Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
Acum am citit din urma si va multumesc pt urari si pt ca v-ati gandit la noi!!! Eu si Sara va pupam dulce pe toate si va iubim!
LA MULTI ANI MsBB!!!!!!!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
noi am fo in parc, cu schimbare de traseu (asha suntem noi...cand vine cuiva o idee mai trasnita, rupem planurili si improvizam !!!): plecam in Carol si in mashina tati zice: hai in herastrau. si acolo ne-am vazut cu gabitzam si cu barbatii ei!!! Tare cuminte dormea Raducu. N-ai sa vezi asta la fiica mea!
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Alina, sa-ti traiasca mica crestina!
Ce coincidenta, azi am fost si i-am cumparat si eu lui Radu swinger-ul ala verde, de la Mothercare Tocmai l-a montat tati si l-am instalat pe Raducu in el. Binenteles ca am avut scandal cu Andrei, care voia sa se suie el in leagan
Si inca o coincidenta, ne-am intalnit in parc cu Cleo si Mara si tati de Mara. Eu declar inca o data ca sunt topita dupa Mara gogoshika, e atat de dulceeee.... N-am avut aparatul la mine si a facut tati cu telefonul, nu-s asa de clare.
Vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-07-13/06:33:09" target="_blank">aici poze de dimineata cu Cleo si de acum cu swing-ul. Si il vedeti si pe Andrei cocotat pe carucior.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Alina, sa-ti traiasca mica crestina!
Ce coincidenta, azi am fost si i-am cumparat si eu lui Radu swinger-ul ala verde, de la MothercareTocmai l-a montat tati si l-am instalat pe Raducu in el. Binenteles ca am avut scandal cu Andrei, care voia sa se suie el in leagan
Si inca o coincidenta, ne-am intalnit in parc cu Cleo si Mara si tati de Mara. Eu declar inca o data ca sunt topita dupa Mara gogoshika, e atat de dulceeee.... N-am avut aparatul la mine si a facut tati cu telefonul, nu-s asa de clare.
Vedeti www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-07-13/06:33:09" target="_blank">aici poze de dimineata cu Cleo si de acum cu swing-erul. Si il vedeti si pe Andrei cocotat pe carucior.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
mda, e greu cu 2 copii. cred ca tre sa incepi sa iei 2 item-uri concomitent: cate unul pt fiecare. Altfel.....
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Reallaura spune:
Fetele,
am venit si noi din parc, am facut iar poze, o sa le pun la albumul lui Mircea din semnatura. Am fost si la botezul lui Vladi de Alysh, mamica era o frumoasa, iar Vladut cuminte, dormea, barbatel adevarat s-a facut. Bine am plecat repede ca se apropia ora de masa a lui Mircea - si nu puteam sta mai mult
Alina-anto, sunteti si tu si Sara doua frumoase! De altfel mi se pare ca cu tine seamana! Sa-ti traiasca!
Vad ca ai iesit un castaniu asa...f frumos. Am trecut si eu si sis prin etapa asta, de la negru - ce vrei!!
Dragut localul...japo asa...
ce coincidenta Ganbitzam cu bouncerul, e acelasi ca la Alina. Haios Andrei cum pandeste ca un rehin la carcasa!
Dulce si gogosica Mara, am vazut pozele de la intalnirea neplanificata. Sunt foarte clare!
Mai fetelor, credeti ca a venit momentul sa facem o intalnire in Herastrau intr-o duminica????
ce ziceti?
sau mai asteptam pana in septembrie??
Sis, astept poze!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Reallaura spune:
AH! Si taaaare dulce Daviducul lui Miss, am vazut dimineata pozicile noi! Supertare!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
MissParker spune:
Iar plimbari prin parc, iar intalniri??? Ce poze frumoase... si de la intalnirea Gabitza+Cleo, si de la botezul Scortisoarei, m-am delectat!
Crap de invidie aici ca voi va tot intalniti si eu sunt singura si chiauna. L-am alaptat pe David la 6, apoi la 9, apoi la 11:30, la 12 s-a trezit si a oracait fiindca dobitoaca de moi uitase sa-i schimbe pampersul la ultima alaptare , l-am adormit cu chiu cu vai si m-am apucat sa gatesc, acum sunt gata, Bogdan vine si el de la terapie si vreau sa mananc si eu in sfarsit ceva, sper sa nu se trezeasca tocmai acum jupanul...
Fetelor cu sanii mari, voi aveti sutiene de alaptat ideale? Eu turbez ca nici unul nu pare sa-mi sustina "castile de miner" asa cum trebuie... Ce peripetii... Mi-am comandat initial 90F, care ma strangea in spital pe coaste de innebuneam. Turbata, mi-am comandat apoi 2 bucati 100F, dar nu m-am uitat cu atentie ca erau din alea fara suport metalic dedesubt si deci sanii imi cadeau in ultimul hal, trebuia permanent sa trag de bretele. Alta comanda (95F, cu suport metalic), alta distractie. Inutil sa va spun ca la marimi din astea, adica tot ce depaseste E, preturile sunt cam de 55 de euro bucata Dar macar de-ar fi bune! Acum am un 95F pe mine, la cupa mi-e putin larg, dar si la spate mi-e cam larg si bretelutele sunt deja la maximum de ridicate si eu tot cu senzatia ca-mi cad sanii pana la buric stau, asa ii simt de grei... E ingrozitor sa stai cu sutienul permanent, dar daca il scot e si mai rau! Imi vine sa urlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_anto/alina_anto.jpg)
alina_anto spune:
quote:
citat din mesajul lui Reallaura
Fetele,
am venit si noi din parc, am facut iar poze, o sa le pun la albumul lui Mircea din semnatura. Am fost si la botezul lui Vladi de Alysh, mamica era o frumoasa, iar Vladut cuminte, dormea, barbatel adevarat s-a facut. Bine am plecat repede ca se apropia ora de masa a lui Mircea - si nu puteam sta mai mult
Alina-anto, sunteti si tu si Sara doua frumoase! De altfel mi se pare ca cu tine seamana! Sa-ti traiasca!
Vad ca ai iesit un castaniu asa...f frumos. Am trecut si eu si sis prin etapa asta, de la negru - ce vrei!!
Dragut localul...japo asa...
ce coincidenta Ganbitzam cu bouncerul, e acelasi ca la Alina. Haios Andrei cum pandeste ca un rehin la carcasa!
Dulce si gogosica Mara, am vazut pozele de la intalnirea neplanificata. Sunt foarte clare!
Mai fetelor, credeti ca a venit momentul sa facem o intalnire in Herastrau intr-o duminica????
ce ziceti?
sau mai asteptam pana in septembrie??
Sis, astept poze!
Laurita, mamide Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
Laura, parul nu l-am mai deschis pt ca toata lumea s-a opus....sotul, sora,m prietenele, coafeza....asa ca n-am putut sa ''ma lupt'' cu toti si m-am vopsit doar cu o nuanta mai deschis decat inainte...
Localul este superb! o sa vezi cand pun pozele. A fost totul minunat....sunt tare fericita!!!
Azio la 6 mergem la nasi sa-i facem baita- de fapt i-o face nasa.
A primit Sara foarte multe cadouri frumoase si utile....jucarii, hainute, cantar (este si pt masurarea inaltimii!!!), carusel pt patut- cu muzica, lumini care se reflecta pe tavan (stelute) si 3 ratuste care se invart pe muzica-, cercei (si de la nasi si de la prietena mea)....etc etc...
E o fetitza tare scumpa Sara si toata lumea o iubeste, iar eu nu pot fi mai mandra de minunea mea mica!!!
Citeam ca e foarte bine sa-ti botezi copilul cu numele Ioan (pt baieti) si Maria (pt fete), pt ca ei doi sunt cei mai mari sfinti.
te pup
![](pupic.gif)
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
![](fetita.gif)
Reallaura spune:
quote:
citat din mesajul lui alina_anto
Citeam ca e foarte bine sa-ti botezi copilul cu numele Ioan (pt baieti) si Maria (pt fete), pt ca ei doi sunt cei mai mari sfinti.
eeei...sa stii ca si eu m-am ghidat dupa asta, cae un Sfant mare, dar imi si place IOAN, ca atare, nu Ion!
Iar Maria, daca as avea o fetitza, ar fi alegerea pt numele de botez.
Abia astept pozele!
![](pupic.gif)
Laurita, mami
![](indragostita.gif)
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE
BURTICA
ancaurn spune:
Alina_anto, Alysh felicitari pentru micutii crestini. Sa va traiasca sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
Miss eu nu am gasit deloc sutiene pentru alaptat, asa ca ma delectez cu trei bustiere din bumbac, mai tepene, asa. Sunt din alea pentru sport, asa ca sustin sanii binisor. Ar fi loc de mai bine, dar nu am ce face. Mi-e putin incomod la alaptat ca ridic bustiera spre gat si cand o trag la loc sunt inca cu piticul in brate. Iti dai seama ca as avea nevoie de doua maini pentru treaba asta, dar o trag cum pot si o aranjez cand pun bb in patut.
Dulci, dulci Raducu, Mara, Scortisoara si David de Miss. Se vede ca David e zodie de apa, ca-i place la baita. Si Cezara era topita dupa baita (si ea e rac). In schimb Dragos nu e foarte incantat, dar se obisnuieste treptat.
CEZARA - poze
DRAGOS-poze
Povestea nasterii lui Dragos cel capos
Mami de Cezara (19.07.2003) si
capos Dragos (11.06.2008)