Scandinavii... se intoarce (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Hello, hello!
Super Aca, avionu maie.....a mea nu are inca avionu in vocabular, va admir ca ati plimbat-o atata si ca sunteti asa mobili! mai discutam noi in toamna...eu as cam planifica 3 luni la Paris, numa sa iau o bursa ce-o vanez de mult timp dar am fost ba gravida, ba cu bebe mic. Si as vrea sa vina si cateii si purceii cu mine...insa domnu se lasa greu.
Poate va sun sa il convinga Alain

Miha, Sofia merge la 7 ani la scoala. M-am gandit ca e mult prea mica la 6 fix. Pai daca era nascuta pe 16 sept in loc de 11 nici n-ar fi primit-o, deci clar e prea mica. Din punctul asta de vedere ambii mei copii nu risca nicio controversa, merg la 7 ani punct
Eram sigura ca Diana o observe chestii de genu asta....ooof, pacat de tarisoara noastra ca-i frumoasa....

Pai mara...succes! saracuta de tine....eu am niste dinti strambi rau, si as vrea sa-mi pun aparat din ala permanent

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

pur si simplu...asa ceva....
E vineri,maine e simbata
Adica haideti,scoateti sticlele alea:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

la mine in casa sunt vreo 28 de grade asa ca numai sticla mai lipseste...

mihaela, tudor nu prea asteapta sa mearga la gradinita. ii e dor de un singur baietel, eric, dar nu-l va mai revedea pentru ca el merge la scoala de anul asta.

petrecere frumoasa va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rayu, injura-ma, sunt o sinistra. Azi noapte la 2 n-am mai rezistat manelelor ce rasunau dintr-o masina in spatele blocului si am sunat la 112
Deznodamantul nu-l stiu, pt ca nu-i vedeam, erau dupa un gang, nu stiu daca au incetat datorita politiei sau nu:))
Insa sotu zice ca dupa o ora iara canta acolo ceva...mai incet, suporotabil ca decibeli, deranjant doar pt urechile care savureaza alte muzici;)))

In rest, sa petrcem! Maine merg la 2 Mai , promit sa ma destrabalez si pt voi:D. ca va fi mare gasca acolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

ajunseram la buda-peasta
daaa, s-a dat iar Aca cu "aionu" (adica "aioanele" ca schimbaram 2) si desi parea ca nu-si mai aminteste mare lucru din calatoriile anterioare totusi cred ca avu o senzatie de déjŕ-vu ca nu s-a aratat prea impresionata. Ba chiar a tras si un pui de somn. Se pare ca au ramas totusi in subconstient ceva urme ale vacantelor, daca ma gandesc bine asta a zburat in primii 2 ani mai mult decat mine in primii 30, basca 2 traversari de ocean.
Si acilea e f cald, noi facuram doar o tura de recunoastere pe langa hotel. Ne repeziram evident la prajiturile de la www.gerbeaud.hu/" target="_blank">gerbeaud dar fuseram dezamagiti, o sa mai incercam si la pomi mai putin laudati. Fuseram apoi la un restaurant "specific", unde bineinteles ca era si un taraf. Alin se bucura cand ii vazu, credea ca o sa asculte muzica traditionala ungureasca sau vreo tiganeasca ceva... si cand colo aia se apucara sa cante Claude François (ala cu "comme d'habituuuudeee"...). Alin nu mai zicea apoi decat "quelle horreur, quelle horreur" ... pana cand mai venira niste italieni la masa alaturata si "taraful" o dete pe O sole mio
aaa, da'sa vezi ca maine e ziua lui si iote ce gasi de petrecut lawww.sirlancelot.hu/site.php?lang=en" target="_blank"> astia (fara taraf, doar muzica medievala si batai cu buzduganele printre mese). Cica se mananca cu mainile , asta trebuie sa-i placa lu Aca

Sabina, pai va asteptam la Oras, ar fi super daca ati veni. Da' de ce nu ar vrea domnu sa vina, care ii sunt motivatiile?(ca sa le putem demonta)

rayuela, pai noi suntem p'acilea, tu lipsesti nemotivat
Da' varu nn pe unde o mai umbla? il trimisera katiusele in georgia??

mai viu io ca vaz ca intradevar merge wifiul in hotelul astora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica!!

Hai ca aparu soarele si pe la noi; nu-i chiar de 28 de grade, da' merge de-un gratar; deci scosei coastele de la congelator!!! O sa ne luptam cu ele ca lancelotii aia de la Budapesta (by the way, cind am deschis siteu', crezui ca e-un joc :-))
Si La Multi Aaaani, lui Alin (mi-a trebuit ceva, sa-mi dau seama ca nu de xeno vorbesti!!!)

Sabina, petrecere frumoasa la 2 Mai!! Macar statiunea asta ramase asa cum fu odata, sau se transforma si ea ca Vama Veche?? Ca acol' sa vezi solfegii insuportabile!!!

mara, ouuch...da' stiu ca esti curajoasa. Io nu m-as fi lasat pilita din considerente estetice, nici sa stiu ca joc miine la Hollywood . Vazui niste kituri de albire a dinitilor si ma gindesc sa-mi cumpar si io unu'...da' mai intii sa-mi fac un periaj!! Asta, parc'-ar fi ma suportabil, nu??? :-))

Rayu, sticle n-am, da' ma duc acu' sa cumpar!!

Va pupez, un weekend merveioz, mai ales pentru cei care incep luni scoala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziulica buna!

Sabina, distractiune placuta! Sper ca pe la 2 Mai n-o sa aveti parte de manele...

dorulets sa-ti traiasca Alin'ul ! Distractie faina in lumea medievala. Noi fuseram in Florida la ceva asemanator...e fain.

lil' multzam de urari! Nu stiu cat de fain va fi we, poate maine...ca azi se anunta numai plooooooi...si sunt 16 grade . Pofta la rontzait coaste . Io o sa-mi folosesc oala minune, o fac pe ea bucatareasa shefa .

rayu, asa cevaaaaaa .

Hai pumpici in .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Stiati ca azi diva implineste 50 de ani???

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matei123 spune:

Doruletz, am "cŕzut" din întâmplare peste acest forum, nu stiam de existenta lui, noi suntem cei cu copiii în jurul lumii, vŕ transmitem tuturor salutŕri din Cusco, Peru, si minunate vacante !!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

uffff, hai ca reusii sa folosesc butonasele, acu deja imi palpaie si ultimu neuron ramas in functiune.

Io de azi sunt in minivacanta pana marti (io vinerea nu mai lucrez -iote asa!- si luni e sarbatoare acilea) insa, cum spusei, ritmul asta de viata (saptamana care trece greu in asteptarea weekendului care trece cu viteze ametitoare) incepe sa ma enerveze din ce in ce mai tare asa ca incep si io sa visez serios la o calatorie in jurul lumii de vreo cativa ani. Pe acilea a devenit aproape o moda, au aparut puzderie de siteuri despre familii cu copii plecati hai hui pe planeta. Uite ca am gasit si www.poraquiporalla.com/Pages/a0_Page_index_roumain.html" target="_blank">niste romani (familie cu 3 copii, dintre care cea mica avea ...www.poraquiporalla.com/Pages/r_noi_roumain.html" target="_blank">10 luni cand au plecat!) care fac chestia asta, daca aveti timp sa iesiti din cotidianul metrou-birou-asternut si sa cititi aventurile fameliei asteia, sunt cu adevarat fascinante. Sigur ca la inceput ideea pare o nebunie insa dupa vreo catva timp de reflectie e inevitabil sa nu te intrebi: "In fond, de ce nu"?

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

matei 123, bine-ati aparut pe Desprecopii. Cred ca mai toti de la subiectul asta am aruncat un ochi, asa cu jiiiiind, la intreprinderea voastra!! Io una va urez succes si va astept sa mai scrieti una alta de pe ici pe colo :-))

Primele 10-15 mesaje ale noilor membri sint moderate; dupa aia posturile vor aparea in timp real!!

Mergi la inceput