Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata burticute.
eu ofer o cu mult laptic.

Inca mai beau cate o cana mica de cafea cu lapte in fiecare dimineata si nu am probleme. Ceea ce e bine, avand in vedere ca nu cred ca as putea sa nu beau deloc deloc cafea.

In timpul saptamanii nu apuc decat sa va citesc, uf, greu cu serviciul asta, dar parca ar fi si mai greu fara.
Noi la lucru suntem "numai" 4 gravidute si chiar ma gandeam ce nostim o sa fie cand ne strangem cu toate sa povestim.

29+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Joymersi mult!!!Succes cu achizitionarea apartamentului...
Noi vrem sa luam pamant ..sa ma fac mosiereasa!!!In anii trecuti in perioada verii iulie-august pretul crestea tot timpul ca am mai luat si din experienta mea, cel putin cu pamantul cel mai bine am cumparat iarna in ian-feb...dar...vazand si facand
Despre ce e vorba cu crema depilatoare???ca eu am folosit toata sarcina pt..jos atat

32+LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Bitza, drum bun si te asteptam cu drag in tara. Lega tde crema epilatoare fetele spun (si eu sunt de acord cu ele) ca nu e bine sa o folosim pe perioada sarcinii.

Angelyna, LA MULTI ANI, multa sanatate si tot ce-ti doresti. Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos de care sa va bucurati toata viata.

Eu, iepurica 24+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna fetelor

ce mai faceti?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

avem o sarbatorita astazi.....

la multi ani

Safii sanatoasa si tu si bebe,si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti.

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

eiiii

ce-i linistea asta pe aici?

unde sunteti fetelor?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

vai ce noapte groaznica am avut!!! m-am trezit din ora in ora m-a durut urechea cu tot capul am amortit toata , bebe se agita , eu ma sufocam doamne horror nu alta!!! burta mi-o greu s-o intorc de pe o parte pe alta...si spre dimineata pe la 5 m-am apucat de plans ca sa fie tacamul complet!sotul s-a speriat nu stia ce am, mi-a facut masaj pana am adormit si eu vreo 3 ore

angelyna la multi ani !!!multa sanatate si un bebe sanatos!

bitza drum bun!!! asteptam sa intri sa ne zici ca ati ajuns cu bine!!!

26+ DAVID

Mergi la inceput

nushulica

asa am [patit si eu dar mi-a trecut in cateva ore

nu aveam nimic dar ma apucase un plans un cascat ciudat, si burta era tare,

si ma simteam si ametita, intr-un final sa aflu ca nu ma hidratasem destul, ca a 2 a zi incepuse iar sa fiu ametita si sa ma simt ciudat si cineva de pe forum mi-a zis sa beau multa apa.

si am baut multa apa vreo 2 litri in 2 ore si am inceput sa ma simt mult mai bine.

tu te hidratezi suficient?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

banu in general nu contorizez tot ce beau dar nu ajung niciodata sa-mi fie sete, mai ales ca beau si lapte cam 1 l pe zi acum in perioada asta fac des compot de visine , caise...si plus pepenele care nu-mi lipseste din casa

iar aseara chiar am mancat pepene la greu...eu ma gandesc la altceva, ieri am baut cam 2 pahare de ice tea lemon si am vazut ca contine cofeina, eu nu sunt consumatoare de cafea niciodata n-am baut cafea dar inainte de sarcina beam ice tea fara pb...nush ce sa zic asta ar fi singura chestie de care pot sa ma agat in rest n-am calcat stramb cu nimic

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui bitza2008

Buna dimi burtici!
Am intrat pe fuga sa va zic ca a disparut nenorocita de klebsiella...phiu...am scapat de infectie!!!! finally!
Eu ma pregatesc de plecare..in vreo 2-3 ore plecam!!!
Ieri ne-am luat la revedere toata ziua de la prieteni..bocete, regrete, cadouri...tot tacamul!!!
Nu stiu cand mai intru..pana ajungem acasa, pana punem internet, noi suntem debransati de la toate...
Ei, oricum, sunteti multe in vacanta, sau ocupate cu amenajarile...sunt sigura ca nu-mi veti simti lipsa.
Piolica, daca intrib pana plec, si vrei sa ne vedem, da-mi nr tau de tel pe PM.
Pupici tuturor, aveti multa grija de voi si ...ne auzim in curand!!!

32+LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!

cum sa nu iti simtim lipsa bitza...
drum bun si sper sa iti pui cat mai rapid net acasa

32+
AMR 55 zile

puiutz

Mergi la inceput