Facem un club? :)
Raspunsuri - Pagina 2
eliaheri spune:
Salutare tuturor,
E bine sa ai prieteni alaturi, chiar si virtuali.. oricum de la virtual la realitate e doar un pas. Nici eu nu ma descurc foarte bine cu PM, insa Slava Domunului mai este si yahoo :) Pentru cine vrea sa imi scrie sunt "de gasit" si pe eliheri@yahoo.com. In rest, toate cele bune tuturor. O seara faina!!!!
madau spune:
Eliheri te-am adaugat la lista de mess
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tatiana83 spune:
Simonaaaaa uite secretul il citesti aici :)) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121865&whichpage=4
am facut masaj anticelulitic dupa sarcina&nastere.......plus o cura de slabire nu f stricta ca deh, nu ma pot infometa...nu sunt genul...nici nu pot manca dupa regimuri fixe..in ziua n mananci aia...in ziua y altceva etc
si ca sport...mers pe jos cu caruciorul cu bebele 2-3 ore zilnic :))
insa masajul a fost "baza" slabitului...a ramas si pielea ok, deja ma pot lauda ca pot imbraca costum de baie fara probleme...iar in februarie ma plangeam ca nici fusta deasupra genunchiului nu mai port purta
Succes dk te apuci de sedinte de masaj ....pe care te sfatuiesc sa le combini cu o dieta pe care sa o poti urma cu usurintza si putina miscare
Pupici tuturor!
ps: Eli imi cer scuze ca am postat la subiectul tau si nu i-am scris simonei pe PM...insa poate mai e de ajutor si altor fete mesajul :)
tatiana83 spune:
....de pricizat ca m-am si mentinut..caci azi aveam 56,7kg...dupa 1 luna si ceva de la incheierea dietei
madau spune:
Fetelor..hai ca pana ne organizam trece vara..care pe unde stati? In ce zone ale Buc?
Eu stau in Titan
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
crinuta spune:
Vreau si eu la intalnire...
Crinuta si Rayan
GNLD- un mod de viata!
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
eliaheri spune:
Eu stau in Ghencea si sunt foarte deschisa la intalniri .. oriunde si oricand .. ahh mai putin de duminica asta pana samabata pentru ca plec in concediu pe litoralul bulgar. Insa ... chiar sunt pentru. Fixam, discutam . .. si ne vedem.
O zi faina,
Eli
tatiana83 spune:
Eu stau in militari...si merg cu bebe pe jos cu caruciorul pana in mall plaza...aproape de parcul moghioros...