Copiluti de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 12
gabitzam spune:
Da, am vandut Toyota, altfel n-aveam cum. Si am facut si un credit pe deasupra. Mie mi-a parut tare rau dupa Toyota, dar atata m-a zapacit Costi pina am cedat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ChrisDun spune:
Androix, mey, ce okazie de job ti se poate oferi in Petrosani ?
Am trecut duminica pe-acolo, si chiar ma intrebam ce fac oamenii aia "for a living" ?
Gabitza, sa stapaniti sanatosi masinuta ! Pe cealalta ati dat-o ? Avea vreo hiba ?
Sanatate lui Andrei!
Ioanailinca, merci de raspunsul cu Ranca... imi notasem undeva chiar atunci cand ai zis, si am gasit link-ul, dar din pacate pentru we asta nu mai au locuri
Am rezervat la alta pensiune, si in seara asta sper sa ajungem
Imi pare rau ca nu ati nimerit-o cu Bulgaria... cum spunea si Elinor, pe litoralul romanesc nu mai calc in veci, dar noi am ales Grecia pentru anul asta, sa vedem ce mare branza o fi
. Am vazut ceva poze din Thassos azi, si m-a cam dat pe spate. Acum sper sa fie la fel de frumos si la fatza locului, pentru ca vom sta cateva zile pe-acolo.
Monule, sanatate fetelor ! Subscriu la ce spunea Nelia despre asortatul colierului cu rochia ;)
[red]Nelia, e mortala Tudora cu "pui mie desen" 
elisor spune:
Bea scuze
! Eu asa am citit ca vrei sa-l cumperi, de unde pana unde??? Atunci e si mai frumos ca-i facut cu manutele tale
!
Ioana imi creezi emotii la stomac cu "uite hotelul frumos ba uite ca nu-i", sper sa nu am nici o surpriza neplacuta (am avut la agentie, ca e o firma cu tour operator neamt si nu am reusit sa obtin ce-am vrut eu pe factura, dar altfel mi-au creat senzatia de superprofesionisti, am asteptat vreo saptamana sa vina si voucherele din Germania).
Super c-a obtinut si atata!
Gabitza sanatate lui Andrei
! Sa stapaniti sanatosi noua
, sa va plimbe pe unde visati fara probleme! Si eu, si eu...de ce
Toya?
Nelia varianta Tudora o am si eu acasa dar mai stresanta, a mea, pe langa insistente se mai si miorlaie si daca apuc sa-i spun ceva si nu fac isi aminteste si a doua zi si pana nu cedez nu ma slabeste, unde mai pun ca daca nu-i raspund la orice interpelare ma ia cu un raspicat "mami, vorbeste cu mine!!!" sau tati, dupa caz ![]()
Andreea la ce sa te uiti? La viitorii posibili vecini? Ca si noi ne-am propus ca dupa vacanta sa incepem demersurile pentru mutat, plec cu inima cam indoita ca aici ne e destul de bine, zona e excelenta, doar 4 etaje, parcuri, mall aproape, dar vreau la 4 camere si nu vreau sa scot bani din buzunar asa ca va trebui sa fac compromis la zona.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
am vazut c-au aparut poze cu Maroc...gata, plec acasa!
Cris distractie placuta! Imi place ca mai mereu sunteti plecati weekendurile! Si Dan tot in Thassos ar fi vrut sa mergem dar n-a reusit sa ma convinga ![]()
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
N-avea nimic Toyota, era ca noua, mai putin niste zgarieturi superficiale de prin parcari. Dar Costi are si el niste damblale de potolit. Una din ele este masina cu cutie automata si cealalta masina mare, sa vada lumea de sus
Si portbagaj incapator. Sa incapa carucioare, bagaje, biciclete si eventual juma' de casa ![]()
Si Kia asta are de toate, a luat versiunea full options, ca era discount de 5000 de euro. Culoarea este www.theautochannel.com/news/2007/08/03/057192.1-lg.jpg" target="_blank">asta, un argintiu foarte deschis, in soare zici ca e alb.
Androix spune:
Chris, pretenii mei au rude acolo care au un lant de magazine si li s-a propus ca el sa fie administrator la acele magazine si pe langa salariu li se ofera si un apartament pentru care nu platesc chirie.
De fapt a sunat destul de americanesc cu ocazia de job, era mai mult o ocazie de casa avand in vedere ca aici stateau cu chirie si din cand in cand vreo 6 luni pe an proprietareasa venea din tari straine sa stea cu ei. In virtutea faptului ca chiria era convenabila nu comentau, dar femeia e dusa incat au plecat mancand norii pana la urma.
Elisor, pai eu o sa ma duc intr-o sambata seara
ca un mic detectiv sa vad urmatoarele: daca baietasii scuipa seminte si beau bere in fata blocului, daca rasuna vreo manea sau orice alta natie de muzica mai tare decat in limite rezonabile (ma rog, n-o sa ma duc de-un sfant ion de exemplu ca sa duduie geamurile ci intr-o sambata obisnuita), o sa ma duc sa vorbesc cu administratorul daca sunt datorii, casc bine ochii daca am unde parca - cel mai bine se vede in timpul saptamanii dupa 8 seara, studiez masinile din parcare ca la noi toate sunt "insemnate", tot in timpul saptamanii pe la 2-3 dupa amiaza o sa merg pe scara din etaj in etaj sa ascult fie linistea fie bataile de ciocan sau bormasinile ca la mine in bloc si tot asa. ![]()
Eu deja m-am saturat pana peste cap de blocul in care stau. Cat e vara de lunga am vreo 4-5 cotofene pe la 40 de ani care seara de seara ies cu scaunele in fata blocului si scuipa seminte, m-am saturat sa calc mereu pe o mocheta trosnitoare si sa iau eventual cateva coji si prin casa. Or zice de mine ca sunt cu nasul pe sus ca nici nu le salut si ma cert de fiecare data cu Mihai care le mai da buna seara, dar eu nu deschid gura ca daca o deschid mi-e ca ma iau de ele si cobor cu o matura sa le-o pun in brate. Barbatii stau si la bere pe langa seminte iar sticlele si cutiile le aduna o data pe luna masina de gunoi, sau le mai duc ei inapoi la magazin sa-si ia banii pe ele. Copiii bat mingea printre masini si uneori ii gaseste jucatul de leapsa pe cocotate, ghici unde se cocoata? pe masini! Masina mea e busita pe fiecare bucata pe caroserie: pe portiere, pe capota, pe capacul de la portbagaj, pe toate aripile. Mai o zgarietura, mai o bicicleta, mai o cheie, mai o minge bubuita. Periodic gasesc guma de mestecat aruncata pe masina in diverse locuri, evident mai mult vara cand e cald
M-am saturat si vreau sa ma mut. Initial am zis ca nu vreau sa vindem apartamentul asta ca sa il inchiriem dar deja nu mai vreau. Cand o sa mai fac rost de bani cumpar altul pentru inchiriat si gata.
Gabitza, faina masina! S-o stapaniti sanatosi!
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Cloreta spune:
Gabitza, super faina masina, sa o stapaniti sanatosi!
Androix, god, ce povestesti tu acolo, fugi cat mai poti:) Frumoasa vacanta ai avut, mai continui povestea?
Beatrice, ti-am admirat mai demult toata colectia de bijoux hand made, ai talent, sunt f frumoase. Poate ne facem cliente.
Elisor, da, pronunta f bine garga cuvintele si "sta" si la corectat. Ne-am invatat cu ea asa de multa vreme si cred ca din cauza asta toata lumea zice ca e mai mare. Frumoasa poezia cu furnica, eu i-am citit-o de cateva ori si m-a luat la intrebari e ce, cum? De fapt la toate poeziile de genul asta ma intreab: da' de ce nu ii da si lui sa manance, da' de ce face aia sau ailalta?:))
I-am scos pe hartie niste poezele de pe net si acum ma capiaza cu "hartia" sa ii citesc.
Gagix, vrem sa o lasampe gargaroa' la tara cu mama o saptamana, ma rog, 5 zile ca doua vom sta si noi cu ele. De o saptamana iispune mamie ca o sa stea numai cu ea acolo si tot ce va face, sa vedem cum o sa reactioneze cand o sa vada ca plecam.
E prima data cand ne despartim, cred ca o sa sun de cincioripe zi la ele si o sa mi se faca un dooooooooooor.
Ah, ea imi zice mereu de la o vreme ca i se face dor de noi cand suntem la servici.
Sunt obosita ca naiba, nu am dormit azi noapte decat vreo 3 ore, nu stiu ce am avut si ma duc acasa la strand bagaje dar inainte de asta la cumparaturi.
Si azi e si ziua sefului si ne-a invitat intr-un loc fain dar nu am cum sa merg:(
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
ioanailincam spune:
Gabitza - nici eu nu dadeam Toyota pe SOrento. Si acum imi pare rau ca nu am luat Toyota, dar insemna niste mii de euro in plus si nu am vrut sa dau (si rata de leasing de acum mi se pare prea mare).
Gata, plec la... ginecolog. Daca tot am trimis copilul, am zis sa ma pun la zi cu medicalele. Urmeaza transa a doua de dinti, dar amu sa rezolv cu gine
!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cornelia spune:
Gabitza, sa stapaniti sanatosi masina!
Eu am citit printre randuri, pentru ca am trecut de la febra planificarii concediului, la ingrijorarea ref. la operatia lui Stefan. Dupa ce am amanat 1 an cu hidrocelul, perioada in care se si retrasese, acum a aparut din nou si mai mare
. Asa ca ne-am programat vinerea viitoare la operatie la Spitalul Grigore Alexandrescu. Deja nu mai am stare si nu ma pot gandi decat la asta.
Si am si treaba garla la birou.
Va pup!
Cornelia
gabitzam spune:
Multam de urari pentru masina!
Cornelia, sanatate multa blondului si tie multa putere si rabdare ca trece si asta, si o sa fie totul bine.