Casnicute sexy (176)
Raspunsuri - Pagina 13
Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiucquote:
citat din mesajul lui Danelutza
eu astept, ca vaz ca s_a facut prinzul si n-ai mai reusit sa pozezi prajitura
Chiar daca e pranzuleu va servesc cu o cafea
si o inghetata.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Sa bagi si reteta, poate se face singurica si o produc si eu

monica-elizabet spune:
neata si de la mine
pe toate sa aveti o Duminica placuta
ps: am servit numai bunatati de la cuscre
multumesc
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:
Cuscra,pai aia e o feliuta din tortul de inghetata.Sau poate intrebai de cafea? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
atelocin74 spune:
Buna dininetaaaaaaa !!!!!!!
Va invit la 
, iar cele care a-ti prajiturit sa iesiti la interval cu bunatatile , binenteles daca a mai ramas ceva , ceea ce nu prea cred eu , dar macar am incercat.![]()
pt toate .
gyongyi
mariussimiuc spune:
Helau! 
Gyongyi,multumesc de cafea.Eu mai am un pic din inghetata.E bun? ![]()
alexa si mami spune:
neata!
miha, buuun. si fii'mea tot inghetata maninca acu':)
io sunt harnicutza, m-am apucat sa curatat frigi, masina spala...treburi casnice.
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Alina,azi ar trebui sa stai cu fundul in mana,ca e sarbatoare. ![]()
Cu sarbatorile de peste an le am sau nu le am,dar de astea de dupa Sf Ilie ma tem ca de
. Asa ca azi stau pe net...dupa amiaza mi-am facut programare la cosmetica...![]()
alexa si mami spune:
miha, ce sarbatoare?! io nu tin toate babismele, doar crucile rosii din calendarul ortodox ![]()
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Alina,nici eu nu tin cont de babisme,dar am 3 prietene de familie care au "patit-o" pentru ca n-au tinut cont ca e sarbatoare.Coincidenta sau nu...chiar nu vreau sa risc.Decat sa risc sa ma ologesc nu mai degraba merg la cosmetica? ![]()
monica-elizabet spune:
buna sexoaselor,
sa aveti o saptamana minunata...
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post