Facem un club? :)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliaheri spune:

Salutare tuturor,

O sa organizam o intalnire cat de curand. Maine plec in Bulgaria, o saptamana de stat cu burta la soare, fara sa ma gandesc la nimic .. sper. Azi e ziua mea.. imi fac mereu o analiza a ceea ce am relalizat de ziua mea. Nu ies bine la numaratoare anul asta. Poate ca cel mai important lucru pe care l-am facut anul asta a fost sa fug la Timisoara sa imi vad un prieten care trebuia sa intre in operatie. Prietenul a murit.. Poate si mai imortant este ca prietena lui s-a mutat la mine dupa - suport psihologic pentru o femeie care avea mare nevoie. In rest, concluzionez ca am stat cu un om care nu cred ca m-a iubit.. timp de 10 ani - aici eu sunt tuta'. Am fost o fiica buna, o sora buna, o sotie .. un angajat ok - nici exceptional dar nici delasatoare. Eii, in mare stau bine, planuri mai sunt si speranta nu moare ca o sa vina si printul meu pe un cal alb.. chiar daca are burtica si sforaie o sa il accept- doar ca de data asta o sa il las pe el sa ma iubeasca mai mul decat o sa il iubesc eu. Va pup pe toate sa aveti o zi faina!!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

"LA MULTI ANI!" ELIAHERI!!!

Sa ti se implineasca toate visele si sa ai parte de cat mai multe realizari... ca sa ai cu ce face un bilant frumos anul viitor, de ziua ta !!!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mda..si eu am iesit cam pe minus anul asta de ziua mea....dar trag nadejde ca or veni si zile mai bune

Eli LMA!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Multumesc de urari. Am trecut peste bilantul de anul asta cu bine. Acum sunt la mare si incerc sa nu ma mai gandesc la nimic .. si merge pentru moment. Merci de urari inca o data :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

La multi ani, racusorule, de la alt rac!! te pup si vacanta cu soare si fara griji!

Mergi la inceput

Salutari din Bulagaria. Merci pentru urari. Da.. un racusor voinic, care mai merge si lateral insa simpatic in final. Putin timp pentru mine, insa in final cred ca am mai multa nevoie de multa companie si prieteni. Sunt cam singurica pe aici, iar visul bulgar nu e chiar atat de atragator. E ok in final. ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analugojana spune:

la multi ani cu intarziere...bucurii fericire si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

hello! gata cu concediile sau sunt in toi, dupa cum vad? ce se mai aude de club ??? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asta vroiam sa intreb si eu...ce se mai aude cu clubul?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput