*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(56)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

W..girl-nu sunt de admirat pt ca finantele le-am facut la o facultate particulara, mai mult de gura sotului. Cand am inceput eram inca studenta la medicina si acolo prezenta era obligatorie si facultatea grea. E poveste mai lunga cu facultatea asta...sotul a terminat si el medicina umana, dar nici el nu practica. Aveam amandoi nevoie de o alta diploma...asa ca el a facut management si eu finante.

==========
Corina 19+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Amalia multumesc tare mult de intrebare. Eva face bine , ma bocane de zor si abia astept sa merg vineri la eco sa vedem ce mai spune doca. Luca Gabriel banuiesc ca nu isi dezminte virsta si te "deranjeaza" la fel!
Concediul nu a debutat asa cum as fi vrut ci cu o serie de probleme "de casa " asa ca voi mai lipsi o perioada de pe forum.

Cit priveste pagina noastra , schimbarea contului etc. sunt extrem de novice in chestiunile acestea si sigur risc sa incurc borcanele.
Cred ca trebuie sa se ocupe cineva care stie regulile minimale tehnice.

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Eli vezi PM !

Mirtha 25+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele !...ce mult ati scris aaaziiii , abia am reusit sa citesc din urma .
Felicitari Babyzapi pt. nepotica si multa sanatate surorii tale !
Mav Multi ani fericiti alaturi de cei dragi de acum
innainte !..faine poze ....si burtica ....si toata familia
Leeloo Casa de piatra incontinuare !
Anca 27 multumesc de informatii pt. cand sunt mai libera incerc sa fac ce mi-ai scris (sunt sigura ca nu reusesc din prima )
Anes si mie mi-a zis medicul ca e copilul asezat cu capul in jos dar e inca mic si isi schimba pozitia des avand loc , despre placenta si eu tot anterior o am dar marginala colului (cam nasol ar trebui sa se mai ridice speeeeeeer )

Criss 20+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

...aaa sa nu uit s-a rosit si bebelina cred cand ati spus ca mamica ei seamana cu ceva actrite , multumim wndyctygirl , babyzapi , lorena ...sper ca n-am uitat pe nimeni ...cat despre varsta chiar asa de tanara nu mai sunt (peste 1 luna fac 32 ani ) deci putem sa incerc sa-l fac si eu mai repede pe bb dar e bine si acum

Va pup , somn usor !

Criss 20+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
La capitolul passworduri si conturi nu ma bag ca-s mult prea noua, insa sincer nu cred ca ar fi facut cineva ceva rau intentionat...hai sa gandim pozitiv, probabil ca au fost greseli in lantz care au blocat contul.
Faza ciudata e ca nu mai sunt vizibile toate capitolele ( 55 de ex), de la 54 se sare direct la cel curent. Oh well!

W girl, faza e ca nu se mai poate intra nici pe mailul comun de pe yahoo si chiar imi pare rau pt. ca Mav a muncit o zi intreaga sa puna zeci de carti acolo! Era aceeasi parola ca si la contul DC. Deci, e clar ca cineva a schimbat parolele doar ca sa ne supere! Pe webshots inca se mai poate intra, insa, probail nu stia ID-ul, era diferit...doar parola e aceeasi si acolo!

Criss, esti foarte frumoasa, nu arati de 32 de ani!

Mav, super pozele, super burtica, iar tu radiezi de fericire!

Carmendu, te astept cu vesti bune!!!

Otilica, tu pe unde esti?

Amalia, esti draguta, dar sa stii ca eu sunt antitalent total, nu am fost in stare nici sa-mi pun un amarat de ticker la semnatura!

.....................

Din pacate, am ramas si fara mail comun...daca mai vrem sa facem schimb de carti, trebuie sa ne facem altul!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

cu fix o ora intarziere...,vreau sa urez si eu La muuuuulti ani,scumpei noastre burtici ,Mav,draga noastra sa ne traiesti,sa infloresti,sa fii la fel de fericita si implinita ca si pana acum alaturi de familia ta minunata
Mav,sarbatorita fericita,Otilia,m-a rugat sa-ti transmit si din partea ei aceleasi ganduri bune de ziua ta,ea este la Mangalia si nu are net,nu are nr tau daca vrei dami-l mie si i-l transmit eu...poate reusiti sa va cunoasteti,este o tipa super si printesa ei cu ochii albastrii te va cuceri imediat,mai ales pe Sebi

am aterizat si noi aseara de la munte,sant f restanta cu cititul...,frunzarit ultimele pagini si am vazut discutia despre parola...,n-am deschis in viata mea capitol nou,daca trebuie o fac cu mare drag,daca nu trebuie sariti-ma ca de fel sant cam aiurita si mi-e sa nu sterg/adaug ceva...

pana imi revin in forta va dau pozele la rasfoit

Mamica stralucitoare
24+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

'Neatza buna fetelor!!
Babyzapi felicitari pentru nepotica, multa sanatate la mamica si la bebe!
Leeloo casnicie fericita in continuare va doresc si multa iubire!
De parola...no comment!!! e cel mai bine ca doar persoanele care stiu sa deschida capitole noi sa aiba parola de la userul comun.Asta doar daca vor sa o faca si de acum incolo( pt ele, Otilia, Mav, MariaK si daca mai e cineva sry nu mai stiu..)
Daca facem un mail comun, pot trimite aproape tot ce era in cel vechi ,pt ca am redirectionat majoritatea mailurilor pe mailul meu personal,banuiesc ca nu sunt eu singura care a facut chestia asta dar am timp destul ...spre deosebire de fetele care lucreaza .
O zi frumoasa va doresc tuturor!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
oceanborn multumim de cafea, dar eu vreau si cornuri
dandusa ce pozici mumoase ah concediu vreau si eu
criss numai 32 de anisori pfoai pai arati belea la varsta ta
Mirtha PM
off feteleor numai pot de emotii cand ma gandesc la echo sper sa nu supar pe nimeni, dar numai pot
imi vine sa ma cert sa nu ma mai gandesc la buc, dar tot pe acolo planeaza subconstientul...uff
azi sau maine sa alegem cele 3 persoane eu am propus voi ce spuneti?
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

ok, elilove, "coarne" pt tine, tin pumnii pentru joi!!!lasa ca trece cumva timpul...eu astept data de 31 iulie...si trece greeeeu!!

20+

Mergi la inceput