Sezatoarea canadiana (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

maru, si noi ne-am simtit extraordinar, de abia astept sa repetam figura. M-am gandit la voi, cand am dus masina la service aseara am vazut ca era blocata QEW, dar am sperat ca voi n-ati prins blocajul. Si la intoarcere de la service am avut parte de un foc de artificii superb la noi in oras, nu stiu cu ce ocazie, dar am tras masina pe dreapta si ne-am bucurat de vreo 10 minute de lumini fantastice. O incheiere perfecta pentru o zi minunata!
Ai un ID pe YM? Am o multime de poze, le-as trimite mai usor asa, ca pe mail o sa-mi ia o zi intreaga, imi dai un pm?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

draga Donia, am prins blocajul, care a tinut cam jumate din drumul pana la 403 W (jumate din drumul spre Hamilton) Dar apoi a fost liber si am zburat spre casa, am ajuns la 11 fara 10! Multumim inca odata! adresa de YM este ostachem@yahoo.com, dar dupa 6 sunt pe yahoo messinger, ziua folosesc meebo.com de la servici, ca sa fiu in contact cu copii acasa!

ma poti contacta pe mess pe adresa asta ca sa ne coordonam ceasurile pentru diseara!

Fetelor, am vazut la Donia niste suporturi de rufe bestiale de la IKEA asa ca prin septembrie o sa musinam si noi pe acolo, adica la IKEA, problema e daca la IKEA de Hamilton unde Donia a gasit suporturile, sau la IKEA din Vaughn (asa se scrie?) unde e un mall super bestial!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Nelia, mersi pentru BouClair, cred ca mai amin decoratiunile pina la salariul urmator pentru ca azi-dimineata tocmai am facut cadou politiei romane-pardon, quebecoase 150$ ; asta pentru ca vineri au pus o regula noua: interzis la stinga intre 7-9H pe o strada la mine in cartier, si azi stateau la pinda sa vada cine a vazut placa noua; si am incasat-o, aiurita cum sunt; tot calculez de azi-dimineata cite bluze si papuci imi lipsesc de banii astia:(((

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

CarmenBabybum sau cam asa ceva. Exista si la Maxi si la orice farmacie...Cred ca exista peste tot. Sunt din orez, si exista si o gama biologica.
Marc manaca de pe la 10 luni, ca el nu avea nici un dinte pana la 10 luni. Si manaca si acum.
Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim de laude la adresa copiilor.

Si pe noi ne amuza, cand nu ne enerveaza.

Magdone, cred ca iti trebuie o versiune mai noua de Picasa pe calculatorul tau.
Incearca sa instalezi o versiune mai noua.

Ica, asa e si Anca ba vrea rosu la ea in camera, ba vrea roz.
Dar ne topim de dragul ei cand seara la culcare, ne spune:
"C'est jolie ma chambre".

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Iaca ce m-am enervat azi... Multumesc pentru canadian safety... dar asta e prea de tot:
http://www.toronto.ca/health/baby_walkers.htm

De asta nu am gasit nicaieri premergator...
Of mai fetelor... cateodata imi doresc sa nu mai fie astia chiar asa de speriati de bombe. Mai mult ca sigur decizia asta a fost luata din cauza unor mamici idioate care si-au lasat copiii nesupravegheati.

Si... intrebare pentru voi. Nu stiu daca s-a mai discutat sau nu...
Voi sunteti de acord cu ridicarea vizelor pentru romani??? Mai sunt cateva zile si se pare ca se vor ridica vizele pentru Canada.
Daca se intampla si aici ce s-a intamplat in Italia... eu plec in Cayman Islands. Am zis.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
citat din mesajul lui mikiion
Donia: uite pe ce lucram eu la scoala, ca aveam si ora de informatica, la cursurile de franceza.....
http://www.polarfle.com/indexbis.htm

Multumesc mult, pare foarte interesant! O sa-l trimit mai departe.

matgravidut, stiu ca probabil nu raspunsul asta il astepti , dar mie nimic nu mi se pare exagerat in ceea ce priveste siguranta copiilor. Uita-te si tu, cade copilul din pat cu tine langa el, fara sa fii neglijenta. De ce sa risti ceva mult mai grav? Nu stiu, eu zic ca daca pot sa tai de pe lista un hazard din viata copilului, atunci o fac cu incredere.
Cu vizele... ar fi un stress mai putin si o cheltuiala mai mica atunci cand ne chemam familiile... dar cand ma gandesc la posibilele invazii de "intreprinzatori"...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Vroiam sa va intreb despre covoarele de la Ikea, cum rezista, cums e comporta in timp; eu am de gind sa dau azi pe acolo, daca tot este urit afara.

Mihaela, singura solutie pentru Tudor-sa vorbeasca limba romana (ca altfel intelegea tot intotdeauna, dar raspundea numai in franceza) a fost vacanta in Romania; acolo a descoperit pe pielea lui ca nimeni cu cade pe spate si nu-i raspunde la cerinte exprimate in franceza- asa ca a inceput s-o rupa romaneste; de atunci, de anul trecut a inceput sa vorbeasca si cu noi- e drept ca are si acum probleme cu genurile: camera meu, etc- dar eu tot il corectez.

http://www.floriinro.ro/

Ana ai gasit ceva la ikea? noi ne-am tot luat www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeamsSearch?storeId=3&langId=-15&catalogId=11001&searchType=product&pageNumber=-1&orderBy=score&category=%23%7EProducts&query=indo gabbeh" target="_blank">din astea, si suntem foarte multumiti de ele

tudor al meu la inceput nu voia sa mai vorbeasca romaneste; aproape 2 ani noi vorbeam in ro, el raspundea in engleza; cand s-a simtit confortabil cu engleza ( nu a avut esl la scoala unde a fost), ca este la acelasi nivel cu ceilalti colegi nascuti aici, a inceput sa vorbeasca iar in romaneste (cu greseli de gramatica, dar e romaneste)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
citat din mesajul lui matgravidut

Iaca ce m-am enervat azi... Multumesc pentru canadian safety... dar asta e prea de tot:
http://www.toronto.ca/health/baby_walkers.htm

De asta nu am gasit nicaieri premergator...
Of mai fetelor... cateodata imi doresc sa nu mai fie astia chiar asa de speriati de bombe. Mai mult ca sigur decizia asta a fost luata din cauza unor mamici idioate care si-au lasat copiii nesupravegheati.

Si... intrebare pentru voi. Nu stiu daca s-a mai discutat sau nu...
Voi sunteti de acord cu ridicarea vizelor pentru romani??? Mai sunt cateva zile si se pare ca se vor ridica vizele pentru Canada.
Daca se intampla si aici ce s-a intamplat in Italia... eu plec in Cayman Islands. Am zis.

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

da, da stiam de premergatoare, fetele mele nu au avut, dar a fost ok si fara
si poate deja stii ca din cauza a 10 mame iresponsabile de-a lungul a 10 ani, au scos si siropurile de tuse pana-n 2 ani

nu stiam de vize pt romani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, aia sint biscuitii, despre care a scris Mikiion. Se numesc Baby Mum-Mum, sint organici, din orez simplu i-am luat eu, dar mai sint si cu legume parca. Tudora din astia a mincat, dar nu organici, ca nu erau atunci, acum au aparut si tare ma bucur. De fapt, nu stiu daca biscuiti e traducerea in romaneste, sint de fapt gallettes/rusks de orez pentru bebelusi si copii. Papa cam 3 pe zi, ii morfoleste acolo in gurita. Eu inca mai iau biscuiti de la bebelusi si pentru cele mai mari, sint in forma de animalute sau rotunzi sau din astia de orez. Sint mai curati, cu mai putin zahar si unii dintre ei imbogatiti cu tot felul de vitamine si minerale, din alea care se gasesc si in cerealele pentru bebelusi. Si sucuri cind le mai iau, tot de acolo sau din raionul de organice din IGA. Tot de aici iau si cereale pentru alea (au mai multe feluri si sint integrale, cu mai putin zahar), orez, cus-cus, paste, sos de paste... Le mai iau compozitie de biscuiti si muffins, in care pui doar ceva lichid si ies repede si bine...
Magdone, pe site-ul asta stam si noi de ceva vreme incoace, eu cu Tudora, si cu bebe, ca e in brate la mine mai tot timpul si se uita foarte curios, dar pe el il atrage cel mai mult tastatura, cum o prinde, cum o pocneste...

Premergatoare - nici fetele mele nu au avut si nici Lisandru nu are, dar eu nu pling dupa ele, fetele au mers la 11 luni si jumatate amindoua si fara el. Si acum au iesit o gramada de alte jucarii in care copilul poate fi lasat, tot sub supraveghere bineinteles, ca sa-si mai faca si mami treburile. Dar gindesc la fel ca Donia, daca se spune ca nu ar fi bun ceva pentru copil sau ca exista cel mai mic risc, si se poate si fara, atunci scot riscul din viata noastra imediat, nu mai stau pe ginduri. Daca nu se poate fara si totusi sint riscuri, atunci din doua rele aleg raul cel mai mic.

Eu astazi i-am luat vitamine Tudorei! Se pare ca a luat un virus saptamina trecuta, toti trei sintem usor afectati, gitul si stranutam, dar ea de miercuri nu mai maninca nimic, e palida, are cearcane... nu se poate sa o las asa! Nu sint genul care sa insist cu mincarea, am un copil in extrema cealalta si stiu ca e rau si asa. Dar nici asa, sint tare suparata din cauza asta, maninca mai putin decit Lisandru. Ieri i-am facut un piure din mai multe legume, brinzica, un galbenus de ou, carne de pui taiata bucati mici si i-am dat cam 150 de grame de 4 ori pe zi... de fiecare data cind ii dadeam mincare lui bebe Fortat! Cu lacrimi in ochi, dar macar stiu ca a mincat ce trebuie. Nu o mai las asa, ma intorc la 6 luni, cind i-am inceput diversificarea. Ma ingrijoreaza aversiunea asta a ei fata de mincare, daca se supara un pic sau daca ma vede pe mine ca m-am suparat ca nu maninca... nu mai maninca nimic pina a doua zi. Nu are inca 13 kilograme, la 3 ani si un pic. I-am luat PediaVit, incerc cu vitamine, daca nu vad rezultate, ma duc la medic, dar de data asta nu mai plec pina nu se rezolva. Nu are forta nici sa mearga pe jos mai mult de 10 minute... Poate credeti ca sint paranoica si fac si eu ca mamele alea care se pling ca nu le maninca plozii si pe ei ii dai de-a dura, dar sa stiti ca e reala problema. Copilul asta maninca cu placere, de la un an si citeva luni (atunci s-a intimplat ceva si nu stiu ce, probabil prima viroza si inevitabila otita) numai lapte, fructe si inghetata. In rest, ciuguleste, daca e rugata sau chiar fortata!

Dar chiar si asa in toata supararea, hai sa va spun perla zilei:
- Tudora, te rog eu frumos, mai papa un pic din oul acela, ca uite ce palida esti din cauza ca nu maninci.
- Noooo, I'm not pali, I'm pink! Look! (si se pipaie pe fata ca sa-mi demonstreze). Dupa citeva minute: Snow-white is pali! (in ultimul timp da mereu vina pe altcineva...)

Si alta, de ieri, in timp ce minca un kiwi:
- Mami, ata ce-i? (imi aratase punctele negre din kiwi)
- Simburi.
- Nooop! Not sibui. I don't think so.
- Atunci ce crezi tu ca sint?
- Lot of cari (carii de la dinti).
Mai demult, acum vreo citeva luni cred, cind o spalam pe dinti, mi-a sarit inima pentru ca am vazut un simbure de kiwi pe o maseluta si eu nu stiam ca a mincat. Am facut aoleeeu si am pus-o sa deschida gurita, apoi cind am vazut ce era, i-am zis: ce m-am speriat, am crezut ca e o carie (stia deja ce sint, ca ii explicasem).

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput