Casnicute sexy (176)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor si va urez o dupa amiaza palcuta in continuare...
noi suntem bine, ne pregatim sa iesim la masa...in rest...nimik nou...doar frig...si afara si in casa

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...acum am ajuns.....Maria nu a venit azi acasa...mi-e doooor de ea....pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha. cum mai sunteti? maria e la socrela?
noi am mincat, acum mergem la baie si somn de voie.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

noi am venit acasa...ne-am simtit tare bine iar penru diseara cica am scapat musafirii mei vor doar fructe sa manance
pe toate dar ce-a fost linistea asta pe-aici?

ps miho...a venit robert acasa?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

neata

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Dana,
la aniversarea frumoasei virstei de 20 de ani !
Iti doresc tot binele din lume, sa fii fericita si mereu iubita, norocoasa, sanatoasa, alaturi de cei dragi !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani, Dana!!!

Miki

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui georgi75

Miki? Ce zici

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

nu zic nimic succes la examene

Miki

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui monica-elizabet

azi era sa scapati de mine
am fost la parcul de distractii cu astia mici, toate bune si frumoase pana cu 5 min inainte sa plecam cand ruxi a vrut sa se "dea" in niste umbrelutze care se invarteau super repede si cand erau sus cand jos(era prea mica sa se dea singura sau doar cu alex asa ca am insotit-o eu) ...ea n-a avut nimik...multumesc lui Dumnezeu ...dar eu zau nici acum nu mi-am revenit.nu apucasem sa mananc nimik doar bausem o cafea si de la atata invarteala si nemancare m-a apucat o ameteala, o stare voma...imi scazuse tensiunea rau de tot...abia, abia mi-am revenit...am jurat ca nu ma mai urc in invartitori din astea in viatza mea
sotul meu se si speriase cand m-a vazut ce fatza am am intrat repede in primul mc, am luat o cafea am bagat doua pliculete de zahar asa in gura sa-mi revin apoi am mancat ceva...si mi-am revenit cat de cat...dar nu va zic cum se uita lumea la mine..cred ca dadeam ochii peste cap ca aia drogati
eu nu cred ca pot sa stau nemancata...asta e figura...nici cand eram gravida...n-am avut nimik...doar ca daca nu mancam cateva ore lesinam
asta sa-mi fie invataturade minte...sa nu mai plec asa pe strada...ca altfel...scapati de mine
va pe toate eu sunt pe=aici...voi pe unde umblati?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

bey sa papi in fiecare zi

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

DANA!!!
ce bine este in concediu, stau cu ... decit bucataresc.

alexa simami

Mergi la inceput