Sezatoarea canadiana (96)
Raspunsuri - Pagina 5
carmen77 spune:
Mihaela, uite sitem de prindere: cumperi 2 din astea: http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/10037036 , apoi 2 din astea : http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/90079372 , si iti pui 2 perdele. Eu sunt mare, mare fan IKEA. Si a-propos, Nelia, uite tot la ei cam ce cauti tu: http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/40111204 . Selectezi culoarea orange.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel + Marc David
Ica 1975 spune:
Simona, ia' zi de VEET, ceara sau benzi pre-ceruite pe care le aplici ... eu de aparat sunt satula .... dar nici de mers la salon nu cred ca am bani ... poate peste fro' 25-30 de ani
Cge, cand plecati?
Ktrinel, am vazut aspirator la Corbeil, miele la ~400 cad, stiu ca spuneau fetele candva de marca asta ca ar fi buna. Noi am avut un robot de bucatarie Bosch in Rom de care am fost fff multumita, deci recomand marca cu incredere.
Ana, cum este piscina ?
Si eu caut mobilier+perdele si tot kit-ul ptr camera lui Christine, as vrea ceva copilaresc. Am vazut la Brick un pat si mobile accesorii insa erau cam scumpe raportat la calitate si patul cam inalt, ma gandesc can o cadea' din el ... la Ikea n-am incercat ... poate dupa ce ne mutam mergem sa vedem perdele, draperii, suporti de prins, corpuri de iluminat, as vrea un cos de gunoi din acela care se monteaza pe usa si ar mai fi bani sa avem . La Ikea perdelele si draperiile sunt gata facute?
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti!
Ica 1975 spune:
Uitasem, Miikon, tu spuneia ca Marc este racit, eu cred ca la ei la gradi este acelasi fenomen ca si la mine la serv, AC dat f tare, cand vii de afara unde este cald te simti super insa stand toata ziua .... se vad rezultatele ... stiu o mamica care ii pune maieu pe subt tricou fetitei din cauza AC de la gradi
Noi
Hilde spune:
Fetele canadience,
Am vrut sa scriu si aici mai demult ca sunt si eu mandra canadianca.:)
Asta ca sa ma introduc.
Ma grabesc putin acum, asa ca mesajul asta e pentru Nelia mai ales, care spune ca are probleme cu rinichii. Nelia, am vrut sa-ti spun ca mama mea a avut multe probleme cu pietrele, s-a chinuit multi ani. Pana cand a intalnit un doctor care i-a cerut sa faca teste de paratiroida. Paratiroida regleaza calciul in corp. Sunt patru glande. Mama mea a avut una marita si ca urmare nivelul calciului in sange era extrem de mare si facea pietre la rinichi. A scos glanda aia si totul a revenit la normal. Mergi la un doctor sa-ti faca test pentru hormonul paratiroidian. Poate asta e cauza si la tine. Si infectii poti sa faci datorita peitrelor.
Aveti grija de voi,
Va pup.
nelia spune:
Hilde, bine ai venit! Si multumesc mult! Da, unul din doctorii foarte buni din Romania (poate ca acelasi ca al mamei tale, mai stii), mi-a dat trimitere la un endocrinolog sau parca asa se numesc doctorii care se ocupa de glande... Problema este ca nu am ajuns nici in ziua de astazi, pentru ca am ramas gravida, am plecat din tara si de atunci si pina acum, adica de aproape 8 ani de zile nu am mai avut nici o problema. Acum in august cind ma voi analiza pe toate partile sa vad cum stau cu sanatatea, voi cere si o trimitere de genul asta. Multumesc mult!
Carmen, asa am si eu, numai ca batul meu e din lemn lacuit. Pe el am pus draperiile, iar cele subtiri, transparente, sin dedesupt, pe o teava de tabla, prinsa cu niste suruburi in toc. Asa am eu albe, dar cind le-am cumparat nu erau nici bleu si nici portocalii. Si sint si ieftine, imi permit sa le schimb. Multumesc!
Ica, eu pina la urma nu am gasit nimic pe gustul meu pentru camerele fetelor, decit daca le faceam la comanda (gen Neoset). Dar era prea scump pentru noi, mai ales ca nu avem casa inca. Poate mobila de adolescente... Pina la urma, le-am luat mai multe corpuri din Ikea, nu neaparat de la aceeasi firma, ca sa am tot ce le trebuie, strictul necesar, accesorii si covoare tot de acolo si au iesit dragutele camerele. Acum am aflat ca in Omar de Serre au bagat niste autocolante pentru pereti pentru copii, cica 150 de modele, abia astept sa vad daca gasesc animalute si vietuitoare si plante de apa, ca sa le mai imbogatesc un pic peretii. Le-am facut alb si citeva animale verzi, respectiv portocalii pe ici si colo... Uite www.dropshots.com/aurice#date/2008-07-12/17:14:11" target="_blank">aici niste poze. In camera la Agata vreau sa-i covorul www.ikea.com/ca/en/catalog/products/50132828" target="_blank">asta sau www.ikea.com/ca/en/catalog/products/80122559" target="_blank">asta. As fi vrut ceva cu motive marine, dar tot asa mai ieftin, nu la cine stie ce pret, dar nu am vazut.
Cge, pai sa-mi arati si mie ce animalute ai luat, ca sigur as scapa mai ieftin. Daca i-as pune Tudorei toate animalele pe perete, nu i-ar parea deloc rau, e innebunita dupa ele.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
cge spune:
Nelia, Ica, noi am gasit animalute ptr camera Ancutei care se lipesc pe pereti in Dollarama de aici.
Cand am timp, facem poze, sa vedeti "le lion qui n"est pas fache" ca sa o citez pe Anca.
La Anca est roz in camera cu animale pe pereti, are un pat natur din lemn si un birou alb cu roz pe care l-am mostenit de la fostii proprietari. Ii mai trebuie o perdea, un covoras si un scaun ptr. birou.
La Victor s-a aranjat f. frumos camera cu mobila care i-am luat-o anul trecut. Lui i-am mobila completa de tineret.
Ica, peste o sapt. plecam in Ro, abia asteptam.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Cge, de unde ai luat mobila de tineret, ca eu i-am cautat Agatei si nu am gasit atunci.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Ica 1975 spune:
Cge, drum bun, fara peripetii si vacanta minunata
Nelia, mi-au placut camerele fetelor tale, perdeluta www.dropshots.com/aurice#date/2008-12-12/18:12:56" target="_blank">asta
mi-ar place ptr camera piticei, probabil ca este mai mult draperie, nu-mi dau seama cat este de groasa insa-mi place tare mult, am vazut-o si pe site la Ikea, si am vazut ca au niste bulinute colorate, culorile sunt cele de la perdeluta si am sa mai caut animalute sau printese, am s-o las pe ea sa aleaga;plus aplicele ptr perete si mi-ar placea covorul www.ikea.com/ca/en/catalog/products/50132828" target="_blank">asta . Inteleg ca tu ai cumparat inclusiv mobilierul de acolo, asa-i? Sper sa gasesc ceva frumos si nu f scump ca banuiesc ca dupa cativa ani trebuie schimbat. Noi n-am fost la ikea decat de 2-3 ori max insa niciodata nu m-am uitat cu atentie.
Hilde, bun venit la sezatoare.
Noi
columbiana spune:
Ica, piscina este superba, dar necesita munca (curatat, aspirat, substante, aspirator, etc) si bani s-o intretinem (am gasit-o in stare proasta- ca aproape toata casa dealtfel- spre deosebire de cealalta casa cumparata de la un quebecos cu nevasta italianca- unde doar ne-am instalat lucrurile, aici de doua saptamini zugravim, curatam, reparam, si mai este)
Cristina, Tudor a mers la Arena Fabreville http://www.patinlaval.org/Portail/portail?pan=3:
pentru ca acolo am gasit grupe de incepatori cu programe de antrenament simbata.
http://www.floriinro.ro/
nelia spune:
Ica, au am schimbat data pozelor si nu mai stiu la care te refereai, ca am vrut sa le aduc mai in fata si nu stiu ce am facut si am pus decembrie, in loc de iulie. Dar probabil ca te referi la perdeaua alba cu animalute jos din camera Tudorei. Este de pinza, dar nu chiar ca o draperie, adica mai subtire, ca un cearceaf. Da, noi am cumparat totul de acolo, nu am gasit set intreg de mobila, ce am gasit era cam scump... dar pina la urma s-a rezolvat. Acum are si masuta cu scaunele, ii mai trebuie un aranjament pentru jucarii... ca acum are si jucarii.
Ana, spor la treaba. Dar gindeste-te cine va sta la iarna, in casa curata si frumos aranjata, pe canapelele alea superbe???