Educatoare la domiciliu(l) copilului

Educatoare la domiciliu(l) copilului | Autor: Mmmaria

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu daca cineva a practicat metoda asta (adica sa angajeze o educatoare ca sa vina la domiciliu si sa se ocupe de copil / copii) pentru cateva ore. Si daca da, cum a fost. Dezavantajele le cam presupun, avantajele ma intereseaza mai mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy2007 spune:

draga mea gradinita reprezinta piatra de hotar in socializarea copilului,reprezinta desprinderea de familie ,incepe sa devina independent si sa aiba initiativa in grup de copii. in gradinita i se formeaza deprinderi pe care acasa nu ai cum sa i le formezi deoarece mama vine in intampinarea nevoilor copilului si fara sa vrea il impiedica sa se dezvolte.
ceea ce crezi ca ar putea face o educatoare cu un copil acasa poti face si tu! (ASTA E SINGURUL AVANTAJ CRED) sa-i dirijeze cunoasterea citindu-i si aratandu-i cat mai multe lucruri si punandu-l sa ti raspunda la intrebari cheie: ce s-ar intampla daca?
DAR sustin ideea ca cel mai bine se dezvolta si invata in gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Scopul gradinitei e mai mult de socializare, integrare in grup, decat de invatare (nu neg ca invata f multe lucruri, dar asta pot face si cu mama/bunica/bona). Daca puiul tau nu are probleme de sanatate care sa-i impiedice integrarea intr-o gradinita, sfatul meu ar fi sa nu-l inchizi in casa, la meditatii, de acum.

Mergi la inceput