother, si eu sper sa am lapte... si intr-adevar sunt lucruri pe care mai bine le cumperi dupa nastere in functie de necesitatile celui mic...Oricum parerile , sfaturile voastre, a celor care aveti deja copii sunt foarte bine venite pt necunoscatoarele ca mine.
20+
futuremother spune:
cu mare placere va impartasesc din experienta mea. DD mi- a dat un copil sanatos si frumos (nu stiu sa va pun poze)cu care am invatat multe dar sa stiti ca acum, la a doua sarcina parca mi- a spalat cineva creierul, adica citesc la fel de mult , ma informez si tot am senzatia ca sunt lucruri pe care inca nu le stiu .... dar discutand poti afla multe
21+ si mamica
Ramo2007 spune:
'neata fetelor,
Ce bine ca e racoare...
Bafta fetelor care merg astazi la eco!
Eu propun pt user si parola:Maria K, Mav si Otilia.
Ramo 18+
Puiutul meu scump
diana21 spune:
Neata, Burtici!
quote:
aa, am uitat toti voiam sa intreb, fetelor care aveti copii, ati folosit sterilizator pt biberon, accesorii?. cat e de util? am auzit pareri diferite..(nu de alta dar e sezon de reduceri pe aici si am vazut la jumatate de pret..)
Oceanborn, eu am avut sterilizator pt. 3 biberoane si mi-a fost de folos chiar daca am alaptat! La inceput am sterizlizat pompa de san, care are oricum recipiente, biberoane pe care le poti pune in congelator cu laptic de la tine (pt zile negre). Trebuie sterilizate si recipientele pt. lapte, sunt niste cutiute cu capac, si suzetele. Apoi, chiar daca alaptezi, poate o sa fie nevoie sa ii dai bebelului ceai de colici, deci...biberoane de sterilizat. In orice caz, daca nu iti cumperi sterilizator de la inceput, sfatul meu e sa ai in casa solutie de sterilizat de la Chicco (nu stiu daca mai exista si alte marci, eu pe asta am folosit-o). E foarte buna si ai nevoie de ea pt. ca exista multe obiecte care nu pot fi sterilizate la aburi, de ex. termometrul, forfecuta de unghii, linguritele sau seringile (pt. medicamente), etc. Eu ii sterilizam si jucarele din plastic pe care la baga in gurita , deh, mama paranoica!
A, si un lucru amuzant! Cand am crezut ca nu mai am nevoie de sterilizator, am descoperit ca e super bun in vacante pt. a incalzi biberoanele si borcanele cu mancarica
Elilov, iti tin pumnii joi la eco, de-abia astept sa vii sa ne povestesti tot, tot!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
cu Bebedoi 22+
bebe