Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, de annababy stie cineva ceva ? a nascut azi ???

eu va doresc tuturor care nasteti pana ma intorc nasteri usoare, bebelusi sanatosi si mult laptic pentru bebe. noi maine plecam la o nunta in constanta si mai ramanem cateva zile si la mare.

pupici

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...pe mine iar m-au apucat o serie de contractii...si ultima a fost chiar foarte dureroasa ca mi-au dat lacrimile...si mi-am adus eu aminte ca scria undeva cum travaliul fals poate fi foarte dureros...cam asa si eu...dar nervii mei sunt varza...sa se hotarasca odata..ori..ori...

Cami 39s+, cu ????????

AMR maxim 4 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gata, a facut barbatu poze cu camera copiilor. Ba mai mult, mi-a facut si mie cateva poze cu burtica de 40s si 2z .
Cine vrea sa le vada le gaseste in albumul de la semnatura mea (cele cu burtica de 40s sunt primele in albumul "Burtica Ilinca".

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Two days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Gata, am adaugat noii pepenasi si am notat Apgar-ul la Map si Tecky.
Prajitura nu s-a ars, astept sa se raceasca si alaptez intre timp ca-si manca Andrei ambele maini . Astept si o colega in vizita .

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Diana multumim de capitolul nou.
Uff ajung si eu la calculator azi efectiv nu am reusit sa ajung am citit da de scris nema.
Si nici acuma nu pot sta mult ca Flo merge in oras cu colegii sa le dea de baut pt printesa mica si va veni mai tarziu asa ca eu tre sa ma ocup de facut baie la fete si apoi pus la nani si etc.
Dara si Anna felicitari Sa va traiasca pepenasii si sa creasca mari frumosi si sanatosi si voua refacere rapida.
Creca ma pun si eu mai devreme la somn daca Flo tot vine tarziu poate mai recuperez.
Pupici multi si revin ori mai pe seara ori maine.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna fetelor,

mai intru si eu pe la voi cand apuc. Azi Amalia a avut o zi mai buna in care a dormit ceva mai mult dar zilele trecute a fost agitata mititica din cauza colicilor...

Vreau sa felicit fetele pentru pepenasii noi Annababy,Dara si Gallyb sa va traiasca pepenasele Denisa, Ioana si Xenia!

Acum fug pt ca trebuie sa scoatem printesa afara. Mai intru maine dimineata daca mi se mai deschide calculatorul si nu face figuri ca pana acum...

Va pup pe toate!

Irina fericita de Amalia (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bujo sunt foarte curioasa cum se procedeaza cand copilul are mai multi nasi?Care sunt obligatiile fiecaruia?Se cumpara mai multe lumanari?Cum se plateste biserica?
Diana mersi.
Caprioara mi-au placut mult pozele,mai ales aceea unde iti masori burta cu cea a sotului.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Am aparut si eu si sper sa nu mai dispar,dar problemele astea ma termina...dar nici nu vreau sa ma mai gandesc la ele ci doar la puiutul meu.
Multumesc inca o data DMA2007 si CRISTINA26ptr info despre clinici de recoltare de sange placentar.Am vb cu cei de la cluj mi0au si trimis deja doc doar sa le complectez si sa le trimit inapoi.
Felicitari tuturor mamicilor sa fiti sanatoase si voi si pepenasii vostrii si sa va puteti bucura de ei.
ANNA si DARA felicitari si voua si refacere cat mai rapida.
TECKY si noi avem aceiasi problema cu nasii,noi nu vrem ei vor si pe deasupra nasa e verisoara mea primara si nu stiu cum sai spun ca nu vreau,mai vedem noi ce facem pana la botez.
CAMY am crezut ca numai eu mananc pepene in prostie dar vad ca am concurenta,am ajuns sa mananc un pepene de 7kg in cateva ore sg,si sotul de langa mine tot zicea:iubire lasa ca mananci si mai tarziu sa nu-ti fie rau.
Bafta fetelor care urmeaza sa nasca.
Merg sa ud florile ca acum nu mai e asa cald si revin.

Ioana32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Map, bine ai revenit!!! AM vazut poze cu bebe Luca cel bucalat!!

Estrella, am inteles de ce cezariana...da' chiar asa mare e bebe??? Ecograful mai poate da si erori...

Capri, ce vesela e camera copiilor!!! Iar burtica ta, mi se pare mie s-au sa mai lasat???!!

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 38 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY si IOANA MARIA, uite-i gata poezia!!!

ANNABABY din Bacau,
ieri era stresata rau.
Nu stia ce sa mai faca
timpul repede sa treaca.

Analize-a repetat,
cabinete-a tot schimbat.
Cezariana si-a dorit,
de "normala" a fugit!
Nu gasea deloc rezerva!

Toti s-au adunat in verva:
nasi, prieteni, unchi, matusi
vor sa dea buzna-acush!

In final, totul e bine
Iar MARIA acum vine
sa ne salute frumos
cu un zambet sanatos!

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput