Copiluti de mai-iunie 2005 (80)

Copiluti de mai-iunie 2005 (80) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 79

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti ???(ultima postare 27/05/07)
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 14/08/07)
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 08/06/07)
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 11/07/07)
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia ???(ultima postare 14/08/07)
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 04/06/07)
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti ???(ultima postare 19/06/07)

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tamar, la multi ani fericiti!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai familia fericita si sa va bucurati de clipe minunate impreuna!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Elisor, uite aici: http://international.hotels.disneylandparis.com/other-accomodation/hotel-lelysee-val-deurope/index.xhtml
E un hotel partener si este chiar langa celebrul outlet .

Sau aici, chiar in Disnayland: http://international.hotels.disneylandparis.com/hotels/hotel-cheyenne/index.xhtml

Septembrie este extrasezon si scad simtitor preturile. Bine, pentru aceeasi perioada, la hotel de 4 stele in Disney ajungi la 1800 euro. Dar in Disnayland cel mai scump iesi cu mancarea. E indicat sa iei masa in alta parte, doar ca asta inseamna sa iti "rupi" ziua si sa pierzi timp pretios .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tamar, la multi ani!

Olgutelor, la multi ani!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Tamar "LA MULTI ANI!" fericiti, cu multa sanatate si impliniri!

Cornelia mda, imi doresc de cand e Andreas mic sa ajung in Disney, intre timp m-am multumit cu parcuri ceva mai mici din olanda, unde tot n-am apucat sa vad toate atractiile intr-o zi. Mersi de linkuri, mi-am calculat in septembrie si e peste 1000 euro, asa ca e totusi cam prea mult.

Andreea parca de abia ai plecat, a trecut deja?! Distractie placuta la nunta! Astept pozele dar si impresiile tale, cand ai timp...

Cei de la Melania au o oferta traznet, i-am cumparat lui Andreas o pereche de sandale si inca doua perechi le-am putut alege gratuit, asa ca i-am luat lui Bia, o pereche pentru acum si una pentru la anul. Tipa in magazin sa-i dau eticheta jos ca ramane cu ele in picioare.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

tell me about it, Elisor! Si mie mi s-a parut scurt, dar au fost 9 zile, in total doar 7 ca 2 au fost pe drum.
Am inceput sa povestesc aici.
SI o avanpremiera la poze: fotografia mea preferata in www.4shared.com/file/54874540/5ee366c7/in_sahara_turistica.html?" target="_blank">"Sahara turistica"

Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc!
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Andreea tare de tot stilul povestirii, faina faza cu grauntele. Astept continuarea. Bre, da tu esti in Sahara turistica? De broboada aia nu disting nici ochii, intradevar superba fotografia!

Mergi la inceput

Sa va arat pozele de la ziua lu' Bia de la cresa. Nu prea reusita petrecerea, din pacate umbrita de fitele educatoarei. Uitati www.dropshots.com/elisibia2#date/2008-06-13/09:30:26" target="_blank"> aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! Aly doarme de zor asa ca profit sa scriu 2 randuri...la noi sta sa ploua (sper sa nu mai vina vreo tornada!) si e o presiune nasoala, eu tot aiurea ma simt, astept vremuri mai bune!
Olgutze dragi, la multi ani!
Androix, bine ai revenit! Astept cu nerabdare sa vad celelalte 799 de poze...aia cu turbanul e wawwww, super!
Elisor, ti-am admirat principessa! Da' educatoarea ce pisici a avut de-a facut fitze?...imi amintesc ca erai suparata atunci pe ea. Referitor la ce m-ai intrebat, de la Timi la Venezia sunt cam 1100 km pe unde venim noi, ar merge cam in 12-14 ore cu opririle de rigoare, unii fac si mai putin (ma rog, nu vreau sa ma compar cu fostul cumnat care ajungea in 8 ore), totusi noi de cand cu Alyssa impartim drumul in 2, circulam cu calm, ne oprim des si noaptea dormim la un hotel super in Austria, imediat langa granita cu Ungaria.
Cornelia, acuma mi-a picat fisa...chiar inainte sa citesc postarea ta cu Disneylandul il bazaiam si io pe sotzer cum ca ar fi fain sa mergem si noi, pentru bucuria kupilului, evident...oricum, mai devreme de anul viitor nu cred, asteptam sa mai creasca putin ca sa priceapa mai mult si sa-i faca placere sa viziteze, acuma cred ca numai am obosi-o pe acolo. Referitor la mare, daca vrei sa nu cheltui mult cu cazarea gasesti aparthotele berechet, sunt apartamente care se inchiriaza cu saptamana (de sambata/sambata), complet mobilate si utilate, poti sa-ti gatesti micul dejun de exemplu iar in rest mancati la restaurant (preturi ok). Revin cu niste linkuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Tamar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ea e, ca se vede dupa atitudine! Androix, vezi poate nu continui azi...

Elisor, am vazut pozele de la ziua Biei, dar de ce era asa tristuta? Pacat de rochiat aia frumaosa, s-ar fi asortat cu un zimbet.
Cloreta, am vazut si toate pozele voastre, unele le mai vazusem. Are un aer atit de aritocrat printesa ta... exact ca duduitele pe vremuri. Mi-a facut mare placere sa ma uit la ele.

Eu iar sint disperata cu Tudora! Ma uit la fetitele voastre si sint asa rotunjoare si pline de viata! Tudora e atit de firava! Nu stiu ce sa-i mai fac de mincare, nu stiu ce metode sa mai inventez ca sa o fac sa manince. Tineti cont, ca eu am o fetita care maninca de sparge si stiu ce e greu si in partea opusa, si chiar nu sint genul paranoic cu mincatul copiilor, maninca bine, nu, asta e... Deci daca ma pling, inseamna ca e grav! Are vreo doua saptamini in care maninca si mai putin decit normal, fructe, lapte, inghetata... in rest, ciuguleste. I-am facut analizele acum vreo doua luni, i-au iesit bune, si nu e prima data. Astazi imi calc pe inima si ma duc sa-i iau vitamine, ca nu se mai poate. Sa o vedeti cum maninca... cu lacrimi in ochi si ii vine sa vomite, o vad ca efectiv maninca pentru ca o rog sa manince, nu o fortez, nu vrea, o las si revin mai tirziu, dar ea sta toata ziua daca nu insist eu un pic sa bage totusi ceva in gurita aia mica. Ma uitam dimineata la ea, e stravezie, mi se pare ca are si cearcane... si nu are inca 13 kilograme. Ce sa-i fac!?! Nu mai deranjeaza ca e slabuta, ca nu se vad chiar coastele, are corpusorul destul de bine construit, e chiar frumos as putea spune, dar mi-e frica sa nu se imbolnaveasca. Si daca o supar, nu mai maninca deloc, toata ziua... si ma sperie chestia asta. Si nu numai asta e problema mea cu ea. Nu vrea sa mearga pe jos, sta numai catarata pe copertina carutului lui bebe, unde prost am obisnuit-o sa stea, si daca o rog sa faca macar citiva pasi, ii face, dar ma uit la ea cum se chinuie, pur si simplu nu are forta in picioare sa mearga. Nu vrea sa faca nici un sport, nici dans, nimic. E clar ca nu e sportiva, ca e indreptata spre studiu, spre jucatul in liniste (ca nici nu o da afara dorinta ei de socializare), nu o compar cu Agata, asta e ea si gata. Dar uite ca lipsa de sport si chiar de miscare, ce mai alearga dupa ciini in curte si in parc, la apa sau pe iarba, nu o fortifica, nu merge pe jos pentru ca nu are forta in picioare, sint ca de pui piciorusele ei. In rest, e o minune de copil, ascultatoare, linistita, cuminte, cooperanta, foarte isteata... mai ales acum ca si-a dat drumul zdravan sa vorbeasca in engleza, nu-i mai tace gurita. Astept romana, pina atunci ea imi vorbeste in engleza, eu repet in romaneste ce a spus si ii raspund tot in romaneste. Sper ca-si da drumul si in romaneste, vorbeste, dar putin. In schimb, in engleza, nu-i mai tace gurita! Ma capiaza!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput