Casnicute sexy (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... va urmaresc, citesc, dar n-am chef de scris
Cind imi revine, revin si eu

Va las o cafeluta calda sa serviti linga o feliuta de piine de la cuscra, ca dulciuri fac dupa amiaza, cornulete cu ciucalata

Doina sanatate multa lui Catalin si lui Dan. Ai grija de tine, fruntea sus, sa vezi ca nu-i nimic grav si o sa fie totul bine cu analizele lui Catalin.

Monico sa maninci ca altfel ma dau la tine

Cuscra miine iti vine feciorasul acasa, sau pina la urma sta pina mergeti si voi ?

Va tuc in ordine analfabetica

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
georgi, iau si eu o cafea, senx.
danelutza, cum n-ai chef de scris [nead] ce mai face pitica? ai montat bucataria?
miha la piinica ta.
azi mergem la eco

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,multumesc de cafea. Cre ca ma duc sa-mi fac una adevarata ca asta virtuala nu stiu in ce masura ma asatisface.
Da,maine vine copilul meu acasa. Nu mai rezista dragul de el. In fiecare dimineata cand se trezeste intreaba "azi ce zi este?" in speranta ca poate poate s-a facut miercuri.
Ieri cand am vorbit cu el la telefon ii spun ca-l astept acasa,ca abia astept sa-l vad si ca saptamana viitoare o sa mergem impreuna la mare.La care el:"pai n-am fost la male?De tze mai tlebuie sa venim o data?"

Monule ce fauresti bunut acolo in bucatarie?

Georgi,cre ca sotul meu e frate cu Musteata. Cand i-am zis ca vreau la circ a zis ca am elefant gratis,de ce sa mai dau bani? Om batran si numa la prostii ii sta mintea...

La noi ploua... Dar tot cald este...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna.
doina - si sanatate multa baietilor.
am promis niste poze....aici...http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/stefi%205%20ani/
pup.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ce frumusica e Eliza!
Foarte fain tortul lui Stefan. Tu l-ai facut Gabi?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
am mancat, am mancat
de mancare am facut nu prea multe dar cum ii ziceam si mihai ...parca fara prea mult spor
acum am mai terminat pe-aici si maine a zis bronzatul ca ne duce la restaurant ca sa nu mai fac iar mancare si sa ma simt si eu bine nu numai musafirii
cuscra ce de bunatati ai facut de mielutz...las ca mananc maine
danelutzo ce-ai bre? nu ma mai iubesti?
gabi amandoi frumusheii...sa va fie de bine petrecerea...si ce tortuletz frumos...tu l-ai faurit?
miki pe unde esti? cum o sa petreceti de ziua ta?
doinitza sper ca intre timp ati primit rezultatele si sunt bune
alina ce-ati facut la eco?
Liana, atelocin mai ziceti ceva...
va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.........acum am ajuns acasa...e asa de bine afaraaa, racoareeee

Miha ...la noi anumite stranduri sunt deschise non-stop.........saptamana trecuta am plecat de la strand pe la ora 3 de dimineata ....si era full

Ma duc la nani....Maria e la tati...deci sunt solo...

somn usor

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mmiha, super idee cu strandurile astea toata noaptea...sa te tot distrezti
si somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

NEATAAA!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

salve.
am fost azi cu eliza la budimex, i-a facut atele gipsate, cica trebuie sa le poarte noaptea si sa continui cu masajul.of...
multzam de urari.tortul l-au facutcei de acolo.eu nu ma pricep si nici n-am rabdare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput