Gravidute prin FIV (18)
Raspunsuri - Pagina 11
carmendu spune:
kyttike- sa ne luam de maini. simt ca nu mai scap de utrogestanul asta. acum, cel putin il iau pe gura, da' m-am saturat de el, ca de mere padurete!!!!
22+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Mirela_1 spune:
Adevarul e ca asi face ecografie saptamanal dar ma gandesc ca poate nu face bine bebelusului.
Cat despre utrogestan atat dr meu de FIV cat si cel care-mi urmareste sarcina nu sunt fan utrogestan dupa sapt 12. E drept ca acum iau din nou 4 utrogestan/zi pt cateva zile (datorita micilor sangerari pe care le-am avut).
Carmendu, merci, am sa-mi fac un examen de secretie; ma gandeam ca secretiile abundente sunt obijnuite in sarcina si vroiam sa verific cu voi.
Kyttyke, dar eco morfo nu se face cu 4D? eu asa speram.
Miha2004, sarcina usoara si la termen sa ai. Sa stii ca si mie mi-a zis dr pe la 11 sapt ca am placenta jos inserata dar a mentionat ca de obicei se ridica si se poate vb de placenta praevia abia dupa sapt 20. Nu e nici o problema sa stii, sa ai grija sa nu lasi contractiile sa-si faca de cap (zona de langa col sangereaza mai usor) ca sa eviti eventualele sangerari.
Mirela 18+
carmendu spune:
am o programare la eco la dr POP, la diagnosis, maine, joi, 24 iulie.
cine o vrea, rog sa-mi dea PM.
22+
kittyke spune:
Carmendu , da sa ne tinem de mana oare de ce ne da atatea Utrogestan noua? Ti-a spus doctorul tau ceva despre asta ??? Eu ma duc la sfarsitul lunii la control si o sa intreb despre utrogestanul asta ca chiar imi e dubios si mi-e frica sa nu faca rau la bebe
Mirela si eu asa am stiut prima data ca se face cu 4D dar la dr. Albu nu era asa. O alta doctora la care am fost mi-a zis ca 4D e mai mult o cinema pentru parinti dar din punct de vedere medical nu poate sa urmareasca si sa masoara nimic. Acuma.....nu stiu eu n-am vazut nimic si nici sotul care chiar se uita pe monitor :((
carmendu spune:
kittyke - ti-am raspuns la mail.
parca tu intrebai de magazine pentru bebei.
am fost la feeria si s-au deschis o gramada de magazine pentru copii. mothercare, miniblue, unul frantuzesc si prenatal.
la prenatal am vazut un carucior pentru gemenasi si m-am gandit la tine. e destul de ieftin. merita sa te duci sa-l vezi.
e bine ca sunt toate magazinele astea la un loc, sa nu mai bati tot orasul!!!
22+
Ioanatugs spune:
I-mi pare rau ca nu pot sa va aduc vesti bune, asa cum va asteptati si cum speram si eu! Asa e viata si cu bune si cu rele, nu le putem avea pe toate mereu, dar e bine sa tindem spre o viata roz! Va spun sincer ca nu stiu de unde am atata putere, sa va scriu aceste randuri , avand in vedere prin ce trec in momentul de fata! Nu vreau sa iau nimic in tragic, pentru ca stiu ca sunt oameni care sufera mai mult decat mine si stiu ca intr-o buna zi, visul mi se va implini. Cred in continuare cu tarie asta si nu sunt suparata pe Dumnezeu, din contra ii multumesc ca m-a facut sa traiasc magia de a fi insarcinata, chiar daca a fost pentru scurt timp. Da, puiutul meu s-a oprit din evolutie, beta HCG-ul era cu doua zile in urma 515, iar azi era numai 420. Nu am avut nici un simptom, care sa-mi indice lucrul asta, ba chiar il vazusem la eco si era in uter, desi in mod normal un ecograf simplu, poate nu l-ar fi observat. Insa eu am fost la un eco 4D si l-am vazut ieri, ca astazi sa constat ca beta a scazut. Eu am fost ingrijorata pentru ca nu s-a dublat cum trebuie decat la Giulesti, cand a fost in z14 = 120 si dupa doua zile, in z16 = 277, pe urma crestea cu cate o suta la fiecare doua zile. De aici teama mea, ca ceva nu e in regula cu embrionul meu mic. Nu-mi place ca va dau o astfel de veste, dar vreau sa incurajez si alte fete care sunt in aceeasi situatie cu mine, pentru ca eu promit ca nu ma voi lasa pina nu voi reusi, nu voi renunta nici o clipa la visul meu frumos!! In toamna sunt hotarata sa o iau de la capat, acest gand ma intareste si ma face sa traiesc pur si simplu. De acum incolo nu mai vreau sa vorbesc despre suferinta mea, ci doar de ce voi fac in viitor. Singurul lucru care ma sperie acum e, ca desi sarcina s-a oprit din evolutie, ea e inca in uter, nu am nici cea mai mica pata, nici o durere care sa ma fac sa cred ca sarcina s-a pierdut. Oare se va elimina singura, sau voi ajunge la chiuretaj, pentru ca la eco, era bine prinsa in uter!!?? Doar aceste ganduri ma sperie si as vrea sa stiu ce-au facut alte fete in situatia mea? Promit ca dupa ce trec peste acest pas, voi redeveni optimista de odinioara si-mi cer scuze inca o data pentru vestile proaste. Va doresc tuturor aspirantelor, numai vesti bune si tuturor gravidutelor si mamicilor, copii sanatosi!
cu drag Ioana
carmendu spune:
ioana, eu inca mai sper. inimioara lui incepe sa bata prin saptamana 6,5. tu esti de-abia in sapt 5 si un pic. mai mergi la un eco peste o saptamana. da DD sa fie bine!
22+
Ioanatugs spune:
Carmendu multumesc iubita, insa daca beta HCG-ul a scazut, eu stiu ca asta inseamna ca s-a oprit evolutia lui. Nu stiu cum as putea sa sper ca va fi bine, desi i-mi doresc asta din tot sufletul.
cu drag Ioana
Monica-Elena spune:
carmendu care este explicatia dr tau de a nu iti da utrogestan decat pana in sapt 12?