Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

quote:
citat din mesajul lui Naty

Fetele, eu INTRU IN CONCEDIU pentru 2 saptamani !!!
Luni dimineata plecam la mare pentru 10 zile. De abia astept.

Sper sa va gasesc pe voi toate si pe bebicii vostri sanatosi.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 12+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Naty, si eu plec JOI (17 Iulie) la mare!! La Neptun-Olimp.
Tu unde? Poate ne vedem

Alina15+

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

cris30, nu in toate cazurile e 3D. Eu am intrebat doctorita daca se poate face 3D la eco morf de 20 sapt si mi-a spus ca da, in cazul in care asigurarea acopera. Am sunat la asigurare si mi-au zis ca da, acopera eco 3D.
Cei de la eco cica incep cu 2D pt anumite masuratori se fac mai bine in 2D, dupa care schimba pe 3D, care din auzite cica e un adevarat spectacol pt parinti. O prietena de a mea si-a facut deja appointment pt 3D la 20 sapt si e o programare de 1 ora si jumatate pt ecografie, deci dureaza.

si eu auzisem si de indieni, ca au aceeasi problema cu fetele...cred ca depinde si din ce casta fac parte....la chinezi e mai grav ca nu au voie sa aiba decat un copil inregistrat legal (doi, daca ambii parinti au fost singuri la parinti), asta daca se intorc in China...mi se pare de speriat oricum...asta e, culturi diferite, societati diferite.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Si tot la indieni am vazut ca au un obicei tampit, arunca bebelusii de pana la un an de la inaltime, cica le poarta noroc.Saracutii de ei erau asa speriati toti plangeau cand ii arunca, cadeau pe o plasma moale, puteau sa-si rupa un picior sau o mana ca sunt tare fragili la varsta lor.Ce fel de cultura sau religie o fi asta nu stiu.

Daca va mai amintit si de fetita cu 8 picioare tot din India, au operat-o si acum e bine se poate bucura si ea de viata.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Chiar am vazut documentarul de curand pe discovery health...si ma intrebam cum a progresat fetita...saracuta de ea.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Pai mama lor ca m-au ametit deja. First trimester screening se numeste asta, si ma costa 500. Acuma eu am inteles ca e 3d, si ca imi da poze si disc eventual. Parca asa mormaia dr mea, ca e fancy.
Anca, pai eu am crezut ca la voi nu e problema cu ce este. Doar astia de aici. Dar se pare ca nu. Vad ca pe site la ei scrie ca nu se fac analizele cu scopul asta si ca e cam devreme. Oricum pun sotul sa se uite bine, ca la primul el a vazut, da nu l-am crezut:) Macar sa fie 3d sa vad si eu ceva de data asta. Ei, de nu astept pana la cealalta, ca oricum dr imi zice ce este. Ca vede ca nu suntem din aia dusi cu pluta ci doar curiosi. Macar sa stiu sa ii zic lui fiu-miu ce am "mestecat":))
Mie mi se pare ciudat sa il intreb pe asta mic ce vrea, si apoi oricum e ce e. Ce sa-i zic dupa aia, mama ai vrut frate da nu e? Ca am asa un presimt ca nu vrea sora:))
Uraaa ieri m-am dat cu crema!!! A doua oara de cand am luat-o:) Oare daca nu am facut vergituri prea multe la primu am sanse sa fac acuma?
Nu am apucat sa raspund mai repede ca am avut o gramada de treaba azi. Si cand ma bucuram si eu ca e vineri…

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Da nu e gratuit first screeningul asta? sau ma rog, macar in parte...mie mi-a zis in state ca ma costa 95 de dolari, restul il acopera asigurarea...parca stiam ca e mai ieftin in Canada.
daca ma punea sa platesc 500 de dolari nu-l faceam

Mergi la inceput

Nu cred ca am vazut subiectul cu cremele..despre ce creme vorbiti? din alea sa ungi pe burtica sa nu ti se increteasca mai incolo? am auzit ca sunt bune alea cu unt de cacao...O prietena mi-a zis ca la ei in mexic e traditie sa te ungi si pe sani bine de tot in fiecare seara ca sa iti fie usor la alaptat mai incolo. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu din cate am inteles eco nu se plateste ci doar analiza de sange, nu stiu de ce. Asa ca e posibil sa-mi vina bill acasa.

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
12+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Crisspoliss, pai tocma asta e, ca in Ca mai tot e gratuit numai asta nu. Ca e aparut de vreo 2 ani, si e gratuit peste 38 de ani. I-am intrebat si pe cei de la asig noastre si tot cica nu acopera. Oricum o sa le trimit claim-ul dupa ce le fac.
Si, da, asa zice pe site ca vezi doamne, eco e gratuit:)
Asa am zis si eu prima data ca nu fac, dar eu chiar vreau sa stiu daca e bine copilul, apoi daca nu fac asta trebuie sa fac amnio, si tot citind de riscurile de pierdere de sarcina, mi-e tare teama. Eu am "muncit" mult la bb asta, si la varsta mea e cam ultimul tren… Asa ca, dupa ce m-am tot intrebat ce sa fac, ce sa fac, am zis ca daca pot evita amnio, si in principiul riscul sa pierd bb, sa incerc asa. Ca daca Doamne fereste de un ghinion ceva, nu imi ajung astia 500 sa imi pun mintile inapoi:))
Crème, da, de alea vorbim. Si eu tot cu ulei de cacao, dar nu ma indvrednicesc sa ma dau...

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Am inteles ca si uleiul de nuca de cocos e bun( se gaseste pe la magazinele indiene) sa te ungi pe piele usor, dar si masaj pe scalpul capului ptr relaxare...ca am o prietena indianca si ea isi unge copii cu ulei din asta pe cap aproape zilnic, cica e super sanatos...dar parerea mea e ca miroase cam tare catodata...desi daca e de calitate miroase bine. Dar sigur ai nevoie de cineva care sa te maseze, dupa ce ca ducem tot greul dupa noi, sa ne mai si masam singure????

Mergi la inceput