Gradinita Mini Terra si Junior

Gradinita Mini Terra si Junior | Autor: letitia maria

Link direct la acest mesaj

Ce stiti despre aceste gradinite ? Nu prea am gasit multe informatii vis a vis de ele si am sperat ca unii dintre voi aveti copiii inscrisi aici si ma puteti ajuta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolaki spune:

Care gradi Junior ca sunt doua: una in sectorul 6 si una in sectorul 6?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Gradinita Junior cu sediul in aviatiei ma intereseaza. Poti sa ma ajuti cu niste informatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu am fetita la Junior, in Aviatiei, de un an. Fetita face 3 ani in oct, a "intrat" la gradinita la 1 an si 11 luni, la grupa "Voinicel" (grupa mica, nu mini).
Sunt multumita, in general. Miss este foarte draguta, programul e frumos, gradinita e frumoasa, spatioasa, se gateste acolo (f f bine), au optionale incluse (fac pictura, dans, gimnastica).
Ce nu imi place: nu au curte (au ceva vizavi de cladire dar nu e propriu zis un spatiu de joaca, mai mult un teren viran). Bine, ei zic ca suntt aproape de parc si merg acolo, dar pentru parc ii duc cu masina pe copii (e totusi ceva de mers pana acolo).
Taxa e mare, mai mare decat la alte gradinite similare. Bine, avantajele lor sunt clare: sunt gradi acreditata si nu doar autorizata de catre Min. Educatiei).

per total: Alexandra a fost f bine ingrijita acolo, s-a atasat de educatoare si de colegi, i-a mers bine.
Eu in toamna o mut, dar nu din vina gradinitei. Noi stam relativ departe de gradinita, ea merge cu bus-ul acum. I-am gasit o gradi langa casa, cu predare in germana si ma avantajeaza mai mult. La Junior plateam 190 RON numai transportul, lunar. Si pleca in fiecare dimineata la 8, ceea ce era destul de dificil(se scula f greu dimineata). In plus, orele incep la 10 (la 9 de abia vin copiii, apoi iau micul dejun), deci cam 2 ore statea saraca pana incepeau activitatile.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Noi probabil ca o sa ne inscriem la miniterra, la grupa mica. Am vizitat-o saptamana trecuta.
Pe mine ma intereseaza sa-i tina la joaca AFARA iar curticica lor e rezonabila.
Nu-mi place cum ii transporta (10 copii in logan :) la circ, teatru etc si nu mi se par prea sigure scarile spre terasa-unde mai tin orele de dans cand e frumos afara, altfel cei de la grupa mica au clasa la parter.
Eu am vorbit cu educatoarea care a avut acum grupa mica, mi-a placut de ea. Cea care a fost asistenta la grupa mica o sa devina educatoare si vor sa mai angajeze pe cineva ca "asistent" la grupa mica-sunt 10 copii cu educatoare si "asistenta". Transportul il vor asigura anul acesta doar spre zona 1Mai, cum spuneam nu au decat un logan.
Ai vizitat gradinita? Cum ti s-a parut?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

Va multumesc mult de tot pentru informatii.
Din punctul meu de vedere este important si ca locul de joaca sa fie cat de cat acceptabil de mare si asta e problema cu gradinita Junior ca nu prea are.
Cu Mini Terra transportul cu loganul ma cam pune pe ganduri. Cum incap 10 copii de fapt? Eu stau pe mosilor, sa inteleg ca pentru zona noastra nu se asigura transportul ...
Banuiam ca nu exista gradinita perfecta , dar una care sa aiba un pic din toate nu exista ? Am vazut cateva gradinite dar in afara de Butterfly din Aviatiei nici una nu mi-a placut .La Butterfly nu aveau decat un petec de curte intre ziduri , asta ca sa nu ma bucur prea mult. Maine merg sa vad Mini Terra si Junior dar mi-a mai pierit din entuziasm.
Ce gradinite mai aproape de zona mosilor mai stiti care merita vazute?Trebuie sa ma hotarasc pentru o gradinta ca mai e un pic si se face septembrie.

Mergi la inceput

Eu stau pe Maica Domnului unde se termina Lizeanu. Ideea era ca daca sunt mai multi copii intr-o zona a Bucurestiului se poate lua in discutie si transportul, dar in momentul de fatza nu au copii care vin din zona Circului, Obor etc.
Eu am pe lista si Disney, destul de aproape de Mosilor si au si curte. Inca nu am vizitat-o.
Da-mi si mie un PM eventual dupa ce vizitezi miniterra, sunt curioasa ce impresie iti face. Si mai ales daca stai de vorba cu miss care o sa preia grupa mica, eu am vorbit cu Olivia- mi-a placut de ea, dar o sa fie la grupa mijlocie din toamna.

Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Dragelor, vreau si eu sa va stiu parerea despre Mini Terra, mai ales daca veti avea ocazia sa vorbiti cu educatoarea care va intra la grupa mica anul acesta. Eu am vb doar cu directorul educational, mi s-a parut o educatoare ft serioasa, dar ia grupa pregatitoare...PM sau aici, cum doriti voi, numai sa imi impartasiti impresiile! Noi stam prin zona Circului...inca nu ne-am hotarat ce gradi alegem...desi am vazut pana acum muuuulte (vreo 9, cred)

Mergi la inceput

Amethyst-acum am vazut mesajul tau, i-am scris Letitziei pe PM, ieri ne-am inscris la miniterra. Educatoarea de la grupa mica-am vazut-o si eu abia ieri-se numeste Angela si e exact ce imi doream pentru Patricia. E foarte tanara, fara fitze, calma si blanda. Mie mi-a inspirat multa incredere. Eu asta vreau pentru ca Iepuretele se cam sperie de cei care vorbesc tare, rastit etc . Intr-un timp se lipise foarte tare de o tipa de la un loc de joaca care era in genul Angelei, deci sper sa se inteleaga bine. Acuma ce sa zic, cel mai bine mergi si vezi exact cum sta treaba, depinde si de firea copilului, poate ca unora le prinde bine cineva mai sever, dar eu stiu clar ca pe a mea numai cu vorba buna a lamuresc sa asculte, asa ca...ne-am inscris.
si noi stam tot in zona Circului, NU asigura transport spre noi dimineata. Au o singura masina si merge spre zona 1Mai, ca sa ajunga apoi la noi s-ar face prea tarziu. Daca vrem intoarcerea de la program mediu mai vedem cati copii se aduna.
Patricia merge maine prima data- o s-o duca bunicul si incercam sa o lasam cam 2 ore, sa vedem cum e.
Daca vizitezi gradi sa-mi zici si mie ce impresie ti-a facut.

Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Buna, Fran,
Eu am vazut Mini Terra si mi-a lasat o impresie buna, chiar foarte buna, in comparatie cu ce vazusem pana la ea. Deocamdata, Mini Terra este pe shortlist-ul meu,alaturi de alte doua gradinite pe care le-am vazut ulterior, dintre care voi alege cat mai curand. Cu alte cuvinte, e in primele 3, din cele 9 gradinite vizitate.
La Mini Terra mi-au placut multe, mai ales sistemul step-by-step prin care ii "rotesc" pe copii la fiecare activitate.
Nu am intrebat atuci, grupa mica e formata din copii de 2-3 sau 3-4 ani?( Eu nu am apucat sa vorbesc cu domnisoara Angela...nici eu nu vreau o educatoare "tzepoasa"!)
Din punctul meu de vedere, e o gradinita buna si nu veti (vom) regreta alegerea facuta.

Mergi la inceput

Azi a fost prima zi de gradi. A dus-o bunicul si a lasat-o cam 2 ore. La plecare a declarat ca mai vine, se pare ca totul a fost ok si i-a placut. Impresii directe nu am ca a adormit in masina in drumul spre casa:)-se trezise de la 5,30 de dimineata.
Cred ca in grupa mica sunt cei intre 2-4 ani, care nu au mai fost la gradi dar pot sa-si poarte oarecum singuri de grija-conditia de primit la gradi nu e varsta ci sa poata sa se faca intzelesi si sa nu poarte pampers. Patricia are 3 ani si 2 luni si nu a mai fost la gradi, ea chiar e candidatul ideal pentru grupa mica, daca pot sa zic asa. Dar daca copilul a mai mers la gradi, sau e mai avansat ca sa zic asa, cred ca dupa 3 ani il accepta si la grupa mijocie. La mijocie educatoare o sa fie Olivia.

Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput