Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Il cunosti pe matei de la pagina 20??? Matei care e acum la pag 20 e varul lui Octi. Sau poate s-a schimbat pagina.[quote]citat din mesajul lui ramonab

Ceau zuzilic.Mi-am facut datoria si azi si am votat piciulici:
pg 14-Vanessa,David, Antonia
pg 15-Matei de cati
pg 20-Octi, Mihaita si Matei
pg 23-Ioana Parvu
pg 34-Adelutza
pg 35-Robert
pg 36 Razvanici
pg 37-Matei

Noi ne pregatim incet de plecare, suntem la capitolul bagaje, si apoi facem niste cumparaturi.Maine dimineata plecam.Poate mai reusesc sa intru azi, daca nu auzim vineri.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Gata m-am luminat votat Mateiutu de la pag 21 si votat bineinteles.
Am scris ditamai mesjul si s-a sters si acum nu mai am timp sa stau la calculator, dar tot ma laud putin i-au mai iesit doi dintii lui Octi sus de data aceasta.
Multumim de voturi si de aprecieri, am vazut multe pozici cu cei mai frumosi clopotei de pe desprecopii.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello zuzici

eu sunt tare suparata ... va spun mai incolo de ce.

honey razatoare de sticla se gaseste in piata, depinde unde e mai aproape de sora ta. obor, big, sudului etc .. pe la tarabe. nuj se gaseste in supermarket. la fel de buna e si cea de plastic, tot la piata o gaseste.

cretulino da, m-am facut frumoasa!!!

ramonici super .. ce buna idee ai cu bebe in cada. eu nu am bagat-o pana acum. e tare dulce razvaniciu!

stoisor hmm .. piscina zici ... tare te invidiez!!!! vreau si iooo!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

DANA

MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LA MULTI MULTI ANI!! SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII!!! SA FIE SANATOSI PUIUTII SI FAMILIA SI SA AVETI MULTA FERICIRE!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

DARIA

MARA

NICOLE

IULIA

MAIA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOASE SI CUMINTI SI PAPACIOASE!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

acum descarc vreo 520 de poze ,sper peste o ora sa fie gata ,o sa va indrum spre cele mai recente ,cateva zile in urma, sa ne zice-ti daca am mai crescuit,eu una am mai zis pg trecute ca ma declar multumita la cap kg

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

hello zuzici

eu sunt tare suparata ... va spun mai incolo de ce.

honey razatoare de sticla se gaseste in piata, depinde unde e mai aproape de sora ta. obor, big, sudului etc .. pe la tarabe. nuj se gaseste in supermarket. la fel de buna e si cea de plastic, tot la piata o gaseste.

cretulino da, m-am facut frumoasa!!!

ramonici super .. ce buna idee ai cu bebe in cada. eu nu am bagat-o pana acum. e tare dulce razvaniciu!

stoisor hmm .. piscina zici ... tare te invidiez!!!! vreau si iooo!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

elle???sper ca doar o traznaie din partea soacrei si nu ceva chiar grav......da?

degeaba e piscina daca nu e si timp de baie

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

nu stiu daca v-am spus dar in o sapt am scapat de cojitele din caput,cu crema si samponul de la mustela si un sampon Node

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

sa va spun .. azi trebuia sa mergem la o nunta la braila. eu i-am spus sotului ca nu merg pentru ca nu am cum s-o las pe bitzi acasa, nu sunt fulga sa ma mulg atat cat sa-i las ei sa pape. el a crezut ca glumesc .. s-a suparat tare pe mine si nu pot sa cred ca nu intelege .. cand am venit azi din parc nici nu ne-a bagat in seama nici pe mine nici pe eva, probabil ca o considera "vinovata" ca nu am mers eu la nunta. in fine, cu eva a mai stat vreo 10' in brate pana am papat eu, dar cu mine nu a schimbat niciun cuvant .. doar un pa cand si-a luat catrafusele si a plecat la braila ...

si mai sunt tare suparata ca aseara cand am fost la terasa m-a intrebat fina cu ce ma imbrac la nunta. i-am spus ca nu merg ca nu am cum .. la care a luat foc .. si mi-a spus niste chestii care m-au deranjat tare ... adica .. sa nu ma mir cand o sa-l gasesc pe razvan cu alta!!!! si ca o sa se duca de rapa casnicia noastra daca eu mai stau asa lipita ca marca dee scrisoare de bitzi .. tare m-am suparat. si m-a deranjat tare ca razvan nu i-a spus nimic ..

nu am avut chef de cearta si i-am explicat ca atunci cand va avea un copil, ma va intelege prefect ..

dar ce ma doare cel mai tare este ca razvan nu ma intelege, de ce spun altii mi se rupe .. scuzati expresia .. nu stiu ce sa fac .. sunt tare amarata si suparata ..

ma gandesc sa nu fie ca in zicala aia .. ce stie tot satul nu stie barbatul .. eu parafrazez si zic nevasta .. sunt tare catranita. daca nu as fi alaptat, m-as fi dus dar asa ... ce sa fac???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput