Gravidute si mamici de Constanta (27)
Raspunsuri - Pagina 16
AngeliquedeS spune:
Roxx, vai cat de scump este cum merge el si ce fatuca satisfacuta are! M/am uitat si la celelalte filmulete, e mortaaaaal! si al meu face brrrr exact la fel, scuipand in toate partile.
Jojo, v/am vazut si pe voi in actiune, cum manca ea nisip, e mortala fetita ta si are niste ochi tulburatori, m-a dat gata aici http://good-times.webshots.com/photo/2808100050102128129zhFZSO
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
Mirela79 spune:
Jojo, printesa ta e o frumoasa. Imi pare tare rau ca ai trecut prin momente grele si ai pierdut un copil. Bine ca pana la urma ai reusit sa ai asa o fetita. Crede-ma ca te inteleg perfect pentru ca am trait si eu o experienta dura.
Roxana, bubu al tau va merge in curand singur dupa cum se prezinta el in filmulet.
Mocutza, asteptam vesti.
Ontica Camelia spune:
Buna!
mocutza felicitari, bine ai venit in randul mamicilor, refecere rapida, laptic mult si
mancacios!

roxx cavalerul Teo se pregateste de mic sa franga inimi
, este foarte mandru ca merge tinut de manutze. 
jojo aveti o
cu ochii superbi. 
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
jojo_miha spune:
Cami superbe poze,cred ca daca le-as pune si eu ar fi cam acelesi peisaje ca acelasi tarseu l-am avut si noi,plus inca doua statiuni.Dezavantajul nostru a fost ca am plecat singuri,fara alt cuplu si in primele zile vroiam acasa,dar apoi nu mai vroiam sa ma intorc,si acum vreau din nou.Avem o tara frumoasa!
Fetele multumim mult pt aprecieri!
Mocutza felicitari!Asteptam poze cu bebe si vesti despre voi.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
ina78 spune:
Mocutza asteptam vesti. Speram ca esti bine si tu si bebelusul. Sa ia un copil sanatos si mincacios.
Mav sper ca ai o zi de duminica reusita. Urari... muuulteee.
Pup pe toti si mici si mari.
eu - Ina si minunea noastra mica
docdecap spune:
neatza fetelor!!
mocutza, pai asa, scur, ara majorete?? sper ca esti bine, asteptam vesti si sa ai laptic bun si un bb cuminte si ne-colicos!!
jojo, e adorabila!! si dulcica! si jucausa!
vroiam sa mai scriu, da' s-a trezit comoara! deci, revin
Monica
de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
creem spune:
Buna....
Ce stiti de Mocutza? cred ca a nascut deja...O felicit din toata inima si ii doresc refacere grabnica, un bebelus santos si papacios!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
bavi spune:
Mocutza felicitari BB sanatos si mincacios. Sa dea DD sa fiti bine amindoi. Asteptam vesti.
Gabriela82 spune:
multumim tuturor ptr urari!
noi stam cam prost cu timpul, ziua ma chnui cu fata ca nu prea vrea sa doarma si nu mai am timp de nimic.
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
docdecap spune:
mai, fetelor, mai, da' linisteee s-a lasat pe aici
eu propun asa: dupa-masa, dupa 5, plaja la tataia ca e mai putin balamuc, mai facem o baie cu schimbul, mai stam cu ochii pe copiii altora...
la tataia e plaja dinainte de pescarie, un pic mai sus de delfinariu, se ajunge acolo cu masina de pe unirii, ofer indicatii pentru cine are nevoie. sau transport daca ne coordonam.
DECI???
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete