Scandinavii... se intoarce (5)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrada spune:
Mirela, frumoasa foc medievala mica.
Lila si eu sharepoint dar numa extrag documente altceva nu stiu, sorry.
Asa e Sanibel, era Amelie...
Am lista si hartile cu primele 10 bulanjerii din Paris, stiu sa cer pateul politicos creca sint gata,
Pup, miine plec,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada Mirela, frumoasa foc medievala mica. Am lista si hartile cu primele 10 bulanjerii din Paris, stiu sa cer pateul politicos creca sint gata, Pup, miine plec, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu |
Calatorie placuta si pofta buna la pateu! Hai ca-ti cer mielu' dupa ce vii de la Paris
vorbe de copil...
Hobby
Andrada spune:
Iertare Mihaela!! ym cu mirela cind scriam mesajul. Culmea e ca il mai scrisesem odata ieri si n-a aparut. Poza mi-a adus aminte de o carte cu povesti cu zine de cind eram mica.
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
mihaela_s spune:
Andrada . Ma bucur ca ti-am adus aminte de povesti cu zane .
vorbe de copil...
Hobby
mara03 spune:
naziua!
la noi e o caldura insuportabila. si eu care credeam ca am scapat de canicula.
mihaela, noi nu am facut facultatea la bucuresti; amandoi am facut-o la cluj, dar ionu' cum a facut actoria mergea la festivaluri destul de des. si dupa facultate a stat un an in capitala, a fost angajat la nottara.
tineti-mi pumnii ca zbor imediat la dentist...
pa,pa
Sabina spune:
Andrada, drum bun! s-aveti fun acolo!
Of, Tatic, te invidiez! si pe toti asta care ati cumparat/renovat. Ne asteapta asa ceva...si-mi lipseste curajul :(.
Mihaela, si cum i se pare Dianei Suedia acuma? face diferentele intre Ro si acolo?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Mara, gata cantatul frezei?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
doruletz spune:
nseara
de fapt io venii sa zic ca plec
sabina , fu ziua ta? Io sunt cam defazata cu evenimentele in ultimul timp... La multi ani, sa fii fericita!
mara, mi se facu si mie dor de Bucuresti citindu-ti povestea. Adevarul e ca si mie orasul asta a inceput sa-mi placa cat de cat doar in momentul in care l-am vazut cu ochi de turist:)
rayu , pe noi nu ne chemi la speriat vecini?
Cum spusei, plecam si noi maine "cu aionu maie la buda-peasta" ... da' mai viu io si d'acolo ca intelesei ca suntem dotati cu wifi
mara03 spune:
buna dimineata!
eu sunt cam somnoroasa zilele astea la serviciu pentru ca ma trezesc de cateva zile la 5.30 sa vad gimnastica de la JO. ne-au cam luat-o inainte chinezoaicele si americancele. azi a castigat concursul la individual compus anastasia liukin. a meritat pe deplin. poate mai luam ceva medalii in finalele pe aparate, dar e evidenta diferenta de valoare. sandra izbasa ce mai tine pasul, dar nu a fost intr-o forma prea buna la competitia asta. sa speram ca fetele astea tinerele o sa faca treaba mai buna la olimpiada de la londra...
sabina, freza canta in capul meu de cateva luni, si va mai canta vreo cateva saptamani. m-am complicat enorm cu dintii astia. de exemplu am avut in fata un dinte operat care incepea sa se ingalbeneasca. si m-a innebunit dentistul in asa hal incat am ajuns sa-mi pilesc ambii dinti din fata si sa-i imbrac, doar din motive estetice. asta e! o sa am un zambet cuceritor dupa...;-)))
doruletz, drum bun cu aionul maie si vacanta frumoasa sa aveti.
pa pa
mihaela_s spune:
'neatza!
dorulets, pai era si cazul...sa apari si sa pleci . Calatorie minunata, sa-mi spui daca vei gasi haboshu 'cela...
mara, scuze pentru incalceala intre Cluj si Bucuresti. Parca undeva asa departe, imi aminteam ca am vorbit noi despre asta si nu Bucurestiul fuse orasul studentiei voastre, dar am zis ca nu ma mai tine memoria.
Tudor asteapta sa inceapa caminul? E si el la fel de dornic de copii ca Silvia?
Sabinuts, Diana ar fi venit cu noi acasa daca se putea, ii era tare dor de locurile astea. Cand ne-am intalnit in oras alaltaieri a sarit de gatul meu si mi-a zis: ce bine e acasa maaaamiiiii! Ieri a fost "ghidusha" pentru rudele din Ro, dar de azi e in elementul ei: intalniri cu prietenele, merg la plaja si baie in mare...desi sunt 18 grade aici...
Diferente...nu am intrebat-o dar am remarcat un lucru: mi-a zis intr-un magazin ca abia a asteptat sa vina inapoi sa poata pune mana pe orice marfa, sa poata incerca orice haine doreste fara ca cineva sa se uite urat la ea...fara "gardian" la cativa pasi langa ea...care sa se uite urat sau chiar sa-i spuna ca nu are voie sa atinga.
Am tot vrut sa te intreb...dar banuiesc ca ai fi zis tu...Sofia incepe scoala anul acesta? Sau mai copilareste un an?
tatic, tzuka Grecia si din partea mea, bine? Spune-i ca mi-e doooooor tare de ea! Contzed placut sa aveti!!!
'lil, we mult dorit de pauza?
Un we minunat va doresc!
vorbe de copil...
Hobby