Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

tuturor bebelusilor nascuti in 13!Erika si Radu Daniel

Fetele stiu ca nu se dezvata Eli asa usor dar tot ma oftic...nu vroiam sa-i dea lapte praf si de frica...ptr ca asta mare a facut o alergie nasoala de la Nan si nu am putut sa-i dau...i-am dat Beba initial si apoi Milumil, cand nu am mai gasit Beba pe piata.

Iulia nu stiu daca stii insa sansele sa faci cancer la san se reduc foarte mult daca alaptezi...asa ca stai linistita ptr ca visul tau o sa ramana doar un vis! Si eu as fi obsedata daca nu ar face kk zilnic, desi stiu ca e normal sa faca si la 2 zile.

Gabitza si eu tot ca Inais procedez...tin carutul in masina si cobor decat cu scoica pe care o pun in carut si plimb printesa ca tot de la etajul 3 coboram si noi.

Inais cred ca asta cu aproape de casa este pentru ca sa mergi sa alaptezi sau sa ajungi repede la bebe in cazul in care va sta cineva cu el...Noi am renuntat la local ptr ca era foarte aglomerat si ne-am gandit ca mai bine sa facem acasa...sa alaptez linistita...si asa sunt putini invitati...cam 20 de persoane...si tot asa am procedat si la Cristian.
Sunt suparata totusi ca astia aici nu pot face tort cu martipan decat de 15 kg...la Timisoara i-am facut lui cri si de 1,5 k un tort super de martipan...Am si io un fix cu martipanul asta!
In final am luat un tort Caprice...cica e un fel de combinatie diplomat cu amandina...sper sa fie bun!

Alysh felicitari pentru micul crestin! O sa va caut pozele sa-l vad pe Vladutz!

Simo abia astept sa va vad pozele...credeam ca deja ai pus vreun link si mi-a scapat mie!

Va pup! Ma duc la nana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Doloress, chiar nu e vorba de talent#61514;) Adevarul e ca mie imi place sa croitoresc si mamei sa tricoteze

Nicole1980, aelita, somonacip, reallaura multzam

Miss, papuceii au fost tare haiosi, intr-adevar. L-am vazut pe David, e superb si cineva spunea ca ti se potriveste, chiar asa e. Cat despre pozitia bebelushului dupa ce papa, aici ne-au spus ca tb tinuti la 45de grade cam 20 de minute.

La multi ani, Getutza! La multi ani MsBB

Esme, multzam pt detaliile legate de puseul cerebral. Sunt foarte de folos.

[red]Gabitza, la multi, multi ani fericiti

[red]Alina_anto, sa va traiasca micutza crestina.Sper ca ati avut petrecere faina si Scortisoara a fost cuminte in timpul slujbei..

[red]Aelita, tare scump e Andres

Noi suntem bine, Stefana mananca numai de la san, lapte am, Slava Domnului. Asa ca toate bune. Singura chestie e ca nu reusim sa o adormim inainte de 12 noaptea. Cam intre 9, 10 seara si 12 plange. Cu pauze, desigur..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

deci, Vianne, pup la fetitsa, cam trist ca plange, dar ne obisnuim noi, nu? ne tabacim.
Si m-am uitat la poznele tale din Brazil...moaaama, ce fain e.

Inais, Iasmina ta rescrie regulile! Cred ca ii place si lipita de mami.. dragalita, zambeli si vorbe calde.

Va urez o zi ca in basme!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata!

Mihaser, ai atins un punct sensibil cu martipanul!
As manca oricat din ala!

Inais, Lorich, ce mila mi-e de voi cu colicii!noi nu am avut, slava Domnului!

Cleo, cum a fost in Cora? Noi iesim mereu in Auchan. BAgam carutul in portbagaj si-l scoatem acolo.

Fetelor ieri am mancat mujdei si ciocolata...si a mancat bb non stop la san toata seara. din ora in ora...ca adoarme, mai nou...ce nu pateam noi cand eram mici.. Oricum, nu s-a ingretosat si nici nu s-a agitat.

cat priveste carutul, criteriul dupa care l-am ales eu a fost sa fie usor, sa pot cobori cu el si cezariana. Noi iesim de la 10 zile si nu e f greu pe scari, cu bb inauntru.
Bine, nu are suport de bibe, bb e cu capul spre mine, nu am unde sa agat sacosi ca manerul e continuu, dar mi-e f bine cu el pt ca e usor.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress, am observat si eu ca apuca sanul /sfarcul din varful buzelor. De fapt asta e si motiul pt care ne dor sfarcurile.
Inainet, cand casca gura de parca voia sa ma inghita, nu aveam nevoie de Garmastan. Nici cu asta nu-mi vine sa mai dau ca e lipicios si-i ramane lui bb pe gat si se ineaca.
Sa ne spui cum merge laptele cu medicatia. Succes!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Dolores, da ai sa ajungi la concluzia clara ca e mai usor sa alaptezi direct decat sa te mulgi atunci cind se vor tabaci un pic sfircurile...si se va intimpla destul de repede cred, ideea e intr-adevar sa prinda cit mai mult din mamelon...Spor la medicatie...As face si eu treaba asta pt ca bb refuza bibe total si spre seara nu prea mai am lapte..dar unde sa merg? Cu cine sa vorbesc..mi-ar da Galactogilul dar nu am simtit mare diferenta cu el..nu stiu..
Inais, cu dintii lui bb...si eu ca si Gabitzam,am alaptat un an si 2 luni pe Dav, dar nu m-a muscat niciodata...oricum, ei cind sug nu implica dintii nici un pic, doar sa aiba vreo suparare ei cu tzitzi sa muste vreodata...
Noi am facut in Drumul TAberei, la CAsa Rustic>..Motivele pt a fi aproape de casa au fost cele spuse de Mihaser sa-l alaptez acasa dupa biserica si sa vina repede cineva cu el acasuca cind se plictisea el...
Mihaser
si cind aveti botezul? Cred ca si diplomat cu amandine e super...Ca si Sis, as minca toata viata numai martipan
Ah, pozicile vin azi!!Abia astept!
Vianne, bine ca ai laptic, cit despre ora de nani, probabil dupa ce nu va mai avea colicutzi vei putea sa-i faci program mai devreme.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata, fetelor, la o fierbinte si aromata!

Raportam cu mandrie patriotica o zi si o noapte FARA ORACAIT!!!!!!!!!!! A papat de fiecare data disciplinat, l-am pus sa ragaie, apoi i-am mai dat putintel san, apoi l-am pus aproape vertical pe burtica mea, cu capsorul pe pieptul meu, baiatul a adormit ca in paradis si zambea cu gura pana la urechi, apoi l-am lasat asa inca 20’ si l-am pus in patut, unde de fiecare data a continuat sa doarma profund. Doamne, ce ma bucur! Deci nu avea colici deloc, erau pur si simplu durerile de la digestie, combinate cu faptul ca probabil ii venea mancarea inapoi pe gat sau pe esofag si daca l-am tinut asa mai sus i-a fost mai bine!

Doloress, inais, Gabitzam, si la mine s-au mai tabacit sfarcurile, dar inca dor si ma gandesc cu groaza la perioada cand ii vor apare dintisorii. Chiar, cam cand apar?

Vianne, bafta multa cu Stefana, sa se regleze si somnicul de noapte! saru’mana de compliment! Ma uit la David si uneori mi se pare totul ireal, ma intreb daca acest copil mi-a fost dat mie, daca intr-adevar eu voi avea onoarea sa-i fiu alaturi pe drumul vietii. O prietena ma intreba: “Nu-i asa ca-ti vine sa-l pupi si sa-l mananci tot timpul?”. Ei bine, nu, imi place la nebunie contactul cu pielicica lui, insa nu simt nevoia sa-l sufoc cu tandreturi, sa-l jughinesc ca pe o papusa, cum am observat ca tinde sa faca Mutti (si inca se abtine fiindca ma simte pe mine altfel), ea vine, se apleaca asupra lui si incepe sa-l tsocaie pe brat de 5-6 ori la rand, crezand probabil ca asta le place la bebelusi, insa eu stiu mai bine, ca bebelusilor nu le place sa fie invadati asa… Mangaieri, tinut in brate, simtit caldura si bataile inimii mamei, da, toate bune si frumoase, dar atat…

Laurita, eu mananc zilnic ciocolata, iar David suge ca un campion mondial… Eu ii scot sanul imediat cand suge doar sfarcul, il iau de gat si il mufez cu gura larg cascata, ca un lup! Cu caruciorul si eu voi face la fel, voi lasa scheletul jos si voi cara doar landoul sus, noroc ca stam la etajul 1 si deci nu avem de urcat decat 20 de trepte. Noi inca nu am iesit din casa, dar acum oricum vremea e de kko, innorat si ploios si racoare (bine pentru somn!), asa ca astept sa se faca mai frumos afara si dupa aceea iesim si noi. Tati abia asteapta sa piloteze caruciorul, deja de luni de zile il tot plimba gol prin casa si scoate din gura zgomote din alea ca la Formula 1

Am pus si noi, incepand de aici, POZE NOI, inclusiv de la prima baita facuta ieri impreuna cu tati. Racusorului mic ii place la nebunie apa, n-ar mai iesi din cadita...

Va pup si va doresc o duminica frumoasa si linistita, pe cat se poate, si bebei cat mai ne-oracaitori.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Chestia cu schimburile e o chestie foarte inteligenta...chiar, uitati aici un link despre cum poti fenta somnul si nesomnul http://www.babycenter.com/0_how-you-can-get-some-sleep_7750.bc?scid=momsbaby_20080617:2&pe=2UuCFzH

Asadar, dupa oracaieli (cu pauze, vorba lui Vianne) de la 9 la 12...dormit pana la 6 dimi. Eu! Tati facut planton...si incercat noi pozitii de asezat bebe.

In fiecare zi si noapte gasim unele noi.
Cert este ca-i place sa doarma in landou, intre perna de alaptat, pe burta la mami, pe spate la tati, pe insula coltarului cu o perna rulou la spate, etc, etc...sa mai zic?! Pe de alta parte leaganul si patutzul sunt cah, daaaaaa???

Situatia in acest moment: eu-fresh, tati cazut la datorie! Cred ca ar dormi si in picioare!
Rezist eroic pana pe la pranz si apoi facem schimb!

Si uite asa creste Iasmina......care de altfel cand nu plange (si plange la masa si putin dupa, seara e si plansul ala de descarcare, etc) are o privire senina si de-a dreptul vesela. Efectiv ii vine sa rada, are zambetul in coltul gurii insa nu-l produce voluntar. In schimb ochii-i rad efectiv.
Mai nou ne jucam cand este schimbata...este cea mai fericita fara Pampers. Si la baie ii plaaaaaaaaace de mama focului. Nu-i place dupa baie, dar asta-i alta poveste.

Una peste alta, O IUBIM!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, am avut un botez de vis!! Sara fost un INGERAS!!! A fost foarte cuminte, nu a plans decat dupa ce a scos-o din apa(a tipat la fel ca atunci cand am nascut-o..).

Abia joi sunt gata pozele si filmarea, dar am facut si cu aparatul nostru cateva, asa ca o sa pun sa vedeti si voi.

Andreea, am uitat sa-ti spoun ca imi place accentul tau de ardeleanca!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am pus poze de la botez+ 4 poze cu Sara intr-un leagan verde, primit cadou - care-i place la nebunie!!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput