Copiluti de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 2
nelia spune:
La multi ani, Olgutelor, pentru ieri!
La multi ani, Tamar!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Tdi spune:
mor de nervi ca imbecilitatile astea de reclame m-au facut sa pierd de n-spe ori mesajele![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tdi spune:
Nelia, te inteleg mai bine decat iti poti imagina, Alyssa nu mai mananca de luni bune decat macaroane si ciocolata
, a slabit 2 kile iar eu am incaruntit substantial
. Visez un sirop care sa-i faca o asa pofta de lup incat sa manance si pietre, exista?!![]()
Tdi spune:
Cornelia, am postat cateva linkuri si s-a pierdut mesajul...
uite aici niste exemple, dai click pe zona care te intereseaza (Lignano e impartit in 3 regiuni: Riviera, Pineta si Sabbiadoro) si vezi ofertele...
http://www.siraly.it/paginalignano_eng.htm
http://www.agenziamarina.it/lignano/prodotti.aspx
uite asta e dragutz rau iar din 6/09 costa 190 euro/saptamana!
http://www.agenziamarina.it/it/strutture/CA-DEL-PORTEGHETO-2/dettaglio_2005_97_2.aspx
Tdi spune:
Monu, multumesc pentru sugestie, incerc sa fac rost. Cum se mai simt fetele?
Cuscra Olga, voi cum sunteti? ce mai face Tony?
pe toate!
monu spune:
Tdi saru mana de intrebare. fetele sunt virusate iar alex e cu febra asa ca o iau de la capat.
nelia spune:
Monu, pai cu mine nu vorbesti? Ce e ala Tonotil si oare o fi si pe aici? Cum se simt gradinaresele? Chiar, cum spui la copil de gradinita, ca la cel care merge la scoala spui scolar, dar la cel care merge la gradinita!?!
Lisandru a sters tot salonul cu limba
A plecat! Gata, nu mai am viata usoara. Dar nu merge inca in patru labe, merge pe coate si pe genunchi, mai mult se tirie pe burta decit merge, dar chiar si asa a controlat tot salonul de dimineata pina acum. M-am trezit cu el si in bucatarie, linga picioare, de m-am si speriat. Are o viteza... Tudora ii pune jucarii de-ale lui si maimutoi prin salon si el se chinuie sa ajunga la ele! Pacat ca nu-l pot filma, ca aparatul e la Octav. Si cind se odihneste, mai da o limba la parchet, asa de control. Va imaginati ce fac de vreo doua zile, de cind l-am vazut dornic de plecare, nu? In fiecare dimineata si la prinz cind doarme?
scrie pe mine!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
patriciaRO spune:
Florentina, ma intrebai de gradinita.
Nu mai stau cu el, ci il duc la 8.30 si-l iau la 13.00. Stau sa manance si plecam. S-a acomodat si-i place. A inceput sa-si dea drumul foarte bine la daneza, ceea ce ne uimeste pe toti si cred eu ca in 5 luni va vorbi super bine. Mai bine decat noi. Dar asta este.
Tamar
Sa fii sanatoasa si iubita. Sa ai parte de mult noroc. te pupam.
Elisor, lasa ca te antrenez gratuit pe tine. ![]()