Casnicute sexy (176)
Raspunsuri - Pagina 12
mariussimiuc spune:
Helau! 
Eu va servesc cu prajiturica maine dimineata la cafea,ca acu nu era buna lumina pentru pozat. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui BimilitLA MULTI ANI!!!!
tata draga
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
La multi ani si din partea noastra !

Daniela, mami de capsunica 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Helau!
Eu va servesc cu prajiturica maine dimineata la cafea,ca acu nu era buna lumina pentru pozat.
eu astept, ca vaz ca s_a facut prinzul si n-ai mai reusit sa pozezi prajitura
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Danelutza spune:
quote:
citat din mesajul lui doinabita
Fetelor eu nu am cu ce sa ma laud...merg inainte...mai cocosata nitel, dar ma ridic eu....ca trebuie!!!!

si sanatate multa la toti 

Bimilit spune:
quote:
citat din mesajul lui Danelutzaquote:
tata draga
La multi ani si din partea noastra !Daniela, mami de capsunicawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
MULTUMESC,MULTUMESC.

ptr toata gasca.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Danelutzaquote:
tata draga
La multi ani si din partea noastra !
La multi ani si de la noi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui Danelutza
eu astept, ca vaz ca s_a facut prinzul si n-ai mai reusit sa pozezi prajitura
Chiar daca e pranzul
si o inghetata. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alexa si mami spune:
mihaaa
spune si la mine cum se face, ca lesin, intre timp merg sa-mi pun un bol de inghetata.
sarbatoritilor de azi!
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
Alina,reteta e aici ![]()

!