Casnicute sexy (176)
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
ce credeatzi mey ca ma mancara leii? ![]()
La circ fuse misto.Am fost cu finii nostri cu pitica lor si dupa circ am fost la o terasa sa inecam emotiile ![]()
Ce-a fost mai interesant...leii, vreo 6 la numar care la un moment dat nu prea il mai ascultau pe nenea dresoru'.
Aaaaaa...si baietzilor le-au placut acrobatele
bineintzeles ![]()
Alina ti-am vazut si io burtica.Doamne ce mare e si Alexa ta...In ultimele poze cand am vazut-o eu (cele de la Moieciu cred) era un bebe mic.Sa-ti traiasca.Tot cu zambetul pe buze e si ea ca a mea.Niste ranjite.Pai ce grija au ele? Noi am fost in Eforie Nord.Noi acolo mergem de vreo 4 ani.
Cuscra ia si papa mey.da-o incolo de treaba.Vorba Mihai faci papa si tu nu bagi in gura nik? 
Danelutzaaaaa mi-ai comentat poznele am vazut
Gabitza sanatate la pui 
Noah ...in rest...nik nou.Am un dezastru in casa de-mi vine a ma duuce ashea pe campii...
.Maine dimineatza intru in priza ca nu se mai poate 
monica-elizabet spune:
da mey miho...cred ca era vreo 11 cand am plecat si pana am terminat de invartit se facuse tarziu...cred ca 14...si era mancare pe-acolo dar deh...eu am baut doar un suc de cocos
sa-mi fie invatatura de minte...
da imi place ca m-ai alintat ![]()
![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
diadaniela spune:
neata!![]()
ce fac fetele ,dragutele? Alinuto ,esti graviduta? ce ai ?fetita sau baiat? sau e secret?
si cum esti ? grasuta,slabuta? hai ,ca-s curioasa rau de tot!![]()
Monica,mai,eu in chestii din astea care se invart nu ma dau nici moarta,ca acolo ma sfarsesc.vomit si ma i-a cu toate alea. brr! saraca de tine!
Georgi ,da' elefantul l-ai vazut pana la urma?
Miha,tare rau semnatura ta. i-a sa o pun in aplicare .
poate ma ajuta sa mai slabesc nitel,ca vaca e mic copil pe langa mine.
ma duc la inot,apoi am programare la dr si dupa sper sa apuc sa mai trec pe la voi.
georgi75 spune:
Neatza
O
?
Banano de ce la dr?Probleme?Sau vechea problema?Ce misto....te duci la inot
Pe caldura asta cred ca e super. Sa stii ca pana la urma n-am vazut nici un elefant.
De nici un fel ![]()
Fi-mea inca doarme.Ma mir ca ea de regula la 8 e in picioare.Ma duc sa o trezesc si fug la piata sa iau vinete.I-am promis colegului ca-i fac o salata
Pupare
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui diadaniela
Georgi ,da' elefantul l-ai vazut pana la urma?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
diadaniela spune:
Georgi ,vechea mea pb nici nu o mai bag in seama. deja m-am obisnuit sa ma loveasca din cand in cand.da-o naibii! oricum inca uit sa-mi i-au medicamentele.
la dr ma duc cu copila la un control ca avut o viroza si sa ne dea ok la inghetate si alte chestii cu gheata prin ele.![]()
Miha,nu mai rade!
georgi75 spune:
Puah!
Am sunat la Craiova.Io stiam ca am examenele pe la sfarsitul lui august.Cica primul e pe 18 august, al doilea pe 20 si ultimul pe 22 august.La draq
S-a mai scurtat timpul 
am trezit pitica.imi fac curaj sa plec la piate desi e o calduraaaaa.....
Miho razi de elefantul meu?
![]()
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui georgi75
Puah!
Miho razi de elefantul meu?![]()
Nuuuu...Imi inchipiuam doar reactia maimutei la vederea elefantului.
Banana,ati primit dezlegare la "inghetzatzi"?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
diadaniela spune:
dupa amiaza am programarea! inca nu stiu!
acus sunt sclava Isaura. fac maxima curatenie. de abia ce m-am adunat de pe drumuri am intrat la smotru.of,of!
alexa si mami spune:
saluty gagici! ce canicula este
si eu sunt bucatareasa sefa.
georgi
multam de complimente.
banano, vin sa te tzuc ca-ti facusi curaj si te-ai apucat iar de sporturi extreme, prestatul pe DC. da sunt
si cica are putza, spre disperararea alexei si al lui ta'su 
miine merem la buc, la dr, la eco. vedem daca se confirma sau nu.
miho, imi pare rau de robertelu:(
moni, cica asa se spune, cizmarul umbla cu pantofii rupti, bucatarul cu burta "goala":)))
alexa si
mami