Casnicute sexy (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc

quote:
citat din mesajul lui Danelutza
eu astept, ca vaz ca s_a facut prinzul si n-ai mai reusit sa pozezi prajitura

Chiar daca e pranzul eu va servesc cu o cafea si o inghetata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

eu ma servesc cu individa asta http://good-times.webshots.com/photo/2588278900088512827ZReueK
Sa bagi si reteta, poate se face singurica si o produc si eu

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neata si de la mine
pe toate sa aveti o Duminica placuta

ps: am servit numai bunatati de la cuscre multumesc

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,pai aia e o feliuta din tortul de inghetata.Sau poate intrebai de cafea?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna dininetaaaaaaa !!!!!!!
Va invit la , iar cele care a-ti prajiturit sa iesiti la interval cu bunatatile , binenteles daca a mai ramas ceva , ceea ce nu prea cred eu , dar macar am incercat.
pt toate .

gyongyi

Mergi la inceput

Helau!

Gyongyi,multumesc de cafea.Eu mai am un pic din inghetata.E bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
miha, buuun. si fii'mea tot inghetata maninca acu':)
io sunt harnicutza, m-am apucat sa curatat frigi, masina spala...treburi casnice.

alexa simami

Mergi la inceput

Alina,azi ar trebui sa stai cu fundul in mana,ca e sarbatoare.
Cu sarbatorile de peste an le am sau nu le am,dar de astea de dupa Sf Ilie ma tem ca de . Asa ca azi stau pe net...dupa amiaza mi-am facut programare la cosmetica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, ce sarbatoare?! io nu tin toate babismele, doar crucile rosii din calendarul ortodox

alexa simami

Mergi la inceput

Alina,nici eu nu tin cont de babisme,dar am 3 prietene de familie care au "patit-o" pentru ca n-au tinut cont ca e sarbatoare.Coincidenta sau nu...chiar nu vreau sa risc.Decat sa risc sa ma ologesc nu mai degraba merg la cosmetica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
sa aveti o saptamana minunata...
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput