Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
Vasari spune:
Neatza!
Adra, Maria deja are un dintisor. I-a aparut peste noapte, dar mai ramane si al doilea. Nu a parut foarte interesata de desenele cu Miffy, dar mai incercam. :) La voi a fost un succes din prima, nu?
Roxx, eu am comandat aici wrapul. Ei vand produsele http://www.hoppediz.de si http://www.mobywrap.com pe care le poti cumpara si direct de la ei.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Aralia spune:
quote:
citat din mesajul lui Vasari
Buna!
Noi am ajuns tarziu acasa si am in sfarsit o Maria vesela. Lupta cu dintisorii devine din ce in ce mai violenta, dar sunt sigura ca reusim un K.O. :)
Azi am fost la intalnire in Herastrau intr-o companie deosebita. Doamnele din clubul nostru care au venit la intalnire: Lixa, Cristina, Adra, Aralia, Totulii, Felicici &co (copiii). Am cunoscut mamici, tatici si copii si a fost o dupa-amiaza super! Baloane, jucarii, papa pentru mamici si bbi. Eu nu am avut aparatul foto, dar abia astept sa vad poze! Din pacate Maria a fost foarte galagioasa, s-a vaitat, s-a tanguit si s-a catarat mult pe mami.
Sper sa ne cunoastem toate cat mai curand!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Si noua ne-a placut tare mult si vrem sa repetam experienta cat mai curand!

Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA
Aralia spune:
Neatza!
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
cristi07 spune:
'neata si de la noi!
a fost suuuper ieri, si eu spre sa reusim sa ne mai vedem1pozele vin mai incet ca trebuie sa le incarc..si sunt muuulte si mari.
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
mariussimiuc spune:
quote:
citat din mesajul lui adra_bell
Miha, cu cine pleaca baiatul la mare? In tabara?
A plecat cu bunicii.
Pe 23 cand mergem si noi il preluam de la ei.Asta in cazul in care nu va fi nevoit barbata-miu sa faca un drum pana la Saturn,mai devreme.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
cristi07 spune:
la multi ani sarbatoritilor de azi!
am vazut si eu pozele de ieri..morosanu', copii de miha scumpi...
Poze Radu
Aralia spune:
Am reusit in sfarsit sa resize si upload pozele de ieri din Herastrau uite aici. Nu sunt foarte multe si astept cu interes si pozele celorlalti participanti!
Aralia
de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
MUAHAHAAAHAA
xelanoimis spune:
Un weekend placut tuturor 
Voi aveti probleme cu tantarii? Tati a pus plase la toate ferestrele dar tot ne-am trezit cu niste intepaturi care s-au inflamat destul de urat (au un varf plin cu lichid)
. Am si prins vinovatul, un tantarel mic si amarat, nici nu-mi vine sa cred ca el a facut asa ceva. 
cristi07 spune:
quote:
citat din mesajul lui xelanoimis
Un weekend placut tuturor
Voi aveti probleme cu tantarii? Tati a pus plase la toate ferestrele dar tot ne-am trezit cu niste intepaturi care s-au inflamat destul de urat (au un varf plin cu lichid). Am si prins vinovatul, un tantarel mic si amarat, nici nu-mi vine sa cred ca el a facut asa ceva.
exact asa sunt si la Raducu....am luat de la farmacie plasturi CER8 sa vedem ce efect au!
Poze Radu