Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am si eu o brosurica despre asta, dar nu stiam cat costa. Nu e chiar mult, nu? Mi-ar placea si mie sa am o amintire.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

350$ nu e mult deloc si Cd-ul il ai mereu. Cand am fost la spital erau acolo multe poze 3D cu bebei, se vede foarte clar, erau si 2 gemeni intr-o poza stateau asa frumos unul satea in fata cu mana la ochi si celalat in spate cu mana in gurita, erau asa draguti.Nu mi-am luat ochii de pe poza aia cat am asteptat la eco.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

prezent la schimbul 2!

Am citit din urma, incerc sa raspund la ce iti mai amintesc, dar stau cam prost cu memoria.

Pentru fetele noi: bine ati venit si sarcini usoare pana la capat!

Naty, concediu placut la mare!

miereamara, si noi avem mag rusesc in zona...de fapt sunt chiar 2...au inclusiv ziare romanesti, vechi de o sapt ce-i drept.
Eu nu am auzit de nici un Peace of Mind inca, dar cred ca e si devreme...nu am vb cu doctorita despre nastere inca. Poate mai incolo, este timp.

Daiopri, Alex al meu intelege tot in romana, doar ca nu vrea sa vorbeasca..la fel ca la tine, noi vb cu el in romana, el raspunde in engleza..Acum ca sunt bunicii pe vara aici vad ca vb mai mult romana, n-are incotro.
De ce teste genetice vorbesti? dry test-ul = DD = early screening, exact cum zicea si miereamara.

La eco 3D la 13 sapt poate vedea sexul, dar n-o sa-ti spuna pt nu e sigur. Aici asteapta pana la eco morfologica de 20-22 sapt ca sa fie siguri. In plus, mai exista o problema, in general la chinezi(nu toti, dar multi dintre ei), dar si la alte natii care daca afla ca au fata avorteaza. Ei daca se intorc in China nu pot inregistra decat 1 copil (maxim 2 daca ambii parinti au fost singuri la parinti) si atunci prefera baiat. Asta e inca un motiv de a nu se comunica sexul decat cand e prea tarziu de avort. In Canada asta cu chinezii si avorturile cica e si mai si ca in State.

Carmen_Marieta, ciorba cu perisoare e preferata mea...mi-ai facut o pofta, offf...mai am pana ajung acasa sa o pot face..sau poate in weekend, dar sigur o fac

Eu am eco fi dry testul marti. Cica pe langa poze imi da si inregistrarea cu bebe pentru acasa, pe DVD, de abia astept. O sa fie 2D, doar eco morfo de la 20 sapt va fi 3D.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

O sa ma interesez si eu de asigurarea asta, deocamdata nu mi-a zis nimeni de la cabinet de asa ceva...dar oricum nu se inghesuie ei sa zica prea multe...e cam enervant cu asigurarile astea medicale, eu de o luna tot astept ceva raspunsuri de la ei si ei se fac ca ploua...
Acuma termin si eu cu luna a 11-a, de-abia astept sa trec peste greturile astea...puiul meu e mancacios mare, ca dupa juma de ora de infulecat la greu iar mi-e stomacolu gol....11+
P.S. merci de info despre teste, acuma inteleg mai bine ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris30, ai primit rezultatele de la DD test?

crisspoliss, tu in ce stat stai?

11+

Mergi la inceput

In California, langa Berkeley
11+
Apropo, cat timp dureaza pana sa iti dea rezultatele de la DD? cateva saptamani? eu il fac luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

La mine a durat o saptamana pana mi-au dat rezultatele.

Anca...wow nu stiam de faza cu chinezii, stiam ca in India nu se spune sexul copilului din acelasi motiv pt ca vor numai baieti, dar ....mi se pare aberant sa renunti la copil pt motiv ca este fata.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

ei, e alta cultura la ei...eu chiar mi-as dori o fetitza :)
Dar e adevarata faza cu avorturile, si eu am auzit de asta..din cauza ca femeile nu sunt prea respectate acolo, plus ca inca mai exista sistemul cu zestrea fetei, daca ai fete platesti sa le mariti...si mai ales in India, stiu ca e important ptr ei sa fie cineva care sa-ti poarte numele, iar cand parintii sunt batrani baietii sunt aceia care trebuie sa aiba grija de ei. Am citit saptamana trecuta pe BBC despre un cuplu in India care au nascut gemeni la 70 de ani, ca vroiau sa aibe un baiat..si drept, unul;l dintre gemeni a fost baiat, dar si-au epuizat toti banii pe tratamente...
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Raluca, si eu cred ca o sa fie bine cu BB al tau. Stai linistita, in special si daca doi Dr ti-au spus la fel...de fapt pe DD si pe Dry Test si TT scrie ca NU au valoare de diagnostic, asa ca...da-i inainte si fiti exact cum ai spus tu: OPTIMISTI si INCREZATORI!

Claudi@, Bine ai VENIT! M-am uitat si eu peste pozele lui bebe Tony si peste cele de la nunta...si m-au emotionat...fundalul celor de la nunta este exact melodia cu care am deschis noi nunta, eu si sotul meu

Legat de sexul bebelusului, eu cred ca pe la 16 sapt ti se poate spune cu o probabilitate destul de mare. De exemplu la mine, la primul BB, la 16 sapt. Dr.Herghelegiu a zis ca este 95% fata! ...si asa a fost.

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca luni a sa am rezultatele finale, de fapt luni il sun pe doctor si cred ca ma duc sa iau si o copie cu rezulatetele.
Eco morfo la 20 saptamanai e 3D???? esti sigura??.
Chestia cu avorturile am auzit-o si eu tot la indieni, pai daca raman fara fete cine le mai face copii in viitor.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput