Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Boti, Sun, Mariana, merci pentru raspunsurile despre san . L-am tot masat si muls aseara si arata mai bine; inca mai e putin ciudat, dar e mai bine. Nu, nu ma doare.

Boti, mie mi-a spus doctorita pediatra ca de la 2 saptamani sa scot fetita pe afara.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna la toata lumea,

Am intrat sa va anunt ca s-a nascut KARINA!!!! fetita Tibericai...
nu stiu prea multe,dar am vb pe mess cu Alina,fetita cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Si acum sa vedem daca ne amintim bine cate ceva despre DARA

DARA- a fost la epilat.
Cosmeticiana s-a distrat:
nici nu ii venea sa creada
ca o vede tot..."intreaga".
Si apoi s-a pregatit
si cu CAPRI a vorbit
ca sa nasca impreuna.
(O sa aiba ce sa-si spuna!)

Dar cand i-a venit sorocu'
CAPRI nu i-a facut jocul!

Pe DENISA nascut-o!
Nasterea a zapacit-o
ca sa spuna nu stia
datele pentru -a nota
colo-n lista, pepnashul!
(ca sa stie tot orasul!)

Ruxandra 33+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

aoleeeuuu, inca un pepenash!!! Si eu care tocmai am rasuflat ca am scapat.
ia, inapoi la scris!!!

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

acuma chiar ca sunt pusa in incurcatura...dar trebuie sa ma descurc!!!

Vesti bune ieri dimineata
de la CAPRI cea isteata:
lui TIBE-bat-o norocul,
cica i-a sosit sorocu'!!!

Cu emotii la pachet
pleca spre spital incet
si murea de nerabdare
s-ajunga clipa cea mare:
"mai este putin si vine"!!!

Bebelina-i acum bine
am aflat de la ALINA,
rusinoasa, bat-o vina!

"Dai vointa, iei putere!"
a spus TIBE la durere.
Agitatele-am bagat
fata de incurajat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bun, acum ca tot ne-am mai organizat si noi si mai am cate putin timp liber, hai sa va povestesc cum fu cu nasterea , desii v-a povestit si Crysty in mare:

Joi, 3 iulie, m-am trezit de dimineata cu o scurgere apoasa dar putin maronie, care mi s-a prelins pe picioare pana jos. Avusesem noaptea contractii nedureroase, dar oarecum regulate, si inca mai aveam. Buun, s-o fi rupt apa, ma gandesc, si sun repede doctorul, imi zice sa vin la spital. Asa ca plecam noi la spital. Am ajuns acolo, mi-a facut docul un control, col lung, inchis, si intr-adevar imi curgea ceva maroniu . Mi-a facut si ecografie, impreuna cu alt doctor, ca sa mai ceara inca o parere; ambii doctori nu au vazut sa se fie membrane fisurate, deci daca erau, erau mai ascunse cumva ca nu se vedeau la eco. Placenta bine-merci. Fac si TNS, bataile inimii foarte bune, contractii regulate cam la 7-8 min, dar doar 30-40% si nedureroase. A, si m-a internat pentru orice eventualitate, ca sa mai fac o eco a doua zi dimineata si sa fiu tinuta sub supraveghere. Doctorul meu urma sa plece in seara aia din Bucuresti, nu se astepta sa nasc chiar in cele 3-4 zile cat a lipsit el . Ei, socoteala din targ... stiti si voi.
Asa ca ma lasa internata si imi zice sa il sun imediat ce se intampla ceva si sa il tin la curent. Dupa vre-o 2 ore mi-a curs iar, dar cu destul de mult sange, umplusem brusc un tampon. Asa ca ma ia o doctorita la control si m-a chinuit groaznic. Mi se parea ca isi baga mana cu totul in mine, imi venea sa ma urc pe pereti de durere. Si dupa ce a terminat, cica e putin scurtat colul si permite indexul. Pune o asistenta sa imi ia tensiunea: 17 cu 11; pai dupa cat ma chinuise acolo... Imi face o injectie cu Nospa, dupa vre-o 15 min tensiune 15 cu 10. Nu mai stau mult in pat ca brusc ma trezesc intr- o mare balta de sange si lichid; aproape ca era tot patul plin, si eu din cap pana in picioare! Si era mult sange. Sunt luata repede de mana si cu un etaj mai sus, teoretic cu destinatia sala de nasteri, dar era full acolo. Cat ma mai tin ei pe acolo, imi mai iau tensiunea, iar 17 cu 11. Imi mai face un control medicul de garda, iar cascade de lichid si sange curg din mine. Bataile inimii copilului deja erau foarte precipitate si se hotaraste sa mi de faca cezariana de urgenta, ca altfel moare copilul acolo.
Nu mai sta nimeni pe ganduri, sunt dusa repde in sala de operatie, semnez ca sunt de acord si incepe. La 17.55 se naste Aida Maria . Nu a tipat din prima pentru ca inhalase sange, dar dupa ce au aspirat-o si-a dat drumul si a respirat bine. Eu ma cam speriasem ca nu aud nimic, am intrebat daca e bine dar m-au linistit ca e ok. Tot timpul doctorul era foarte glumet, imi zicea la un moment-dat ca de ce nu or avea femeile un fermoar pe burta, ar fi mult mai simplu .
Concluzia in urma operatiei a fost ca mi se dezlipise placenta, probabil se sparsesera niste vase de sange din cauza tensiunii si de aici hemoragia puternica.
Si cam asta a fost, dupa aia am stat noapte la reanimare, asteptam cu nerabdare sa imi simt picioarele, le tot ciupeam si nimic, incercam sa le misc, si intr-un final incercarile mele au incept sa aiba drept efect faptul ca ma zguduiam cu totul de la mijloc in jos, dar nu simteam ca m-asi misca, ci parca era cutremur . Si a doua zi dimineata m-au pus sa ma ridic din pat; am ametit instantaneu - cadere de tensiune. M-au lasat sa mai stau in pat, mi-au adu nistebranzica de vaci, dar dupa 2 inghitituri mi-a venit sa vomit si era groaznic pentru ca nu imi puteam incorda abdomenul. Dar ceva mai tarziu mi-am revenit si am putut merge sa imi vad comoara . Dupa asta refacerea a fost foarte rapida.
A, si tin sa spun ca ma asteptam sa fie mult mai nesuferita asistentele, din cate auzisem, dar erau nuele chiar foaarte simpatice . Mai ales cele de la nou-nascuti, erau dornice sa ajute o proaspata mamica si nici nu acceptau bani. Doctorul meu, cand s-a intors la spita, primul lucru pe care l-a facut a fost sa se intereseze de mine, m-a cautat prin spital, ca nu eram in salon ci in sala de alaptare, imi hraneam puiutzul .
Si cam asta a fost, stiu ca nu e la fel de nostima ca povestile altora dintre voi, nu a fost natural cum asi fi vrut, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine si ca am acasa o minune de fetita sanatoasa, frumoasa si mancacioasa .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tiberica, felicitari mamico!
Karina, bine ai venit pe lume!
Sa ai parte numai de fericire si bucurii!

Ruxandra, ce facusi mei, ma bagasi in poezica Darei ?

Cristina, nu-mi dau seama daca s-a mai lasat burtica. Faza e ca inca nu am nici un semn . Cat despre camera copiilor, da, am vrut sa o facem cat mai vesela .

Map,
bebe Luca e un deliciu ! Si imi plac mult pozele in care sunt amandoi copiii.

Tecky, uite o sa-mi rog sotul sa caute pozele de la botezul cu 2 nasi, sa ma uit daca erau 2 lumanari si cum au stat. Numa sa mai apuc inainte sa nasc .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Two days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

da io ce sa fac daca esti omniprezenta?????
si daca fata zicea ca o sa nasteti impreuna, sau cel putin asa spera ea...Sa pun un X in loc de nume???
si la TIBERICA esti!
e de rau???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ioana ca tot ai amintit de pepene...mai am in frigider, merg sa-l devorez...

Cami 39s+, cu ????????

AMR maxim 4 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ruxandra, nu-i mama de rau ! Chiar ma simt magulita de atata atentie! Si abia astept sa-mi citesc poezica mea proprie si personala !

Didi, ba e foarte frumoasa si povestea ta . Ma bucur nespus ca in sfarsit ai scris-o.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Two days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput