Cum scapam de vergeturi ?
Stie cineva vre o metoda eficienta sau vre un tratament ptr combaterea vergeturilor ?
Raspunsuri
rall spune:
Din cate stiu, singurul tratament ce te poate scapa cu adevarat de vergeturi e operatia cu laser.
diavolitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui josephin Stie cineva vre o metoda eficienta sau vre un tratament ptr combaterea vergeturilor ? |
foarte bun bio-oil...
Sasha.p spune:
De scapat ... nu scapam, poate doar sa le atenuam cat de cat ...
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
dooku3 spune:
Daca sunt inca rosii,s-ar putea sa dea oarece rezultate laserul.Daca deja sunt albe,numai asa scapam de ele(taiat,eliminat bucata cu vergeturi,cusut).Suna frumos,nu?:D
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sasha.p De scapat ... nu scapam, poate doar sa le atenuam cat de cat ... Anca si Sasha Nazdravani de Aug-Sept. 2003 "Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda". |
de acord!!!!!
poti sa le mai atenuezi vizibilitatea prin bronzare, hidratare. asta vara cand mergeam la plaja, solar se mai vedeau ff putin...ei acu am "revenit" in forta!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
asi spune:
Prin bronzare nu stiu ca eu de cate ori ma bronzez arat ca o zebra pentru ca vergeturile raman albe.
Eu am facut impachetari cu alge si s-au atenuat foarte frumos.Eu am vergeturi foarte vechi, din adolescenta, pe coapse.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
bb_yasmi spune:
asi la mine a avut efect super bronzarea...dar poate si pt ca nu sunt inca albe vergeturile.
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
andanii spune:
si eu sunt ca o zebra cand ma bronzezzz .... si din pacate am incercat tot ce am gasit pe piata in legatura cu vergeturile ... creme , uleiuri si degeaba , la mine sunt albe de acuma 10 ani formate dupa nastere si ingrasat brusc .... poate daca sunt noi sunt mai multe sanse de atenuare
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 18 kg, mai am 2 kg pana la targhet