Gradinita Mini Terra si Junior

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmethystRain spune:

Buna,
Ma bucur ca ati inceput cu bine viata de gradinar. Si fetita mea are 3 ani si aproape 2 luni, e independenta si vorbareata; eu nu ma grabesc spre grupa mijlocie, are tot timpul
Inca nu m-am decis asupra unei gradinite, dar inclin spre una germana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolaki spune:

Letitia maria din punctul meu de vedere spatiul de joaca nu conteaza atat de mult caci copii nu stau mult afara mai mult de o o ora nu ii tin pe copii afara.Pe timp de vara se organizeaza activitati extra sscolare si avan in vedere ca toamna si iarna copii nu prea ies afara decat in zile mai insorite fara vant,iar daca gradi are curte mica nu-i nimic educatoarele oricum nu scot toate grupele in acelasi timp afara, imagineazati cat de mare ar trebui sa fie spatiul de joaca pentru 50 de copii.Din experienta mea curtea este irelevanta deoarece copii petrec putin timp afara.Oricum va doresc bafta si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitia maria spune:

pana la urma ai dreptate nikolaki cu ce spui .daca o gradinita le cam are pe toate in afara de un spatiu de joaca generos de mare , nu merita sa ma cramponez de asta ... acum ramane sa ma hotarasc care din gradinitele pe care le-am vazut , mi-a placut suficient de mult pentru ca problema asta sa nu mai conteze.

Mergi la inceput